Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τα είπε όλα ο Μόντριτς, μετά τα πέναλτι: «Δεν ήρθαμε εδώ για πλάκα»
Mundial QATAR 2022

Τα είπε όλα ο Μόντριτς, μετά τα πέναλτι: «Δεν ήρθαμε εδώ για πλάκα»

Ο Λούκα Μόντριτς ήταν κάτι παραπάνω από χαρούμενος από την ώρα και τη στιγμή που η Κροατία νίκησε τη Βραζιλία στα πέναλτι!

09.12.2022 | 20:53

Ο Λούκα Μόντριτς γι’ ακόμη ένα ματς της εθνικής Κροατίας ήταν το Α και το Ω. Ο έμπειρος μέσος τα έκανε όλα πολύ καλά. Ακόμη και στα 37 του μπορεί να σταθεί στο πιο υψηλό επίπεδο. Και όχι μόνο αυτό: μπορεί να κάνει και τη διαφορά, όπως επιβεβαίωσε και στο παιχνίδι με τη Βραζιλία.

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν είναι μόνο ένα ακούραστο «μηχανάκι» στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Είναι αυτός που μπορεί να κουβαλήσει άνετα την μπάλα στα πόδια του και να δώσει τον ρυθμό στο παιχνίδι της Κροατίας. Κάτι που ήταν πιο δύσκολο με αντίπαλο τη «σελεσάο». Ωστόσο, εκείνος δεν… μάσησε.

Και φάνηκε από την αρχή ως το τέλος. Ο Μόντριτς, μάλιστα με δηλώσεις του λίγο μετά την επική νίκη- πρόκριση επί της Βραζιλίας, μίλησε στα ΜΜΕ της πατρίδας του, όπου μεταξύ άλλων είχε να πει ότι:

«Κάποιοι δεν πίστευαν σε εμάς. Κάποιοι μας είχαν ξεγραμμένους, μετά τη φάση των “16”. Αλλά δεν ήρθαμε στο Κατάρ για να είμαστε ικανοποιημένοι με κάτι τόσο μικρό. Ήρθαμε για να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτό αποδείξαμε κόντρα στη Βραζιλία», τα λόγια του.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Mundial QATAR 2022
Exit mobile version