Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
To ανεκπλήρωτο όνειρο του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ήταν ωραίο όσο κράτησε…» (pic)
Mundial QATAR 2022

To ανεκπλήρωτο όνειρο του Κριστιάνο Ρονάλντο: «Ήταν ωραίο όσο κράτησε…» (pic)

Με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Instagram ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποκάλυψε το μεγάλο του όνειρο που δεν εκπληρώθηκε...

11.12.2022 | 17:00

Στα 37 του χρόνια ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε την ευκαιρία να κατακτήσει ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Το Μαρόκο στέρησε τη χαρά τόσο από τον CR7 όσο κι από εκατομμύρια Πορτογάλους. Υπό τις οδηγίες του Φερνάντο Σάντος, ο Ρονάλντο κατέκτησε ένα Euro (2016) κι ένα Nations League (2019) με το εθνόσημο της χώρας του. Δεν είναι άσχημη συγκομιδή θα λέγαμε για μια Πορτογαλία που πριν από αυτόν δεν συγκαταλεγόταν στις παραδοσιακές ποδοσφαιρικές δυνάμεις.

Σήμερα, Κυριακή 11/12 ο Κριστιάνο αποφάσισε να μοιραστεί με τους 512 εκατομμύρια ακόλουθούς του ένα μήνυμα. Έκανε απολογισμό των 16 χρόνων του εν τάχει στο Mundial. Αποκαλύπτοντας ότι η κατάκτηση του κόσμου ήταν αυτό που φιλοδοξούσε επί σειρά ετών. Εμμέσως πλην σαφώς δεν άφησε περιθώρια νέας προσπάθειας για το Mundial του 2026. Στα 41 του θα είναι αδύνατο να τον ξαναδούμε σε Mundial… Βέβαια, Κριστιάνο είναι αυτός. Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί να σταματήσει την μπάλα και να την ξαναρχίσει σε λίγα χρόνια.

Αξίζει να διαβάσετε: Με δάκρυα αποχώρησε ο Κριστιάνο…




To μήνυμα του Κριστιάνο στο Instagram:

«Η κατάκτηση ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου για την Πορτογαλία ήταν το μεγαλύτερο και πιο φιλόδοξο όνειρο της καριέρας μου. Ευτυχώς κέρδισα πολλούς τίτλους διεθνούς διάστασης, συμπεριλαμβανομένης της Πορτογαλίας, αλλά το να βάλω το όνομα της χώρας μας στο υψηλότερο σκαλί του κόσμου ήταν το μεγαλύτερο όνειρό μου. Πάλεψα γι’ αυτό. Πάλεψα σκληρά για αυτό το όνειρο. Στις 5 εμφανίσεις που είχα σε Mundial πάνω από 16 χρόνια, πάντα στο πλευρό μεγάλων παικτών και υποστηριζόμενος από εκατομμύρια Πορτογάλους, τα έδωσα όλα. Αφήστε τα όλα έξω στο γήπεδο. Ποτέ δεν γύρισα το πρόσωπό μου στον αγώνα και ποτέ δεν εγκατέλειψα αυτό το όνειρο. Δυστυχώς χθες το όνειρο τελείωσε. Δεν αξίζει να αντιδράσεις εν θερμώ. Απλά θέλω όλοι να ξέρετε ότι έχουν ειπωθεί πολλά, έχουν γραφτεί πολλά, έχουν υποτεθεί πολλά, αλλά η αφοσίωσή μου στην Πορτογαλία δεν έχει αλλάξει ούτε για μια στιγμή. Ήμουν πάντα ένας που αγωνιζόμουν για τον στόχο όλων και δεν θα γύριζα ποτέ την πλάτη μου στους συναδέλφους μου και στη χώρα μου. Δεν έχω πολλά να πω προς το παρόν. Ευχαριστώ Πορτογαλία. Ευχαριστώ Κατάρ. Το όνειρο ήταν ωραίο όσο κράτησε… Τώρα, ελπίζει ότι ο καιρός θα είναι καλός σύμβουλος και θα επιτρέψει στον καθένα να βγάλει τα συμπεράσματα του.»

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Mundial QATAR 2022
Exit mobile version