ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
Μαρτύρησε τον Ζιρού ο προπονητής του: «Φεύγει για MLS»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

Ισπανία να ξέρεις ό,τι άρχιζει ωραία τελειώνει με… Μπόνο! (vids)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιασίν Μπόνο, ο οποίος έπιασε τρία πέναλτι, το Μαρόκο νίκησε 3-0 την Ισπανία. Στο 0-0 η κανονική διάρκεια.

Ισπανία να ξέρεις ό,τι άρχιζει ωραία τελειώνει με… Μπόνο! (vids)

H Ισπανία ξεκίνησε ιδανικά το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ευρεία και άνετη νίκη επί της Κόστα Ρίκα με σκορ 7-0. Και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που νόμιζαν ότι οι «φούριας ρόχας» θα πήγαιναν πολύ ψηλά και μέχρι το… τέλος.

Ωστόσο, το Μαρόκο είχε άλλη άποψη. Οι Βορειοαφρικανοί νίκησαν στα πέναλτι 3-0 τους Ευρωπαίους με την κανονική διάρκεια του αγώνα να λήγει 0-0 και να μην αλλάζει τίποτα απολύτως στα πέναλτι.

Εκεί έλαμψε το άστρο και το ταλέντο του Γιασίν Μπόνο, ο οποίος δεν άφησε τους Ισπανούς να σκοράρουν ούτε από τα έντεκα βήματα, πιάνοντας τρία πέναλτι!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Ισπανία προσπάθησε να επιβάλλει τον ρυθμό της στο παιχνίδι με το Μαρόκο. Οι Αφρικανοί είχαν δώσει χώρο στους «ρούχιας ρόχας» και είχαν οχυρωθεί πολύ καλά πίσω. Οι ποδοσφαιριστές του Λουίς Ενρίκε όσο και αν προσπαθούσαν να διασπάσουν την άμυνα των Μαροκινών έπεφταν πάνω σε τοίχο.

Και η ώρα περνούσε και η κούραση έκανε αισθητή την παρουσία της ολοένα και περισσότερο. Παρόλα αυτά οι Μαροκινοί όταν είχαν την μπάλα στα πόδια τους μπορούσαν να την κρατήσουν με αξιώσεις και να βγουν μπροστά. Αλλά μέχρις εκεί, χωρίς να πατήσουν εύκολα περιοχή ή και να γίνουν μέχρι και απειλητικοί.

Οι Ισπανοί αντιμετώπιζαν αρκετά προβλήματα στις μονομαχίες μιας και οι Μαροκινοί σε αρκετές περιπτώσεις έμπαιναν πολύ πιο δυνατά στις φάσεις και τα έδιναν όλα με το πάθος τους να ξεχειλίζει. Εκτός αυτού η ταχύτητα του Χακίμι και του Ζίγιεκ έφτανε για να δημιουργήσει προβλήματα στους ποδοσφαιριστές του Ενρίκε.

Το 0-0 ήταν αυτό που έμεινε ως το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα. Στο επιπλέον μισάωρο δεν άλλαξαν πολλά πράγματα. Η Ισπανία συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και να αλλάζει τη μία πάσα, μετά την άλλη. Όμως, το Μαρόκο ήταν τόσο καλά στημένο που δεν μπορούσαν με τίποτα οι «φούριας ρόχας» για να σπάσουν την άμυνά του ή να παραβιάσουν την εστία του.

Κι όμως. Αυτοί που έφτασαν πιο κοντά στο γκολ και μάλιστα σε δύο περιπτώσεις ήταν οι Μαροκινοί. Αμφότερες με τον Σεντίρα. Η πρώτη με τον Μαροκινό να μην προλαβαίνει να σουτάρει, ενός περιοχής. Και η δεύτερη, φτάνοντας πολύ κοντά, σούταρε αλλά δεν νίκησε τον Σιμόν.

Έτσι, το 0-0 έμεινε ως το τέλος και από εκεί και έπειτα το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι.

Εκεί έκανε τη διαφορά ο Γιασίν Μπόνο. Ο κίπερ του Μαρόκο έπιασε τρία πέναλτι, σταματώντας στη σειρά τους Σαράμπια, Σολέρ και Μπουσκέτς. Οι συμπατριώτες του έκαναν αυτό που έπρεπε και έτσι το Μαρόκο πήρε μία σπουδαία νίκη στα πέναλτι με 3-0 επί της Ισπανίας και έγραψε ιστορία, πηγαίνοντας για πρώτη φορά στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.




























Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ