ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έδωσε… στεγνά την Μπάγερν και αποκάλυψε το φαβορί για τον πάγκο της!
Ούτε τα προσχήματα ο Τέμπας: «Είμαι Ρεάλ και χαίρομαι που θα έρθει ο Μπαπέ»!
Ρεάλ: Το σχόλιο του Λουνίν για τη φάση του Γιαμάλ στο El Clasico!
PODCAST: Έγραψαν ιστορία Ολυμπιακός και Ίντερ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Σκάνδαλο με τους «κρυφούς μισθούς» της Γιουβέντους – Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν!

H κομπίνα της Γιουβέντους με αποκρύψεις μισθών που εν τέλει έπαιρναν μερικοί ποδοσφαιριστές έχει πάρει σκανδαλώδεις διαστάσεις

Σκάνδαλο με τους «κρυφούς μισθούς» της Γιουβέντους – Οι κίνδυνοι που ελλοχεύουν!

Για ακόμη μια φορά στην ιστορία της, η Γιουβέντους εμπλέκεται σε σκάνδαλο. Αυτή τη φορά έχει να κάνει με αποκρύψεις μισθών που στην πραγματικότητα έπαιρναν κανονικά 17 παίκτες της! Η La Repubblica ανέλυσε τη νομική θέση της Γιούβε στην υπόθεση των κρυφών πληρωμών της και πρότεινε ότι θα μπορούσε να πάρει σοβαρές διαστάσεις. Μέχρι και για φυλάκιση δηλαδή…

Στις 28 Μαρτίου 2020, οι «μπιανκονέρι» εξέδωσαν μια δήλωση ανακοινώνοντας ότι οι παίκτες τους θα παραιτηθούν επίσημα από μισθούς τεσσάρων μηνών λόγω της αναδυόμενης πανδημίας COVID. Αυτή η δήλωση είχε αντίκτυπο στο χρηματιστήριο και η τιμή της μετοχής του συλλόγου αυξήθηκε περισσότερο από 5%. Εδώ αρχίζουν τα δεινά της Γιουβέντους.

Η ιταλική ομάδα έχει κατηγορηθεί ότι συμφώνησε κρυφά να πληρώσει στους παίκτες της αυτούς τους μισθούς με τη μορφή μπόνους τις επόμενες σεζόν. Οι οικονομικοί ερευνητές ανακάλυψαν πολλά έγγραφα που αναφέρονται σε αυτό και έξι από αυτές τις μυστικές συμφωνίες είχαν υπογραφές τόσο από τον παίκτη όσο και από τον σύλλογο.

Διαβάστε επίσης: Η Γιουβέντους βρήκε επιθετικό από το Mundial!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Αυτό πρακτικά θα ισοδυναμούσε με χειραγώγηση του χρηματιστηρίου! Ένα έγκλημα που θα μπορούσε να οδηγήσει σε φυλάκιση έως και 12 ετών τους εμπλεκόμενους. Έτσι, μπορεί να δοθεί μια εξήγηση γιατί ο πρώην πια πρόεδρος, Αντρέα Ανιέλι και ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο παραιτήθηκαν ξαφνικά το βράδυ της Δευτέρας.

Ωστόσο, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ποινή φυλάκισης σε αυτή την περίπτωση, με πιο πιθανές ποινές, όπως πρόστιμα και πιθανές αφαιρέσεις πόντων για τη Γιουβέντους.

Περίπου 60 εκατομμύρια σε «κρυφούς μισθούς» η Γιουβέντους

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι 17 παίκτες συμμετείχαν στις μυστικές πληρωμές αποδοχών της Γιουβέντους, ύψους σχεδόν 60 εκατομμυρίων ευρώ συνολικά. Η αναφορά περιγράφει πώς ο σύλλογος δήλωσε δημόσια ότι οι παίκτες θα παραιτηθούν από τέσσερις μήνες μισθών κατά τα πρώτα στάδια της πανδημίας COVID, αλλά στην πραγματικότητα ο σύλλογος συνήψε μυστικές συμφωνίες για να πληρώσει την ομάδα τους «κάτω από το τραπέζι».

Ο Τζόρτζιο Κιελίνι φαίνεται ότι το παραδέχτηκε αυτό σε μια σειρά μηνυμάτων στην εφαρμογή «WhatsApp» που στάλθηκαν στην ομαδική συνομιλία της ομάδας της Γιουβέντους τον Μάρτιο του 2020. Η Guardia di Finanza – η ιταλική οικονομική αστυνομία – βρήκε τις συμφωνίες μεταξύ της Γιουβέντους και παικτών, συνολικού ύψους μεταξύ 56,6 και 61,8 εκατομμυρίων ευρώ! Έντεκα από αυτές τις συμφωνίες κατατέθηκαν, για κάτι περισσότερο από 30 εκατ. ευρώ. Σε έξι από αυτές τις περιπτώσεις βρέθηκαν ιδιωτικά συμφωνητικά που υπέγραψαν και οι δύο πλευρές. Ενώ σε τέσσερις υπέγραψε μόνο η Γιουβέντους και μόνο σε μία δεν υπήρχαν υπογραφές.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ