Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σιγά μην σκάσει: Ο Τεό Ερναντές κάνει ζωάρα στις Μπαχάμες! (pics)
Φώτο Ημέρας

Σιγά μην σκάσει: Ο Τεό Ερναντές κάνει ζωάρα στις Μπαχάμες! (pics)

Η Γαλλία έχασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά, ο Τεό Ερναντές μόνο... μαύρα δεν τα έβαψε και πήγε καπάκια στις Μπαχάμες!

26.12.2022 | 13:59

H εθνική ομάδα της Γαλλίας είχε πολλούς παίκτες που έκαναν ένα σπουδαίο Παγκόσμιο Κύπελλο: ο Τεό Ερναντές ήταν ένας από αυτούς. Ναι μεν αντικατέστησε τον αδερφό του που ήταν βασικός στα πλάνα του Ντιντιέ Ντεσάν. Ωστόσο, σε κάθε ματς ήταν από τους καλύτερους των «τρικολόρ». Και από αυτούς που ξεχώριζαν με την απόδοσή τους.

Ωστόσο, στον τελικό ο μπακ της Μίλαν δεν τα πήγε και τόσο καλά. Όπως άλλωστε και οι περισσότεροι συμπαίκτες του. Ο έμπειρος ακραίος αμυντικός έκανε πολλά λάθη και πυκνά συχνά έχανε τους παίκτες του. Κάτι που μαρτυρούσε το πόσο πνευματικά ανέτοιμος ήταν.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Η ωραία κίνηση του Μπαπέ για τα Χριστούγεννα!

Παρόλα αυτά από ένα σημείο του τελικού κόντρα στην Αργεντινή και έπειτα ο Ερναντές κατάφερε να δείξει λίγη από την κλάση και την ποιότητά του. Ακόμη και έτσι, όμως, στο τέλος δεν μπόρεσε να σηκώσει στον ουρανό του Κατάρ το βαρύτιμο τρόπαιο. Σίγουρα αυτό τον έριξε ψυχολογικά. Αλλά σε καμία περίπτωση ο Γάλλος ποδοσφαιριστής δεν τα έβαψε μαύρα. Κάθε άλλο μάλιστα.

Ο Ερναντές θέλησε να εκμεταλλευτεί στο έπακρο τις ημέρες των διακοπών που του είχε δώσει η Μίλαν πριν επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μαζί της. Έτσι, ταξίδεψε μέχρι τις Μπαχάμες, προκειμένου να κάνει αρκετά μπάνια, να πάρει χρώμα και να περάσει όσο το δυνατόν καλύτερα δίπλα στη σύντροφό του.

Οι φωτογραφίες το επιβεβαιώνουν άλλωστε:

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version