ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

Ο συγκινημένος Σκαλόνι, ο Μέσι και οι δεκάδες χιλιάδες Αργεντίνοι οπαδοί! (vids)

Συγκινημένος ο Σκαλόνι με την αγάπη του κόσμου της Αργεντινής ενόψει τελικού. Τι είπε για τη Γαλλία, τον Μέσι και το Mundial.

Ο συγκινημένος Σκαλόνι, ο Μέσι και οι δεκάδες χιλιάδες Αργεντίνοι οπαδοί! (vids)

O Λιονέλ Σκαλόνι εμφανίστηκε συγκινημένος μιλώντας για την υποστήριξη των φιλάθλων της Αργεντινής στην εθνική ομάδα, χαρακτηρίζοντάς τους ως τους «καλύτερους στον κόσμο» ανέλυσε τον τελικό, μίλησε για Μέσι και Μπαπέ, ενώ έδειξε ότι αναζητά ηρεμία λίγες ώρες πριν τον αυριανό (18/12-17:00) μεγάλο παιχνίδι με τη Γαλλία στο στάδιο Λουσαΐλ.

«Νομίζω ότι αυτό που έχει πετύχει η Γαλλία είναι αποτέλεσμα δουλειάς της ομάδας, περισσότερο από έναν παίκτη. Και δεν είναι μόνο ο Μπαπέ, πέρα από το γεγονός ότι είναι καλός παίκτης. Έχουν άλλους παίκτες που τον υποστηρίζουν και τον κάνουν καλύτερο παίκτη. Και ναι, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες, είναι νέος και θα συνεχίσει να βελτιώνεται. Δεν υπάρχει αμφιβολία γι’ αυτό.

Διαβάστε επίσης: Θα λέει και στα παιδιά του ο Γκβάρντιολ για τον Μέσι

Τις προάλλες μετά το παιχνίδι είπα ότι είμαι στη θέση που θα ήθελε οποιοσδήποτε Αργεντινός να είναι, ως προπονητής της εθνικής ομάδας. Είμαι περήφανος και ενθουσιασμένος για αυτή τη στιγμή. Και ναι, είναι τόσο όμορφες στιγμές, για να τις απολαύσεις , παρόλο που βρισκόμαστε στην πόρτα ενός τελικού. Το σημαντικό είναι ο δρόμος, ο δρόμος που ακολουθούμε, το τι απολαμβάνουμε με αυτούς τους παίκτες. Είμαι πεπεισμένος ότι όταν το απολαμβάνεις, τα πράγματα έχουν διαφορετική γεύση και ζεις αλλιώς. Είμαστε προ των πυλών ενός μεγάλου αγώνα, αλλά μέχρι να ξεκινήσει πρέπει να το απολαμβάνεις, γιατί αυτές είναι στιγμές που θα μείνουν στην ιστορία και στο μυαλό μας», πρόσθεσε ο Σκαλόνι.

«Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε τα καθήκοντά μας, η ιδέα μας ήταν ότι η εθνική Αργεντινής ανήκει σε όλους, να δώσουμε σε οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή την ευκαιρία να απολαύσει αυτή τη φανέλα και εμείς να αποφασίσουμε αν έχει το επίπεδο. Σε αυτά τα τέσσερα χρόνια το κάναμε. Προσθέσαμε πολλούς παίκτες και ένα θεαματικό γκρουπ, που είναι έτοιμο να πεθάνει για αυτή τη φανέλα και όποιος παίζει τα δίνει όλα στο μέγιστο.

Τι είπε για Μέσι-Μπαπέ ο Σκαλόνι

Το αυριανό παιχνίδι είναι Αργεντινή-Γαλλία πέρα από αυτό. Έχουμε και οι δύο τα απαραίτητα όπλα ώστε οι άλλοι παίκτες να μπορούν να αποφασίσουν το παιχνίδι και όχι απαραίτητα οι δυο τους. Υπάρχουν παίκτες από πολλούς ότι μπορούν να αποφασίσουν το ματς. Η αλήθεια είναι ότι με την Αυστραλία ο διαιτητής ήταν καλός, αλλά τώρα με το VAR και τόσες πολλές κάμερες διαθέσιμες, δεν νομίζω ότι μπορεί να βλάψει ή να ωφελήσει κανέναν», συμπλήρωσε ο Σκαλόνι.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας




«Λυπάμαι πολύ που τόσοι πολλοί οπαδοί μπορεί να μην μπορούν να βρεθούν στον αγώνα. Το γήπεδο έχει συγκεκριμένη χωρητικότητα και ήδη έχοντας έρθει και χωρίς εισιτήρια, είναι απίστευτο, ελπίζουμε ότι η πλειοψηφία μπορεί να παρευρεθεί και να ζήσει μια μεγάλη χαρά. Το συναίσθημα είναι μέρος της κουλτούρας μας, όλων όσων ζουν στην Αργεντινή των γύρω μας, του πώς το ζουν οι άνθρωποι, έχουμε τους καλύτερους φιλάθλους στον κόσμο και είχαν ανάγκη από χαρά και αυτό έρχεται σε εμάς. Αυτές οι εικόνες φτάνουν και είναι αδύνατο να μην συγκινηθείς. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα και στην Αργεντινή, αν και είναι δύσκολο να το καταλάβεις, είναι κάτι περισσότερο από ένα άθλημα. Το ότι μπόρεσα να είμαι χαρούμενος σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι κάτι υπέροχο. Αλλά η μεγαλύτερη συγκίνηση είναι να βλέπεις τους φιλάθλους, τον κόσμο στους δρόμους, μια τηλεόραση πίσω από έναν φράχτη, πράγματα που συγκινούν τον κόσμο», είπε.

«Καταρχήν υπάρχει μια καθορισμένη φράση ότι οι τελικοί κερδίζονται και δεν παίζονται, είναι εν μέρει σωστό, αλλά οι τελικοί πρέπει να παίζονται όπως παίξαμε τα τελευταία παιχνίδια, αναλύοντας τις δυσκολίες του αντιπάλου, όπου μπορούμε να κάνουμε ζημιά. Συναισθηματικά, δεν υπάρχουν πολλά να πούμε, αλλά το παιχνίδι αναλύεται, δουλεύεται, δεν μπορούμε μόνο να σκεφτόμαστε να βγούμε να παίξουμε μόνο να σκεφτόμαστε τη νίκη ή να κερδίσουμε όλες τις μονομαχίες, υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα για να το αναλύσουμε και να το αντιμετωπίσουμε καλά», συμπλήρωσε ενώ σε ερώτηση για την άμυνα τεσσάρων ή πέντε απάντησε: «Το έχω αποφασίσει, τώρα έχουμε την τελευταία προπόνηση. Θα είναι μία από τις δύο επιλογές. Ο τρόπος παιχνιδιού μας ξεφεύγει από το σύστημα. Ο τρόπος με τον οποίο θα παίξουμε αύριο θα είναι ο τρόπος που πιστεύουμε ότι μπορούμε να κάνουμε τη μεγαλύτερη ζημιά στον αντίπαλό μας.»




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ