ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μεντιλίμπαρ: «Δεν θέλω να ακούσω τίποτα για τελικό, δεν έχουμε προκριθεί»!
Οριστικό: Εκεί θα συνεχίσει την καριέρα του ο Τιάγκο Σίλβα!
Μεγάλη στιγμή για τον Ράγια: Καπάρωσε το «χρυσό γάντι» της Premier League!
Κλοπ: «Γι’ αυτό τον λόγο πάτωσαν οι αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»
Θρύλος της Λίβερπουλ «έκραξε» τον Σαλάχ δίχως… αύριο: «Είναι ατομίσταρος!»
Ο Αρτέτα γελάει με τα δημοσιεύματα για το μέλλον του Ζεσούς!
Ο Αρτέτα έριξε «βόμβα» πριν το ματς με την Μπόρνμουθ!
Ο Ρόις σε ένα συγκινητικό βίντεο εξήγησε γιατί αποχωρεί από την Ντόρτμουντ! (vid)
ΟΡΙΣΤΙΚΟ: Τέλος από την Ντόρτμουντ ο Ρόις το καλοκαίρι!
Η μεγάλη επιστροφή για τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γεγονός!
ΟΛΟ το Μάντσεστερ μάχεται για τα μάτια του Μανδά!
Κάνει πίσω η Μπαρτσελόνα για τον Μεσίνιο!
Ο Κλοπ ξεκαθάρισε πώς έχει η κατάσταση με τον Σαλάχ!
Τσέλσι: Οι επτά παίκτες που δε θα φορέσουν ξανά τη φανέλα της!
Η Λάτσιο… επιστρέφει δυναμικά για τον Ιωαννίδη!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Mundial QATAR 2022

Μέσι εναντίον Μπαπέ: Ο νέος είναι ωραίος, όμως θα νικήσει τον παλιό; (vids)

Οι δυο απόλυτοι πρωταγωνιστές τίθενται αντιμέτωποι στη μητέρα των μαχών. Για το τρόπαιο και το χρυσό παπούτσι! Μέσι ή Μπαπέ...

Μέσι εναντίον Μπαπέ: Ο νέος είναι ωραίος, όμως θα νικήσει τον παλιό; (vids)

Η ώρα του μεγάλου, τελικού των… τελικών έφτασε. Τέσσερις εβδομάδες μετά τη σέντρα του πρώτου αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, στο χωρητικότητας 88.966 θέσεων «Lusail Stadium» της πόλης Λουσαΐλ, η Αργεντινή και η νικήτρια του τελευταίου Μουντιάλ, Γαλλία, διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στοχεύοντας στο «ιερό δισκοπότηρο» του παγκοσμίου ποδοσφαίρου: Το ολόχρυσο αγαλματίδιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και την κορυφή του κόσμου για τη επόμενη τετραετία.

Μία μάχη «γιγάντων» σε όλα τα επίπεδα. Από τη μία ο Λιονέλ Μέσι, ο οποίος θα έχει τη δεύτερη και τελευταία όπως φαίνεται ευκαιρία της καριέρας του για να φτάσει στο μοναδικό τρόπαιο που λείπει απ’ την απίθανη συλλογή αμέτρητων τίτλων. Ο χαμένος τελικός από τη Γερμανία το 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας ακόμη τον «σημαδεύει» και πλέον θέλει να φτάσει και τη μόνη κορυφή που δεν έχει φτάσει μέχρι σήμερα.

Κι από την άλλη ο Κιλιάν Μπαπέ, ο πρωταγωνιστής της επόμενης… δεκαετίας, που είναι ήδη «εδώ» και κάνει πράγματα και θαύματα. Έχοντας ήδη ένα Παγκόσμιο Κύπελλο στη συλλογή του (2018) και φιλοδοξώντας στα 23 του να σηκώσει για δεύτερη φορά το κορυφαίο τρόπαιο του ποδοσφαίρου.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Εφιαλτικό σενάριο για τη Γαλλία… World Cup final live updates: France vs. Argentina compete for the FIFA  title in Qatar

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο τελικός της Κυριακής (18/12) θα είναι -ιστορικά- η 13η συνάντηση ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γαλλία. Οι Νοτιοαμερικανοί έχουν 6 νίκες, οι Γάλλοι 3 νίκες, ενώ 3 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα.

Σε επίπεδο Μουντιάλ, η Αργεντινή νίκησε στα δύο πρώτα… ανταμώματά τους το 1930 και το 1978, όμως πριν από 4 χρόνια (2018) στα γήπεδα της Ρωσίας, οι «μπλε» νίκησαν με 4-3 την «αλμπισελέστε» στους «16» κι έκαναν το πρώτο, μεγάλο βήμα τους για την κατάκτηση του δεύτερου τροπαίου τους.

Διαιτητής του μεγάλου τελικού ορίστηκε ο 41χρονος Πολωνός, Σιμόν Μαρτσίνιακ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Πάβελ Σοκολνίσκι, Τομας Λίστκιεβιτς, ενώ τέταρτος ρέφερι θα είναι ο Αμερικανός Ισμαΐλ Έλφαθ. Στο VAR θα είναι ο Πολωνός Τόμας Κβιατκόφσκι, με AVAR την Αμερικανίδα Κέιτι Νέσμπιτ. Στο οφσάιντ VAR ορίστηκε Αμερικανός Κάιλ Άτκινς και βοηθός οφσάιντ VAR ο συμπατριώτης του Κόρεϊ Πάρκερ.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ