Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
H Αργεντινή ξέρει να… γλεντάει σαν Πρωταθλήτρια Κόσμου! (vids/pics)
Mundial QATAR 2022

H Αργεντινή ξέρει να… γλεντάει σαν Πρωταθλήτρια Κόσμου! (vids/pics)

Η Αργεντινή είναι στους δρόμους και υποδέχτηκε με τον καλύτερο τρόπο τον Λιονέλ Μέσι και την παρέα του μετά την κατάκτηση του Mundial!

20.12.2022 | 22:02

Το περίμεναν πολλά χρόνια αυτό το… λεωφορείο! Και τώρα το απολαμβάνουν! Η Αργεντινή από το 1986, μέχρι και πριν από λίγες ημέρες έκανε υπομονή μέχρι να ζήσει και πάλι εκείνες τις στιγμές. Τότε που με ηγέτη και μπροστάρη τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα κατέκτησε στο Μεξικό το δεύτερο Παγκόσμιο Κύπελλο της ιστορίας της.

Τώρα ήταν η ώρα του Λιονέλ Μέσι και της παρέας του να γίνουν ήρωες. Να ανέβουν σε εκείνο το λεωφορείο, ώστε να κάνουν τον γύρο του θριάμβου. Κάτι που μόνο απλό ή εύκολο δεν ήταν. Και αυτό γιατί ο κόσμος που είχε μαζευτεί στους δρόμους του Μπουένος Άιρες ξεπέρασε κάθε πρόβλεψη και κάθε προηγούμενο!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Πρώτη φορά στην ιστορία μία Παγκόσμια Πρωταθλήτρια παίρνει τόσα πολλά πέναλτι!

Δεν είναι υπερβολή. Όλη η… Αργεντινή βγήκε στους δρόμους για να υποδεχτεί στους ποδοσφαιριστές του Λιονέλ Σκαλόνι. Πραγματικοί ήρωες! Ο Ροντρίγκο Ντε Πολ και άλλοι συμπαίκτες του ήταν στην κορυφή και έφτιαχναν ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα «έπαιζαν» με τον κόσμο που είχε κάνει πανικό για χάρη τους!

Ακόμη και ο τεχνικός της «αλμπισελέστε» ξέφυγε σε αρκετές περιπτώσεις και έδειξε μία άλλη εικόνα από αυτή που μας είχε συνηθίσει όλο το περασμένο χρονικό διάστημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Η Αργεντινή… διψάει για τέτοιες στιγμές!

Η κατάκτηση του Copa America για την εθνική ομάδα της Αργεντινής ήταν μία μεγάλη και σπουδαία στιγμή. Το δίχως άλλο. Ωστόσο, μπροστά στο Παγκόσμιο Κύπελλο μοιάζει σαν κάτι… μικρό. Αν και δεν είναι!

Ο Λιονέλ Μέσι και η παρέα του κατάφεραν να βγάλουν όλους τους συμπατριώτες τους στον δρόμο, προκειμένου να τους υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες για όλα όσα σημείωσαν στο Κατάρ. Οι πανηγυρισμοί σίγουρα θα γίνουν ιστορικοί.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί πως ο κόσμος σε πολλές περιπτώσεις έχει ξεφύγει, με αποτέλεσμα να σημειώνονται και μερικοί τραυματισμοί, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Mundial QATAR 2022
Exit mobile version