ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

Μαρτίνες: «Μας “φτιάχνει” που δεν είμαστε φαβορί, δεν έχω δει καλύτερο Μέσι»

O Eμιλιάνο Μαρτίνες αδημονεί για τον αυριανό τελικό και του αρέσει που η Αργεντινή δεν είναι το απόλυτο φαβορί.

Μαρτίνες: «Μας “φτιάχνει” που δεν είμαστε φαβορί, δεν έχω δει καλύτερο Μέσι»

«Μας αρέσει που λένε ότι δεν είμαστε το φαβορί». Με αυτά τα λόγια ο τερματοφύλακας της Αργεντινής Εμιλιάνο Μαρτίνες, έκανε τη δική του τοποθέτηση στον αυριανό (18/12-17:00) τελικό με τη Γαλλία, μιλώντας στους δημοσιογράφους. Ο τερματοφύλακας της Άστον Βίλα είναι έτοιμος να βοηθήσει την «Αλμπισελέστε» να κατακτήσει δεύτερο σερί τρόπαιο μετά από εκείνο του Copa America το περσινό καλοκαίρι.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνες:

«Ξέρουμε ότι είναι τρελό, αρχίσαμε με ήττα από τη Σαουδική Αραβία, ήταν σαν να δεχθήκαμε ένα κουβά με κρύο νερό. Βελτιωθήκαμε παιχνίδι με παιχνίδι, πρώτα θέλαμε να περάσουμε ως πρώτοι. Με την Αυστραλία υποφέραμε, με την Ολλανδία στα πέναλτι, ήταν δύσκολος δρόμος, αλλά είπαμε μετά τη Σαουδική Αραβία ότι δεν πρόκειται να φύγουμε από τη χώρα σε κακή κατάσταση και θα τα δώσουμε όλα για να παίξουμε στον τελικό», τόνισε σήμερα στην συνέντευξη Τύπου.

Αξίζει να διαβάσετε: Μες στα δάκρυα ο Σκαλόνι ενόψει τελικού

«Νιώθουμε κοντά τον κόσμο, σε κάθε παιχνίδι, σε κάθε γήπεδο, νιώθουμε ως ντόπιοι. Μας κάνουν να νιώθουμε σαν να παίζουμε στην Αργεντινή και αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα που μας βοήθησε να σηκωθούμε από το κακό παιχνίδι με τη Σαουδική Αραβία. Έχουμε καλή άποψη για την Γαλλία, είναι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές. Είναι επικίνδυνοι στα τρία τέταρτα, έχουν υπέροχους αμυντικοί, σπουδαίο τερματοφύλακα. Δεν είναι απλά ένας παίκτης. Ξέρουμε πόσο καλοί είναι μπροστά, αλλά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε το παιχνίδι μας. Η Γαλλία είναι πολύ περισσότερα από τον Μπαπέ», πρόσθεσε.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




«Έχουμε το πλεονέκτημα ότι έχουμε τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο και το να παίζουμε με τέσσερις ή πέντε αμυντικούς είναι το ίδιο. Μας αρέσει όταν λένε ότι η άλλη ομάδα είναι φαβορί, γιατί δεν νιώθουμε λιγότεροι από κανέναν. Αν έχουμε μια καλή αμυντική βραδιά, έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τον τίτλο. Βλέπω τον Λιονέλ τόσο χαρούμενο, όπως τον βλέπουν στο γήπεδο. Σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο πήγε το Copa América ένα βήμα παραπέρα. Τον βλέπω καλύτερο σωματικά και ποδοσφαιρικά», συμπλήρωσε.

«Είναι δύσκολο να μην σκεφτείς τι σου κόστισε να φτάσεις εδώ, θα ήταν ψέμα να μην πω ότι μου πέρασε από το μυαλό. Είμαι μαχητής και πάλεψα όλη μου τη ζωή, από τότε που ήμουν 12 χρονών και πήγα στην Ιντεπεντιέντε, στα 17 μου πήγα στην Άρσεναλ. Μέχρι τα 26 μου δεν με ήξεραν στην Αργεντινή, όπως άξιζε. Έφυγα από την πόλη μου όταν ήμουν πολύ μικρός, έπρεπε να μπω στο τρένο για να βοηθήσω την οικογένεια. Ο Αργεντινός είναι παθιασμένος, αγαπάει τη χώρα του πάνω από όλα και προσπαθούμε να εκπροσωπήσουμε αυτό το συναίσθημα στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι πολύ φυσιολογικό παιδί, δεν ανεβαίνω όταν τα πράγματα πάνε καλά και δεν βουλιάζω όταν πάνε στραβά. Έχω την οικογένεια και τους φίλους μου. Όταν πάω στην Αργεντινή, προσπαθώ να κάνω φιλανθρωπικά έργα. Κατάγομαι από ένα μέρος στη Μαρ ντελ Πλάτα, όπου δεν γεννήθηκα σε μια κοιτίδα χρυσού και ένιωσα αυτή την έλλειψη και την ανάγκη. Πρέπει να παίξουμε με ψυχραιμία όπως παίζαμε και μην κάνουμε πράγματα που δεν κάναμε.»




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ