ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

Ο προπονητής Ελβετίας: «Ξέρουμε πως θα σταματήσουμε τον Κριστιάνο! Είναι εύκολο…»

Ο τεχνικός της Ελβετίας, Μουράτ Γιακίν, με δηλώσεις του τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί εύκολα να σταματήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο προπονητής Ελβετίας: «Ξέρουμε πως θα σταματήσουμε τον Κριστιάνο! Είναι εύκολο…»

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένα από τα πρόσωπα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μόλις ξεκίνησε το τουρνουά και λίγο αργότερα έμεινε ελεύθερος από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μία κίνηση που τον έφερε στον… αφρό, αφού σχεδόν σε καθημερινή φάση λέγονται και γράφονται πολλά και διάφορα όσον αφορά το μέλλον του.

Ωστόσο, υπάρχει και το αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί ο έμπειρος στράικερ μετράει μόλις ένα γκολ. Και αυτό από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο πρώτο παιχνίδι του Mundial με αντίπαλο την Γκάνα. Παρόλα αυτά ο Φερνάντο Σάντος και το υπόλοιπο τεχνικό τιμ της εθνικής Πορτογαλίας είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα… μιλήσει όταν πρέπει.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Μέσι ή Μαραντόνα; Ο Ενρίκε έδωσε την απάντησή του!

Ο τεχνικός της Ελβετίας, Μουράτ Γιακίν, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε πριν το παιχνίδι με τους Πορτογάλους, μίλησε για το πώς θα «κλείσει» τον 37χρονο επιθετικό και πως θα τον… εξαφανίσει από το γήπεδο, ώστε να έρθει η νίκη για την ομάδα του:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι σπουδαίος παίκτης. Αλλά το μυστικό για να τον σταματήσει μία ομάδα είναι εύκολο και απλό. Δεν πρέπει να του δώσει χώρο για να κάνει το παιχνίδι του.

Νομίζω και ο ίδιος δεν είναι τόσο γρήγορος όσο κάποτε. Έτσι, αν παίξουμε ομαδικά, τότε το έργο μας θα είναι ακόμη πιο εύκολο απέναντί του. Πραγματικά δεν μπορούμε να περιμένουμε γι’ αυτό το ματς», τα λόγια του. Κριστιάνο Ρονάλντο: Ολοένα και περισσότεροι του πάνε... κόντρα!

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ολοένα και περισσότεροι του πάνε… κόντρα!

Κακά τα ψέματα. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν διανύει και την καλύτερη φάση της καριέρας του. Πέρυσι τα πήγε εξαιρετικά με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ωστόσο, φέτος ο Έρικ Τεν Χαγκ σε πολλά παιχνίδια του αγγλικού συλλόγου προτίμησε να τον αφήσει εκτός πλάνων.

Αυτό έχει επηρεάσει, όπως ήταν λογικό και επόμενο, τον έμπειρο φορ, ο οποίος ακόμα και στο Παγκόσμιο Κύπελλο ψάχνει τα βρει τα πατήματά του. Κάτι που δεν είναι και τόσο εύκολο ή απλό. Ειδικά τώρα στα 37 του.

Παρόλα αυτά εκείνος δείχνει έτοιμος όσο ποτέ, ώστε να κλείσει τα στόματα όλων εκείνων που είναι απέναντί του. Όλων αυτών που του πάνε κόντρα και θεωρούν ότι είναι «τελειωμένος». Και όπως ξέρουμε η καλύτερη απάντηση έρχεται εντός αγωνιστικού χώρου!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ