Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα στατιστικά του Μέσι μετά από 1.000 ματς… τρομάζουν και τον Κριστιάνο! (pic)
Παρί Σεν Ζερμέν

Τα στατιστικά του Μέσι μετά από 1.000 ματς… τρομάζουν και τον Κριστιάνο! (pic)

Ο Λίο Μέσι έφτασε τα 1.000 ματς στην καριέρα του στο ματς κόντρα στην Αυστραλία και τα στατιστικά του ζαλίζουν!

04.12.2022 | 23:28

Η Αργεντινή σημείωσε μια επική νίκη επί της Αυστραλίας με 2-1 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Mundial! Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σκαλόνι δεν ήταν άλλος από τον Λίο Μέσι, ο οποίος και ήταν αυτός που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του!

Αυτό ήταν και το ματς νούμερο… 1.000 στην καριέρα του Λίο Μέσι, κάτι που όπως υποστήριξε και ο ίδιος… δεν θυμόταν καν πριν τον ενημερώσουν οι δημοσιογράφοι.

Σε αυτά τα χίλια ματς της καριέρας του έχει κάνει όλον τον πλανήτη να παραμιλάει με τα στατιστικά του και εμείς σας τα παραθέτουμε! Εσείς μπορείτε να… ανατριχιάσετε ελεύθερα και να μπείτε σε διαδικασία σύγκρισης.

Συγκεκριμένα στα πρώτα 1.000 ματς της καριέρας του ο σπουδαίους Λίο Μέσι έχει σημειώσει 789 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 216 ασίστ! Μάλιστα, μέχρι στιγμής έχει κατακτήσει και 41 τρόπαια!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ: Το απίθανο γκολ του Κιλιάν Μπαπέ κόντρα στην Πολωνία, κάνοντας το 2-0!

Από την άλλη ο μεγάλος του “αντίπαλος” τα τελευταία χρόνια, ο σπουδαίος Κριστιάνο Ρονάλντο, στα πρώτα του 1.000 ματς της καριέρας του… δεν είχε φτάσει ούτε στο παραμικρό τα στατιστικά του Μέσι!

Ενδεικτικό το γεγονός πως όταν “έκλεισε” το χιλιοστό ματς, ο Πορτογάλος σταρ είχε σκοράρει 725 γκολ, είχε μοιράσει 216 ασίστ, ενώ είχε κατακτήσει 31 τρόπαια.




 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version