Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
ΕΠΙΣΗΜΟ: Με Σάουθγκεϊτ η Αγγλία έως το Euro 2024! (pic)
Εθνικές Ομάδες

ΕΠΙΣΗΜΟ: Με Σάουθγκεϊτ η Αγγλία έως το Euro 2024! (pic)

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ παραμένει προπονητής της Εθνικής Αγγλίας μέχρι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024.

18.12.2022 | 14:24

Ήταν πιθανό, είναι πλέον και επίσημο. Ο προπονητής της Αγγλίας Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ θα συνεχίσει να κοουτσάρει τα «Τρία Λιοντάρια», και θα ηγηθεί της προσπάθειας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2024. Όπως ανακοίνωσε σήμερα (18/12) η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας (FA).

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι ο Γκάρεθ Σάουθγκέιτ συνεχίζει ως προπονητής της Αγγλίας και θα ηγηθεί της προσπάθειάς μας για το Euro 2024. Ο Γκάρεθ και ο (βοηθός προπονητή) Στιβ Χόλαντ είχαν πάντα την πλήρη υποστήριξή μας και ο σχεδιασμός μας για το Euro ξεκινά τώρα», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της FA, Μάρκ Μπάλινγκχάμ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Το μεγαλείο του Λούκα Μόντριτς σε μια φωτογραφία 

«Ναυάγησαν» οι περιπτώσεις των Τούχελ και Ποτσετίνο

Όπως έγινε γνωστό, δεν προχώρησαν καθόλου οι περιπτώσεις των Τόμας Τούχελ και Μαουρίσιο Ποτσετίνο. Η αγγλική ομοσπονδία ποδοσφαίρου έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον Σάουθγκεϊτ. Τον προπονητή που έχει οδηγήσει την εθνική ομάδα των Άγγλων ως την τετράδα του Mundial 2018, ως τον τελικό του Euro 2020 και ως τα προημιτελικά του φετινού Παγκοσμίου Κυπέλλου. Να προσθέσουμε πως ο Άγγλος τεχνικός είναι στον πάγκο της χώρας του από το 2016.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version