Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με εκτελεστή Μπενζεμά η Ρεάλ επέστρεψε στη κορυφή της La Liga (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης

Με εκτελεστή Μπενζεμά η Ρεάλ επέστρεψε στη κορυφή της La Liga (vid)

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καρίμ Μπενζεμά η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στη δράση με νίκη (2-0) επικρατώντας της Ρεάλ Βαγιαδολίδ.

31.12.2022 | 00:25

Τη νίκη που θα την έφερνε με το… καλησπέρα ξανά στη κορυφή της βαθμολογίας της La Liga ήθελε απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης. H «Βασίλισσα» δραπέτευσε από τη δύσκολη έδρα της Ρεάλ Βαγιαδολίδ χάρις το εύστοχο πέναλτι του Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος στο 83′ σκόραρε και χάρισε στην ομάδα του τους τρεις βαθμούς της νίκης. Μια νίκη που τη φέρνει ξανά στη κορυφή της La Liga. Ο Καρίμ σκόραρε ξανά στο 89′ διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Το ματς

H επιστροφή στην αγωνιστική δράση στη La Liga έφερε την πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης να αγωνίζεται στην έδρα της μαχητικής Ρεάλ Βαγιαδολίδ. Ο προπονητής της «Βασίλισσας» γνώριζε εξαρχής τις δυσκολίες όμως ήθελε μέσα του να τις βγάλει και να δει τους ποδοσφαιριστές του να ξεπερνούν το αποψινό εμπόδιο. Ήθελε να δει την ομάδα του να παίρνει του τρεις βαθμούς της νίκης και να ανεβαίνει έστω και προσωρινά στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα πάνω από την Μπαρτσελόνα.

Από το ξεκίνημα του αγών φάνηκε πως η αναμέτρηση δεν θα ήταν εύκολη υπόθεση για τους Μαδριλένους. Η Βαγιαδολίδ παρουσιάστηκε πολύ σοβαρή στον αγωνιστικό χώρο. Κοίταξε στα μάτια τον αντίπαλό της και πίεσε στα αδύνατα σημεία προσπαθώντας να τον πληγώσει. Στο πρώτο ημίχρονο καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να ξεχωρίσει. Μοιραία το παιχνίδι στα πρώτα 45′ ολοκληρώθηκε στο 0-0.

Στην επανάληψη η Ρεάλ Μαδρίτης σταδιακά ανέβασε απόδοση. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κερδίσουν την μεσαία γραμμή και να χτίσουν από εκεί τις επιθέσεις τους. Μπενζεμά και Βινίσιους περίμεναν τις στιγμές τους. Τις ευκαιρίες στην αντίπαλη περιοχή. Όσο περνούσε όμως ο χρόνος και το γκολ δεν ερχόταν τόσο το άγχος κυρίευε τους παίκτες του Κάρλο Αντσελότι. Εκεί ήρθε η φάση του 81ου λεπτού για να λύσει τον Γόρδιο Δεσμό και να φέρει επί της ουσίας το τρίποντο στους Μαδριλένους.

Ο Σάντσες βρήκε άθελά του τη μπάλα με το χέρι στην κεφαλιά του Μπενζεμά. Η φάση εξετάστηκε από το VAR και με τη σύμφωνη γνώμη του διαιτητή δόθηκε πέναλτι. Ο Γάλλος σούπερ σταρ ανέλαβε την εκτέλεση και με ψύχραιμο τρόπο έκανε το 1-0. Από την ίδια φάση οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Σέρχιο Λεόν. Η Ρεάλ απέκτησε σαφέστατο πλεονέκτημα, το οποίο και μετουσίωσε σε ένα ακόμη τέρμα. Δράστης ξανά ο Μπενζεμά με τον Γάλλο στο 89′ να διαμορφώνει το τελικό 2-0.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version