ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μικρό καλάθι κρατά ο Μεντιλίμπαρ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα»
Ολυμπιακός: Αποθέωση για τους θριαμβευτές του Μπέρμιγχαμ στο «Ελ. Βενιζέλος»
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Μόνο το… Παγκόσμιο Κύπελλο σταματάει την Άρσεναλ! (vid)

Η Άρσεναλ ήταν καλύτερη από την αρχή ως το τέλος στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Γουέστ Χαμ και επικράτησε με σκορ 3-1.

Μόνο το… Παγκόσμιο Κύπελλο σταματάει την Άρσεναλ! (vid)

Η Άρσεναλ, λίγο πριν το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, ήταν σε απόλυτη φόρμα και πήγαινε από νίκη σε νίκη. Ωστόσο, κανείς δεν ήξερε ποια θα ήταν η εικόνα της μετά τη διακοπή τριών εβδομάδων.

Στο εντός έδρας ματς απέναντι στη Γουέστ Χαμ οι «κανονιέρηδες» επικράτησαν με σκορ 3-1 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Premier League. Οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα ήταν καλύτεροι από την αρχή ως το τέλος και επιβεβαίωσαν ότι μόνο το… Mundial μπορούσε να τους σταματήσει. Για λίγο!

Σπουδαίο παιχνίδι από τον Μάρτιν Όντεγκαρντ που έδωσε δύο ασίστ και συνέβαλε τα μέγιστα για να έρθει η νίκη της ομάδας του στο λονδρέζικο ντέρμπι.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Άρσεναλ έδειξε ότι είχε σκοπό να επιβάλλει τον ρυθμό της. Οι παίκτες του Μίκελ Αρτέτα, παρά την διακοπή του πρωταθλήματος και των υποχρεώσεών τους, έδειξαν να μην έχουν επηρεαστεί καθόλου. Τα λάθη που έκαναν ήταν ελάχιστα. Και οι περισσότερες από τις κοντινές τους πάσες πήγαιναν πάντα εκεί που έπρεπε.

Μάλιστα, στο 5′ κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα του Λούκας Φαμπιάνσκι. Όμως, δεν μέτρησε ποτέ, αφού δόθηκε ως οφσάιντ, με τον Μπουκάγιο Σάκα να είναι εκτεθειμένος και να επιβεβαιώνεται από το VAR. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι έδειχναν πως ήταν θέμα χρόνου να σημειώσουν κάποιο γκολ. Αλλά αυτό δεν συνέβη. Και όχι μόνο δεν έγινε πραγματικότητα, αλλά δέχτηκαν και γκολ.

Ο Τζαρόντ Μπόουεν κέρδισε πέναλτι σε τάκλιν του Γουίλιαμ Σαλιμπά και ο Μοχάμεντ Μπενχραμά ευστόχησε από τα έντεκα βήματα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της Άρσεναλ στο 27′. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι όσο και ανέβασαν τον ρυθμό τους δεν μπορούσαν να βρουν κάποιον διάδρομο, ώστε να απειλήσουν την εστία του Φαμπιάνσκι. Η κατοχή είχε φτάσει στο 70% με τους Σάκα και Μαρτινέλι να παίρνουν αρκετές προσπάθειες στα πόδια τους, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Η Άρσεναλ κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις, αλλά, ο Όλιβερ, το πήρε πίσω, μετά από μία ματιά στο VAR. To δεύτερο ημίχρονο ανήκε στους γηπεδούχους από την αρχή ως το τέλος του. Στο 53′ ήρθε η ισοφάριση από τον Σάκα. Ο Όντεγκαρντ έκανε κάτι σαν κάθετη πάσα- σουτ με τον Άγγλο χαφ να νικάει από κοντά τον Φαμπιάνσκι.

Το 2-1 για τους παίκτες του Αρτέτα έγινε από τον Μαρτινέλι στο 58′. Ο νεαρός επιθετικός από τα πλάγια πήρε ακόμη μία προσωπική ενέργεια και με συρτό σουτ από πλάγια θέση νίκησε τον Πολωνό κίπερ που φέρει ευθύνη για το τέρμα! Η Γουέστ Χαμ από εκεί και πέρα έπρεπε να βγει μπροστά και να επιτεθεί. Κάτι όχι και τόσο εύκολο για τους παίκτες του Μόγες που άφησαν αρκετούς χώρους στα μετόπισθεν. Το κερασάκι στην τούρτα για την Άρσεναλ μπήκε από τον Ενκέτια στο 69′ με τον Όντεγκαρντ να βγάζει ακόμη μία ασίστ. Ωστόσο, το χειροκρότημα το πήρε ο νεαρός επιθετικός, ο οποίος με… πίβοτ ξέφυγε από τον Κέχρερ και έκανε το 3-1 με διαγώνιο σουτ.

Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι κράτησαν εύκολα το υπέρ τους προβάδισμα και να πάρουν μία σημαντική εντός έδρας νίκη και να ανεβάσουν -προσωρινά τουλάχιστον- την διαφορά από τη Μάντσεστερ Σίτι στους οκτώ βαθμούς, μιας και οι «πολίτες» έχουν αγώνα λιγότερο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ