ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

Όλη η Ισπανία δάκρυσε με το τελευταίο μήνυμα του Ενρίκε!

Ο Λουίς Ενρίκε, μέσω των social media, έστειλε ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα για το τέλος εποχής στην εθνική ομάδα της Ισπανίας.

Όλη η Ισπανία δάκρυσε με το τελευταίο μήνυμα του Ενρίκε!

Ο Λουίς Ενρίκε, μετά από τέσσερα χρόνια, αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον πάγκο της εθνικής Ισπανίας. Η αλήθεια είναι ότι ο έμπειρος προπονητής δεν κατάφερε να οδηγήσει τους «φούριας ρόχας» σε κάποια διάκριση όσο καιρό ήταν στο τιμόνι τους. Στο Euro που έγινε το καλοκαίρι του 2021 έφτασε μέχρι και τα ημιτελικά, χάνοντας στα πέναλτι από την Ιταλία.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ τα πράγματα ήταν ακόμη χειρότερα για τους Ίβηρες μιας και έμειναν εκτός συνέχειας του τουρνουά από το Μαρόκο. Αυτή τη φορά άλλαξε η φάση. Μιας και ήταν ένα βήμα, μετά τους ομίλους -στους «16» δηλαδή- αλλά όχι ο τρόπος. Και αυτό γιατί στα πέναλτι γνώρισαν και γι’ ακόμη μία φορά τον πικρό αποκλεισμό.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Ο Λιονέλ Μέσι είναι έτοιμος για τη… μεγάλη μάχη με την Ολλανδία!

Οι πιέσεις ήταν πολλές. Έτσι, οι δύο πλευρές έλυσαν από κοινού τη συνεργασία τους που μάλλον θετικό πρόσημο είχε τηρουμένων πάντα των αναλογιών. Ο Ενρίκε έστειλε το δικό του μήνυμα, μέσω των προσωπικών λογαριασμών του στα social media και αυτό ήταν άκρως συγκινητικό. Ο Ενρίκε τα έδωσε όλα για όσο ήταν στην εθνική Ισπανίας!

Ο Ενρίκε τα έδωσε όλα για όσο ήταν στην εθνική Ισπανίας!

Πιστός στρατιώτης. Πάντα και παντού. Είτε για την Μπαρτσελόνα, είτε για την εθνική ομάδα της Ισπανίας. Ο Λουίς Ενρίκε αντιπροσωπεύει άριστα τη φιλοσοφία του «tiki-taka». Κάτι που φάνηκε και με το παραπάνω στον τρόπο με τον οποίο έπαιζαν οι παίκτες του στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Οι δηλώσεις του ΜακΆλιστερ δείχνουν το άγχος που έχει!

Αυτό δεν έφερε κάποια… επανάσταση, όπως πριν μερικά χρόνια, έπραξαν οι Καταλανοί. Ούτε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ωστόσο, είναι σίγουρο ότι ο Ενρίκε δεν μπορούσε να πάρει κάτι περισσότερο και ας τα έδωσε όλα!

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Εξ ονόματος μου και όλων των μελών του τεχνικού επιτελείου. Όλα άρχισαν πριν τέσσερα χρόνια. Πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός. Μόνο ευγνώμων μπορώ να είμαι σε εκείνους που με διάλεξαν δυο φορές να αναλάβω την εθνική. Τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, τον τεχνικό διευθυντή, τους εργαζομένους της Ομοσπονδίας, με τους οποίους είχαμε καλές και κακές στιγμές. Στους παίκτες που αποτέλεσαν παραδείγματα. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να τους βοηθήσω περισσότερο. Επίσης στους γιατρούς, φυσιοθεραπευτές, τους διατροφολόγους και στο ιατρικό επιτελείο και τον team manager που δούλευαν ασταμάτητα για να βοηθήσουν τους παίκτες και το επιτελείο μου σε ότι χρειαζόμασταν.

Είναι ξεχωριστό να είσαι μέλος της εθνικής. Φυσικά και στους οπαδούς που με έναν μοναδικό τρόπο μας μετέφεραν τη στήριξη τους σε όλες τις στιγμές. Eίναι ώρα να πούμε αντίο και σε αυτές τις στιγμές μόνο μια μικρή κουβέντα…. Αυτό που χρειάζεται η εθνική είναι ΣΤΗΡΙΞΗ με όλη την έννοια της λέξης, ώστε ο Λουίς Ντε Λα Φουέντε να συνεχίσει όλα όσα εκπροσωπεί η εθνική μας. Ζήτω η Ισπανία!», το μήνυμά του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ