ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

Γαλλία, σημαίνει κυριαρχία και όχι… αστεία! (vids)

H Γαλλία ήταν καλύτερη στο ματς με την Πολωνία και έτσι επικράτησε με σκορ 3-1 χάρη στα γκολ των Ζιρού και Μπαπέ με τον «Λέβα» να μειώνει.

Γαλλία, σημαίνει κυριαρχία και όχι… αστεία! (vids)

Η Γαλλία πήρε μία άνετη πρόκριση για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, επικρατώντας 3-1 της Πολωνίας.

Οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάν έδειξαν την κλάση και την ποιότητά τους με τα γκολ των Ολιβιέ Ζιρού και Κιλιάν Μπαπέ. Ο πρώτος άνοιξε τον δρόμο της νίκης, με τον Μπαπέ να δίνει την ασίστ, φτάνοντας τα 52 τέρματα με τους «τρικολόρ» και έτσι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία τους.

Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έκλεψε την παράσταση με τα δύο πανέμορφα γκολ του, δείχνοντας ότι εκτός από λαμπρό παρόν έχει ακόμη πιο σπουδαίο μέλλον.

Λίγα πράγματα από την Πολωνία που είχε μερικές καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο και πριν δεχτεί το πρώτο τέρμα! Στο δεύτερο μέρος δεν απείλησε καθόλου! Παρόλα αυτά κέρδισε πέναλτι, όπου χρειάστηκε να το εκτελέσει δύο φορές ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, -την πρώτη νικήθηκε από τον Ούγκο Γιορίς, με τον Πολωνό φορ να ευστοχεί στο 90+9, κάνοντας το 3-1.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ήταν τελείως αδιάφορα. Ο αργός ρυθμός και τα λάθη περισσότερα από τις σωστές πάσες. Ωστόσο, κάτι άρχισε να αλλάζει λίγο μετά τα πρώτα 20 λεπτά. Ήταν όταν ο Ζιρού, παρά την προβολή του, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την παράλληλη πάσα του Ντεμπελέ και για λίγο δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Σέζνι.

Αυτό «ξύπνησε» την Πολωνία. Ο Λεβαντόφσκι και η παρέα του βγήκαν μπροστά και παραλίγο να κάνουν τη… ζημιά. Ο Γιορίς -στην αρχή- με τα πόδια και αργότερα τα σώματα των αμυντικών και στο τέλος ο Βαράν κράτησαν ανέπαφη την εστία των Παγκόσμιων Πρωταθλητών που παραλίγο και θα ήταν με την πλάτη στον τοίχο.

Ό,τι δεν κατάφεραν οι Πολωνοί το έκανε ο Ζιρού λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Μπαπέ έβγαλε μία άριστη κάθετη μπαλιά στον στράικερ της Μίλαν και εκείνος με ακόμη καλύτερο τελείωμα στο 44′, έδωσε το προβάδισμα στην εθνική ομάδα της Γαλλίας. Έτσι, με αυτό το τέρμα έφτασε τα 52 με τη φανέλα των «τρικολόρ». Ένα ιστορικό επίτευγμα, μιας και ξεπέρασε τον Τιερί Ανρί, κατά ένα και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Γαλλίας!

Στο δεύτερο ημίχρονο η Γαλλία αντί να κατεβάσει στροφές τις ανέβασε. Έτσι, σημείωσε δύο γκολ. Και τα δύο με τον ίδιο πρωταγωνιστή. Τον Κιλιάν Μπαπέ. Το πρώτο εξ αυτών ήρθε στο 74′ μετά από αντεπίθεση των Γάλλων. Ο Ντεμπελέ από τα δεξιά έδωσε την μπάλα στον Μπαπέ και εκείνος -αν και αρχικά άργησε- με πολύ ωραίο σουτ νίκησε τον Σέζνι.

Αλλά δεν έμεινε εκεί. Ο ίδιος παίκτης ήταν αυτός που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με έξοχο πλασέ από τα αριστερά, ζωγραφίζοντας τον Σέζνι, στο 91′. Παρόλα αυτά η Πολωνία μείωσε στα χασομέρια με πέναλτι του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, το οποίο εκτέλεσε δύο φορές.




















Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ