ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 28/12)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 28/12): Οι σημερινές προτάσεις από την ομάδα του Stoiximaview.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 28/12)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 28/12)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΛΙΝΤΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Θα έχει να το λέει η Λιντς: Πέτυχε τρία γκολ στο Λονδίνο απέναντι στην Τότεναμ, προηγήθηκε τρεις φορές, αλλά δεν πήρε τίποτα! Έχασε 4-3, στο τελευταίο παιχνίδι προ διακοπής, μετά τα δύο γκολ του Μπεντακούρ σε 3 λεπτά προς το τέλος. Έχασε και τον Άνταμς στο 87’, μιας και αποβλήθηκε με δύο κίτρινες. Οι νίκες που έκανε προηγουμένως, το 4-3 με την Μπόρνμουθ και το σπουδαίο 2-1 στο «Άνφιλντ» επί της Λίβερπουλ της έδωσαν πολύ μεγάλη ανάσα. Και πάλι, όμως, δεν μπορεί να αισθάνεται σίγουρη, δεν έχει μεγάλη απόσταση από τις τελευταίες θέσεις. Το φοβερό είναι ότι οι δύο από τις τέσσερις νίκες της είναι απέναντι σε μεγάλες ομάδες! Η άλλη είναι το 3-0 επί της Τσέλσι στις 21/8! Εκτός είναι οι Ντάλας, Σινιστέρα και ο τιμωρημένος Άνταμς.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΛΙΝΤΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Μάντσεστερ Σίτι νίκησε 3-2 τη Λίβερπουλ προ ημερών και συνεχίζει στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Ήταν ανώτερη, κυριάρχησε, σκόραρε με Χάαλαντ, Μαχρέζ και Άκε και προκρίθηκε απέναντι στη μεγάλη της αντίπαλο. Ήταν το πρώτο της παιχνίδι μετά τη διακοπή. Στο πρώτο ματς πρωταθλήματος μετά τη διακοπή παίζει στην έδρα της Λιντς και θέλει να επαναφέρει τη διαφορά από την Άρσεναλ (νίκησε 3-1 με ανατροπή τη Γουέστ Χαμ) στο -5. Στην Premier League έρχεται από εντός έδρας ήττα-σοκ με 2-1 από την Μπρέντφορντ. Κυριάρχησε, αλλά της έλειψε η ουσία και «πληγώθηκε» στο 98’ από το (δεύτερο) γκολ του Τόνι. Εκτός για το αποψινό παιχνίδι Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι Στοίχημα δίνεται ο Ντίας, εκτός και ο Φίλιπς, ο οποίος όπως είπε ο Γκουαρντιόλα γύρισε από το Μουντιάλ με παραπανίσια κιλά!

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Επιστροφή στις επίσημες διοργανώσεις για την πρώτη και αήττητη Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία είχε πολλούς παίκτες στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Δεν μπορούμε να πούμε πως έκανε προετοιμασία, ο Μέσι δεν βρίσκεται ακόμα στην αποστολή και δε θα αγωνιστεί κόντρα στο Στρασβούργο. Είναι τις τελευταίες μέρες όμως εκεί ο Εμπαπέ και ο Νεϊμάρ, θα αγωνιστούν κανονικά σε ένα ματς που αναμένεται γεμάτο το γήπεδο από το κοινό που θέλει να δει και πάλι τα μεγάλα αστέρα. Επικράτησε της Παρί FC με 2-1 και της Κουεβί με 3-1 στα φιλικά παιχνίδια, δε θα έχει στη διάθεσή της τον Κιμπεμπέ.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Ένα φιλικό έδωσε το Στρασβούργο κατά τη διάρκεια της διακοπής, έχασε με 0-1 από τη Φέγενορντ και ετοιμάζεται για το πιο δύσκολο παιχνίδι στην επιστροφή στο πρωτάθλημα. Στο Παρίσι απέναντι στην πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν, για μια ομάδα που έως τώρα έχει τις λιγότερες νίκες. Μόλις ένα τρίποντο για το Στρασβούργο, που έχει τις περισσότερες ισοπαλίες από οποιαδήποτε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα. Οκτώ σε 15 παιχνίδια. Δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, δεν μπορεί να έχει και ιδιαίτερες απαιτήσεις σε ένα τέτοιο ματς στο Παρίσι.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ