ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Να ναι καλά ο Φαές!

H Λίβερπουλ είδε τη Λέστερ να προηγείται στο Άνφιλντ όμως χάρις τον αμυντικό των «Αλεπούδων», Χουτ Φαές πανηγύρισε τη νίκη (2-1) επί της ομάδας του Ρότζερς.

Να ναι καλά ο Φαές!

H Λίβερπουλ ήταν καλύτερη από τη Λέστερ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Αν δεν ήταν όμως ο Χουτ Φαές ουδείς ξέρει αν θα κατάφερναν οι «Κόκκινοι» να πανηγυρίσουν τη νίκη! Ο αμυντικός των «Αλεπούδων» κατάφερε – περί κατορθώματος μιλάμε – να σκοράρει δύο φορές στα δίχτυα της ομάδας του μέσα σε επτά λεπτά. Η Λέστερ πήρε το προβάδισμα νωρίς στο 4′ με τον Ντιούσμπουρι – Χολ όμως τα χάλασε όλα λόγω του κάκιστου απόψε Φαές. Νίκη με 2-1 για την ομάδα του Κλοπ και νέα βαθμολογική ανάσα.

Το ματς

Παιχνίδι για την 16η αγωνιστική της Premier League. Η Λίβερπουλ υποδέχθηκε στο Άνφιλντ την πάντα υπολογίσιμη αντίπαλο Λέστερ. Μια ομάδα που αν και δεν πατάει καλά φέτος είναι ικανή για να κάνει τη ζημιά. Οι «Κόκκινοι» του Κλοπ ήθελαν τη νίκη και μόνο τη νίκη για να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τη χαοτική τους διαφορά από την κορυφή και την Άρσεναλ.

Το ξεκίνημα του αγώνα όμως δεν ήταν καλό για τη Λίβερπουλ. Μόλις στο 4′ η άμυνα των γηπεδούχων άνοιξε. Η Λέστερ βγήκε γρήγορα στην κόντρα, έπαιξε τάχιστα τη μπάλα και με σωστές πάσες βρέθηκε στη περιοχή του Άλισον. Ο Ντιούσμπουρι – Χολ εμβόλισε την περιοχή της Λίβερπουλ και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του. Η Λίβερπουλ έχοντας δεχθεί το γρήγορο γκολ προσπάθησε να αντιδράσει.

Κράτησε τη μπάλα και σταδιακά μετέφερε το παιχνίδι στην περιοχή της Λέστερ. Με κύριο εκφραστή των επιθέσεων τον Μοχάμεντ Σαλάχ η ομάδα του Κλοπ προσπάθησε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση πριν το παιχνίδι οδηγηθεί στην ανάπαυλα. Οι παίκτες του Κλοπ έκαναν τα πάντα για να πετύχουν το γκολ. Η ουσία όμως ήρθε από τον Χουτ Φαές. Ο στόπερ της Λέστερ έκανε τα… μαγικά του και μέσα σε διάστημα επτά λεπτών έστειλε άθελά του δις τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Μία φορά στο 37′ και μία στο 45′. Έτσι η Λίβερπουλ ανέτρεψε τα δεδομένα και πήγε στα αποδυτήρια με υπέρ της 2-1.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Μπορεί να μην έβρισκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα ωστόσο από την άλλη πλευρά δε δέχθηκαν την παραμικρή πίεση από τους αντιπάλους τους. H oμάδα του Κλοπ είχε τις ευκαιρίες της να καθαρίσει το παιχνίδι και τους τρεις βαθμούς της νίκης όμως δεν το έκανε ποτέ. Το 2-1 παρέμεινε μέχρι το φινάλε.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ