ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
Ρεσιτάλ αστοχίας η Παρί, με βραχεία κεφαλή η Ντόρτμουντ για τελικό! (vids)
Μίλαν: Οι πέντε κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει ο νέος προπονητής!
Φοβερή και τρομερή πρόταση για τον Φαν Ντάικ από τη Σαουδική Αραβία!
«Παίκτης της Ρεάλ έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο»!
Ντόρτμουντ – Παρί: ΔΥΟ δοκάρια σε λίγα δευτερόλεπτα από Μπαπέ και Χακίμι! (vid)
Η Ρεάλ ήδη ετοιμάζει φιέστα στη Μαδρίτη για το πρωτάθλημα πριν την Μπάγερν!
Το πρώτο μεγάλο stop του Ντοναρούμα κόντρα στην Ντόρτμουντ! (vid)
Ντόρτμουντ – Παρί: Θύμισε Χάαλαντ η γκολάρα του Φύλκρουγκ! (vid)
Ο κόσμος της Ντόρτμουντ έδωσε… ρέστα στο ματς με την Παρί! (vid)
O Κόντε θέλει την μεγάλη επιστροφή στην Τσέλσι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Έρχεται δεύτερος ο Φερνάντες για τη Ρεάλ – Άλλος είναι σε πρώτο πλάνο! (pic)

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει προτεραιότητά της άλλον ποδοσφαιριστή για το κέντρο της και όχι τον Έντσο Φερνάντες της Μπεφίκα.

Έρχεται δεύτερος ο Φερνάντες για τη Ρεάλ – Άλλος είναι σε πρώτο πλάνο! (pic)

Το ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν σταματά να εκπέμπει σήματα για την εύρεση νέων ταλέντων ειδικά στον χώρο του κέντρου της. Σε αυτή τη λίστα, το όνομα του Τζουντ Μπέλινγκχαμ βρίσκεται στην πρώτη θέση, αλλά ο ανταγωνισμός γύρω από το όνομά του είναι τεράστιος. Έτσι, τον τελευταίο καιρό έχει προκύψει και η περίπτωση του Έντσο Φερνάντες.

Ο Μπέλινγκχαμ είναι ένας από τους βασικούς στόχους της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο σύλλογος κάνει όλα τα απαραίτητα προκειμένου να κερδίσει την εύνοιά του. Η επαφή με το περιβάλλον του παίκτη έγινε πριν από μήνες και οδήγησε την απόφασή του να μην ανανεώσει το συμβόλαιο που τον δεσμεύει με την Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Καμάρωσέ μας και στο YouTube ακολουθώντας το κανάλι μας!

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Η αυτοκριτική του Ντε Μπρούιν για το Mundial

Το πρόβλημα που έχει αντιμετωπίσει η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ότι υπάρχουν πολλοί αντίπαλοι στην αγορά. Στην περίπτωση του Μπέλινγκχαμ, παρά το γεγονός ότι είναι 19 ετών, έχει ήδη ένα εντυπωσιακό ρεκόρ στην Bundesliga. Έτσι, ο Άγγλος προσελκύει το ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, όπως η Λίβερπουλ.

Πώς θα ανταποκριθεί στον ανταγωνισμό η Ρεάλ

Ο σύλλογος της Premier League έχασε την απόκτηση του Ορελιέν Τσουαμενί το περασμένο καλοκαίρι από τη Ρεάλ και τώρα κάνει τα πάντα για τον μέσο της Ντόρτμουντ. Μάλιστα, γίνεται λόγος για πιθανή μεταγραφή που θα μπορούσε να ανέλθει στα 100 εκατ. ευρώ.

Δεδομένου του σεναρίου που παρουσιάζεται, το Παγκόσμιο Κύπελλο βοηθά επίσης την αξία του παίκτη να μεγαλώσει, επομένως η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει επίσης προσεκτικά τον Έντσο Φερνάντες. Συμβαίνει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πολύ κοντά στην απόκτησή του, αλλά δύο λεπτομέρειες έβαλαν φρένο σε μια συμφωνία. Το πρώτο αφορούσε την απουσία ενός ελεύθερου μη κοινοτικού παίκτη, κάτι που δεν συμβαίνει τώρα με τις κρατικοποιήσεις των Βινίσιους, Ροντρίγκο και Μιλιτάο.

Το δεύτερο από τα σημεία που οδήγησαν σε αμφιβολίες ήταν η περίοδος προσαρμογής που θα έπρεπε να περάσει μετά την μεταπήδηση στην Ευρώπη. Οι αμφιβολίες όμως, διαλύθηκαν γρήγορα με την απόδοσή του στην Μπενφίκα. Η εμφάνισή του στον δεύτερο αγώνα της Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο επιβεβαίωσε ότι είναι παίκτης ποιότητας.

Ο σύλλογος της Λισαβόνας ήταν αυτός που πόνταρε στον Αργεντίνο διεθνή μέσο πληρώνοντας 10 εκατομμύρια ευρώ. Τώρα η τιμή του έχει πολλαπλασιαστεί, αλλά απέχει πολύ από τα 100 εκατομμύρια ευρώ που λένε ότι θα μπορούσε να αξίζει αυτή τη στιγμή. Να αναφέρουμε πω Μπενφίκα έχει στην κατοχή της το 75% των οικονομικών δικαιωμάτων του παίκτη. Η Ρεάλ Μαδρίτης αξιολογεί διαφορετικές επιλογές, αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες της Marca, έχει ως προτεραιότητα αυτή του Μπέλινγκχαμ. Αν «ναυαγήσει» αυτή, τότε ο δρόμος για τον Φερνάντες θα ανοίξει. Εάν δεν έχει κλείσει κάπου ο πρωταθλητής κόσμου…




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ