Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γεμάτος αινίγματα ο Έντσο Φερνάντες για τις φήμες περί μεταγραφής! (pic)
Μπένφικα

Γεμάτος αινίγματα ο Έντσο Φερνάντες για τις φήμες περί μεταγραφής! (pic)

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Αlbiseleste Talk», ο Έντσο Φερνάντες δεν θέλει να τοποθετηθεί περί της φημολογίας των μεταγραφών του.

26.12.2022 | 20:51

Τον τελευταίο καιρό ολοένα και πληθαίνουν τα δημοσιεύματα περί μεταγραφής του Έντσο Φερνάντες. O 21χρονος μέσος της Μπενφίκα έχει συμβόλαιο ως το 2027 με την ομάδα του. Με την αγοραστική του αξία να ανέρχεται στα 55 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Φερνάντες έκανε καταπληκτικό Mundial με τη φανέλα της Εθνικής Αργεντινής. Φτάνοντας στην κατάκτηση του τροπαίου σε ομαδικό επίπεδο. Ενώ σε ατομικό, αναδείχθηκε καλύτερος νέος παίκτης του Παγκοσμίου Κυπέλλου! Σε επτά παιχνίδια ο ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα είχε ένα γκολ και μία ασίστ.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Χάρηκε με τον Κλοπ ο Μέσι!

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Έντσο Φερνάντες κλήθηκε να μιλήσει για τα όσα λέγονται κι ακούγονται γύρω από το όνομά του. Αλλά, για την ώρα δεν θέλησε να δώσει παραπάνω τροφή στον Τύπο για το μέλλον του. «Δεν ξέρω σχετικά με το μέλλον μου ή τις προτάσεις, είναι κάτι που οι εκπρόσωποί μου που το φροντίζουν αυτό. Δεν θέλω να μπω στο θέμα. Είμαι συγκεντρωμένος στην Μπενφίκα και έχουμε παιχνίδι την Παρασκευή», είπε χαρακτηριστικά ο Φερνάντες.




Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Μπένφικα
Exit mobile version