ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Γκρίζο και… άραχνο κλείσιμο της χρονιάς για τη Σίτι! (vid)

To γκολ του Γκρέι στο 64' ήταν αρκετό, ώστε η Έβερτον να... μπλοκάρει στο 1-1 τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» στο τελευταίο ματς του 2022.

Γκρίζο και… άραχνο κλείσιμο της χρονιάς για τη Σίτι! (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι ήθελε να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στην Premier League για το 2022. Έλα, όμως, που η Έβερτον αν και έχει το παρατσούκλι «ζαχαρωτά» κατάφερε να την… πικράνει για τα καλά!

Οι πρωταθλητές Αγγλίας έμειναν στο 1-1 στο εντός έδρας ματς κόντρα στην ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Premier League.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ γι’ ακόμη μία φορά ήταν συνεπής στο ραντεβού του με το γκολ. Ωστόσο, το απίθανο τέρμα του Γκρέι στο 64′ έκανε μεγάλη ζημιά στη Σίτι που έχασε κι άλλο έδαφος στην προσπάθεια που κάνει να παραμείνει όσο πιο κοντά στην Άρσεναλ γίνεται!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης η Μάντσεστερ Σίτι κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό της και να κλείσει την Έβερτον στα καρέ της. Ήταν θέμα χρόνου για τους γηπεδούχους να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα του Πίκφορντ. Όπως και έγινε τελικά. Στο 24′ ο Μαχρέζ βρήκε τον Χάαλαντ και εκείνος σημείωσε ακόμη ένα τέρμα με τη φανέλα των πρωταθλητών Αγγλίας, φτάνοντας ήδη τα 21 μέσα στη σεζόν!

Μάλιστα, οι «πολίτες» είχαν και δοκάρι με τον Στόουνς, ώστε να φτάσουν κοντά στο 2-0. Κάτι που δεν έγινε και έδωσε ελπίδες στους φιλοξενούμενους!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες της Έβερτον έπαιξαν με μυαλό, αλλά και με τακτική. Έτσι, κατάφεραν να σπάσουν και να χαλάσουν τον ρυθμό της Μάντσεστερ Σίτι και να κερδίσουν ολοένα και περισσότερα μέτρα στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, οι παίκτες του Φρανκ Λάμπαρντ έβγαιναν σιγά- σιγά και πιο μπροστά.

Ωστόσο, τίποτα και κανείς δεν μπορούσε να σκεφτεί ότι τα «ζαχαρωτά» με την πρώτη τους ολοκληρωμένη επίθεση θα έκαναν το 1-1. Ο Γκρέι είχε την μπάλα στα πόδια του και χτύπησε κατά μέτωπο την άμυνα των γηπεδούχων. Όμως, ήταν πολύ καλά κλεισμένος και δεν μπόρεσε να πασάρει. Αλλά μάλλον καλύτερα: τόσο για τον ίδιο όσο και για την ομάδα του, αφού με απίθανο σουτ νίκησε τον Έντερσον με απίθανο τελείωμα στο 64′, κάνοντας το 1-1!

Το τέρμα της Έβερτον αποσυντόνισε ακόμη περισσότερο τους ποδοσφαιριστές του Γκουαρντιόλα που έδειξαν να τα έχουν χαμένα και να μην μπορούν να βγουν μπροστά με αξιώσεις. Σε μία περίπτωση που έφτασαν πολύ κοντά στο 2-1 ο Πίκφορντ προχώρησε σε μία πολύ καλή επέμβαση με το ένα χέρι σε κοντινό σουτ του Μαχρέζ.

Από εκεί και μέχρι το τέλος η Σίτι πίεσε -κυρίως με γεμίσματα προς το κεφάλι του Χάαλαντ- όμως η Έβερτον βγήκε νικήτρια σε κάθε μονομαχία και έτσι το σφύριγμα της λήξης άφησε τις ομάδες στο 1-1.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ