ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 27/12)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 27/12): Από την ομάδα του Stoiximaview.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 27/12)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ (19:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Να αρχίσει τη δική της αντεπίθεση θέλει η Τσέλσι που έκλεισε με άσχημο τρόπο τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή. Δεν είναι ότι αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ Αγγλίας (από τη Μάντσεστερ Σίτι), αλλά κυρίως ότι με το 1-0 από τη Νιούκαστλ έφτασε τις 3 συνεχόμενες ήττες (1-0 Άρσεναλ, 4-1 Μπράιτον) και τα 5 ματς χωρίς νίκη. Βλέπετε, είχαν προηγηθεί οι ισοπαλίες με 0-0 με Μπρέντφορντ και 1-1 με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Κοινώς, για να βρούμε την τελευταία της επιτυχία σε επίπεδο πρωταθλήματος, γυρίζουμε στις 16 Οκτωβρίου, το 2-0 επί της Άστον Βίλα στο «Βίλα Παρκ»! Κάπως έτσι, έχει βρεθεί αρκετά μακριά από την 4άδα. Όμως, καλείται να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών της Τότεναμ από την οποία είναι στο -9 αλλά με δύο ματς λιγότερα. Παραμένουν εκτός Καντέ, Φοφανά, Μπρόγια, αμφίβολοι δίνονται Κέπα, Τσίλγουελ και Λόφτους Τσικ.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ (19:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Μπόρνμουθ αποκλείστηκε προ ημερών από το Λιγκ Καπ μετά το 1-0 από τη Νιούκαστλ, αλλά μικρή σημασία έχει για την ίδια. Βλέπετε, πρωταρχικός στόχος είναι η παραμονή. Και για αυτό ήταν πολύ σημαντική η νίκη με 3-0 επί της Έβερτον, στο τελευταίο παιχνίδι πριν τη διακοπή. Ήταν η 4η νίκη στη σεζόν (3 εντός, εκτός έχει κερδίσει μόνο τη Νότιγχαμ Φόρεστ με 3-2) και η πρώτη μετά τις 8/10. Από τότε, είχε πάρει μόλις 1 βαθμό σε 5 αγώνες. Προφανώς και με τους 16 βαθμούς δεν μπορεί να αισθάνεται άνετη, ειδικά όταν από κάτω της έχει αρκετές ομάδες που στα… χαρτιά είναι πιο δυνατές από εκείνη, όπως η Γουέστ Χαμ, η Έβερτον, η Γουλβς, η Σαουθάμπτον. Διαθέτει τη χειρότερη άμυνα με 32 γκολ παθητικό, αλλά σκεφτείτε ότι τα 9 της τα έβαλε η Λίβερπουλ (9-0 στις 27/8)! Εκτός δίνονται Μπρουκς και Νέτο, αμφίβολοι ο Φρέντερικς και ο Κέλι.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η 4άδα είναι ο πραγματικά μεγάλος στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όμως, για να τα καταφέρει στο τέλος, θα πρέπει να βελτιώσει πολλά πράγματα. Και να σταθεροποιήσει την απόδοσή της, και να γίνει πιο αποτελεσματική μπροστά και να γίνει πιο δυναμική στην άμυνα. Με νίκη μειώνει την απόσταση από την Τότεναμ που γκέλαρε χθες. Νίκησε δύσκολα στο Λονδίνο τη Φούλαμ με 2-1 με το γκολ του Γκαρνάτσο στο 93’, λίγο μετά την ήττα από την Άστον Βίλα με 3-1. Προ ημερών νίκησε 2-0 την Μπέρνλι και συνεχίζει στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Το έγραψα και προ ημερών, θα το επαναλάβω: Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε πώς θα αντιδράσει στην μετά-Ρονάλντο εποχή. Ειδικά φέτος, εκτιμώ ότι μεγαλύτερο «κακό» της έκανε η παρουσία του, παρά καλό, υπό την έννοια πως δεν έπαιζε και ήταν λογικό να υπάρχει είτε δυσαρέσκεια είτε μία μόνιμη πίεση. Και γενικότερα η γκρίνια και η ίντριγκα σε μία ομάδα, δεν είναι καλά στοιχεία. Όταν έχεις να κάνεις με τόσο μεγάλους παίκτες, χρειάζονται ειδική διαχείριση. Όπως και να ‘χει, όλα θα φανούν στο γήπεδο. Διαθέσιμος ο Μαγκουάιρ, παραμένουν εκτός Βαράν, Μαρτίνες.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΜΠΕΡΝΛΙ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Νότιγχαμ Φόρεστ σάρωσε με 4-1 την Μπλάκμπερν και πήρε ιστορική πρόκριση στους «8» του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Διοργάνωση στην οποία προηγουμένως είχε αποκλείσει την Τότεναμ. Όπως και να ‘χει, ο μεγάλος της στόχος αφορά το πρωτάθλημα και είναι η παραμονή της στην κατηγορία. Μεγάλη νίκη το 1-0 επί της Κρίσταλ Πάλας προ διακοπής, την «πήγε» στους 13 βαθμούς. Όμως, δεν είναι αρκετή, θέλει κι άλλες πολλές επιτυχίες για να μπορέσει να ελπίζει. Ήταν η 3η νίκη στη σεζόν, όλες εντός έδρας, όλες με το ίδιο σκορ! Εκτός έδρας δεν τα πηγαίνει καλά, μετρώντας 2 βαθμούς σε 7 αναμετρήσεις (με την Έβερτον έφτασε πολύ κοντά στο διπλό, αλλά…) και 1-19 γκολ! Θα σας ενδιαφέρει αυτό για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ Στοίχημα. Θα λείψει σίγουρα ο Χέντερσον λόγω της συμφωνίας δανεισμού από τη Γιουνάιτεντ, όπως και οι Κουγιατέ, Νιακατέ, Μπιανκόνι. Αμφίβολοι αλλά λογικά επιστρέφουν Οριέ και Γκιμπς-Γουάιτ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ