ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Le Parisien: Η Παρί ενεργοποιεί τη ρήτρα της χαφάρας της Σίτι!
Μπεν Γουάιτ και Χάβερτς έστειλαν για… τσάι την άμυνα της Τσέλσι! (vids)
Λάτσιο – Γιουβέντους: «Ντοπιέτα» ο Καστεγιάνος, ισόπαλο το συνολικό σκορ! (vids)
Έξαλλος ο Αλόνσο στην προπόνηση: «Όχι, γαμ@@νες γιώμες» (vid)
Δυο παίκτες της Premier League συνελήφθησαν για βιασμό και σεξουαλική επίθεση!
Ίντερ: Και ιστορία έγραψε και δεύτερο αστέρι έραψε!
«Κανονιά» του Τροσάρ και 1-0 η Άρσεναλ κόντρα στην Τσέλσι! (vid)
Ο Λουίς Ενρίκε τρελάθηκε και θέλει διακαώς το τρεμπλ με την Παρί!
Αρχηγική κίνηση από τον Μόντριτς: Έτσι, κλείνει στόματα στη Ρεάλ!
Αγγλική εφημερίδα βλέπει νέο «πόλεμο» Σίτι- Άρσεναλ για τον Γκιμαράες!
Άσχημα νέα για τη Λίβερπουλ: Ο Κλοπ επιβεβαίωσε τον τραυματισμό του Ζότα!
Ο Βλάχοβιτς δηλώνει ερωτευμένος με τη Γιουβέντους και δεν… βλέπει την Παρί!
Είπε το «αντίο» ο Ζιρού – Συμφώνησε με ομάδα… εκτός Ευρώπης!
Η χορηγία που σώζει την Μπαρτσελόνα – Η NIKE της προσφέρει μια περιουσία!
Ούτε Αμορίμ, ούτε Ντε Τσέρμπι: Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο μόλις αποκάλυψε με ποιον προπονητή μιλάει η Λίβερπουλ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

Έμαθε σάμπα στους Νοτιοκορεάτες η Βραζιλία και πέταξε για τους «8»! (vid)

Με περίσσια ευκολία η Βραζιλία συνέτριψε τη Νότιο Κορέα και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση στα προημιτελικά του Mundial.

Έμαθε σάμπα στους Νοτιοκορεάτες η Βραζιλία και πέταξε για τους «8»! (vid)

Με τέτοια εμφάνιση η Βραζιλία γνωστοποιεί σε όλο τον πλανήτη ότι θέλει να σηκώσει το Mundial. Είκοσι χρόνια μετά, η «Σελεσάο» θέλει να ράψει το έκτο της αστέρι. Η αρχή έγινε στο πρώτο νοκ άουτ παιχνίδι της, με τη Νότιο Κορέα να αποδεικνύεται πολύ βατή. Οι Ασιάτες δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν τον ρυθμό της ομάδας του Τίτε στα ίσια. Το τελικό 4-1 αντικατοπτρίζει μια σπουδαία ποδοσφαιρική παράσταση στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο από τους Λατινοαμερικανούς.

Βέβαια, αφενός το σκορ θα έπαιρνε τρομακτικές διαστάσεις αν δεν ήταν ο τερματοφύλακας των Νοτιοκορεατών. Ο Σενγκ Γιου στάθηκε αρκετά καλά κόντρα στους σούπερ σταρ της Βραζιλίας. Αλλά, δεν μπόρεσε να κάνει και πολλά περισσότερα στο πρώτο ημίχρονο ειδικά. Τότε που οι Βραζιλιάνοι ήταν συναρπαστικοί και καταιγιστικοί. Πάτησαν κάτω τους αντιπάλους τους σκοράροντας και τα τέσσερα γκολ από το πρώτο μέρος.




Αρχικά ο Βινίσιους με εξαιρετικό πλασέ άνοιξε το σκορ μόλις στο έβδομο λεπτό. Για να έρθει ο Νεϊμάρ στην επιστροφή μετά τον τραυματισμό του στον αστράγαλο να διπλασιάσει τα βραζιλιάνικα τέρματα. Με πέναλτι ο άσος της Παρί Σεν Ζερμέν βρήκε δίχτυα φτάνοντας τα 76 γκολ με το εθνόσημο στο στήθος. Θέλει ακόμα ένα για να φτάσει τον θρυλικό, Πελέ.

Παράλληλα, ο «Νέι» έφτασε τα 7 γκολ σε 12 αγώνες στο Παγκόσμιο Κύπελλο κι έγινε ο τρίτος Βραζιλιάνος που σκόραρε σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις, με πρώτο τον θρυλικό Πελέ που καταχειροκροτήθηκε και απόψε λίγο μετά το δέκατο λεπτό και τον Ρονάλντο το «Φαινόμενο».




ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΩΝ ΒΙΝΙΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΪΜΑΡ Βραζιλία

Παρά το 0-2 οι Κορεάτες, που προς τιμήν τους δεν κατέβηκαν να παίξουν παιχνίδι σκοπιμότητας, ανάγκασαν τον Άλισον σε δύο μεγάλες αποκρούσεις στο 17ο λεπτό, αρχικά σε σουτ του Χι-Τσαν Χουάνγκ και ύστερα σε προσπάθεια του Ιν-Μπομ Χουάνγκ.

Στο 29΄ η Σελεσάο «έκρυψε» την μπάλα και την εμφάνισε στα… δίχτυα του Κιμ: ο Ρισάρλισον έφτιαξε απίθανο τρίγωνο με τους αμυντικούς (!) Μαρκίνιος και Τιάγκο Σίλβα, έγινε εκ νέου αποδέκτης και πλάσαρε έξοχα για το 3-0, θυμίζοντας Βραζιλία αλλοτινών εποχών.







Μερικά λεπτά αργότερα (36΄) και σε αντεπίθεσή τους οι «Βερντεόρο» μπήκαν στην περιοχή με τον Βινίσους, που ύψωσε την μπάλα για τον Πακετά κι εκείνος με σουτ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι έγραψε το 4-0, σκορ που είχε να καταγράψει η Βραζιλία στο πρώτο ημίχρονο αγώνα Παγκοσμίου Κυπέλλου από το 1954, όταν είχε νικήσει με 5-0 το Μεξικό στη φάση των ομίλων.

Στο 47΄ μετά από εκτέλεση πλαγίου και επιπόλαιο μαρκάρισμα του Μαρκίνιος, ο Σον βγήκε σε τετ α τετ με τον Άλισον, ο οποίος απέκρουσε με τον ώμο σε κόρνερ! Με το ρυθμό εντελώς ελεύθερο και τις ευκαιρίες να χάνονται εκατέρωθεν, η Κορέα επιδίωξε τουλάχιστον το γκολ της «τιμής» και το βρήκε στο 76΄, με μια «βολίδα» του νεοεισελθόντα Σέινγκ-Χο Πέικ! έξω από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τίτε): Άλισον (80΄ Βέβερτον), Μιλιτάο (63΄ Άλβες), Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Ντανίλο (72΄ Μπρέμερ), Κασεμίρο, Πακετά, Ραφίνια, Νεϊμάρ (80΄ Ροντρίγκο), Βινίσιους (72΄ Μαρτινέλι), Ριτσάρλισον.

ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ (Πάουλο Μπέντο):
Σονγκ-Γκιου Κιμ, Μουν Χουάν Κιμ, Μιν-Τζάε Κιμ, Γιουνγκ-Γκουόν Κιμ, Γιν-Σου Κιμ (46΄ Τσουλ Χονγκ), Γιάε-Σουνγκ Λι (74΄ Λι Κανγκ-Ιν), Γου-Γιανγκ Γιουνγκ (46΄ Γιουν-Χο Σον), Ιν-Μπομ Χουάνγκ (65΄ Σέινγκ-Χο Πάικ), Χι-Τσαν Χουάνγκ, Σον Χέουνγκ-Μιν, Τσο Γκε-Σουνγκ (Ουί-Τζο Χουάνγκ).




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ