ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Όταν ο Άαρον Ράμσεϊ… τρομοκρατούσε την Αγγλία!
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν θάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
FACE CONTROL

Το 2022 για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν απλώς… σουρεάλ

Το 2022 σίγουρα θα μείνει αξέχαστο για τον Κριστιάνο Ρονάλντο με όσα του συνέβησαν εντός κι εκτός γηπέδων...

Το 2022 για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν απλώς… σουρεάλ

Το 2022 αφήνει τη θέση του στο 2023 και ένα από τα ποδοσφαιρικά πρόσωπα της χρονιάς ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ στα 37 του έγινε ξανά αποδέκτης ποικίλων σχολίων ανά καιρούς. Κάποια αφορούσαν τα όσα έκανε στους αγωνιστικούς χώρους, κάποια άλλα όχι. Αναμφίβολα δεν επρόκειτο για μια χρονιά που ο Πορτογάλος θα θέλει να θυμάται αν κάποια μέρα κάνει έναν μεγάλο απολογισμό. Θα γυρίσει γρήγορα τις σελίδες στο άλμπουμ με τις φωτογραφίες του (σ.σ. για τους παλιούς).

Ξεκινάμε με μια πάρα πολύ δυσάρεστη είδηση που έγινε γνωστή στα μέσα Απριλίου. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο περίμενε τη γέννηση διδύμων, αλλά το ένα μωράκι χάθηκε δυστυχώς στη γέννα… «Με βαθύτατη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του μωρού μας. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που μπορεί να νιώσει κάθε γονιός. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μάς δίνει τη δύναμη να ζήσουμε αυτή τη στιγμή με λίγη ελπίδα και ευτυχία. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές για όλη τη φροντίδα και την υποστήριξη που μας παρείχαν. Είμαστε συντετριμμένοι και ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την πολύ δύσκολη στιγμή. Αγόρι μας, είσαι ο άγγελός μας. Θα σε αγαπάμε για πάντα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τόσα θα παίρνει στην Αλ Νασρ ο Κριστιάνο!

Δεν «γέμιζε» τον Κριστιάνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Αγάλι-αγάλι ερχόταν η καθίζηση στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στα μέσα Μάρτη ήρθε ο αποκλεισμός από το Champions League στη φάση των «16». Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε φύγει νικήτρια από το «Ολντ Τράφορντ» με 1-0 και απέκλεισε τον Κριστιάνο και την παρέα του (1-1 το πρώτο ματς στη Μαδρίτη). Η Γιουνάιτεντ δεν ήταν σε καλό mood με τον Ραλφ Ράνγκνικ στον πάγκο της. Ο Γερμανός τεχνικός δεν ήταν αυτό που έψαχναν οι Γκλέιζερς για την ομάδα τους εν τέλει.

Η έκτη θέση στη βαθμολογία της Premier League στο τέλος της περασμένης σεζόν ήταν αποτυχία για τους «κόκκινους διαβόλους». Και σήμαινε ότι την επόμενη χρονιά (η φετινή), η ομάδα του Μάντσεστερ θα αναγκαζόταν να παίξει στο Europa League. Με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να ήταν ενώπιον μιας δοκιμασίας που δεν του άρεσε καθόλου. Μιας και το Champions League αποτελούσε ανέκαθεν πηγή έμπνευσης για τον Πορτογάλο άσο.




Ο Τεν Χαγκ, ο… πάγκος και η συνέντευξη που του έλυσε το συμβόλαιο

Τελικά αφού δεν βρήκε ομάδα το καλοκαίρι για να συνεχίσει να αγωνίζεται στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, (ξ)έμεινε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αρκέστηκε στο Europa και είπε να το δοκιμάσει. Δυο γκολ σε έξι παιχνίδια ομίλων, για να προκριθεί η ομάδα του στα μπαράζ των «16». Όμως, στο μεσοδιάστημα είδαμε ουκ ολίγες φορές να υπάρχουν ζητήματα με τον προπονητή του. Ο Έρικ Τεν Χαγκ άφησε τον Άγιαξ για να αναγεννήσει τη Γιουνάιτεντ. Ο Ολλανδός κόουτς αρέσκεται να δουλεύει κυρίως με νεαρούς ποδοσφαιριστές. Διαφορετικά, με παίκτες που δεν βάζουν το εγώ τους πάνω από την ομάδα.

Κάπως έτσι ήρθε ο παραγκωνισμός του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος δεν μπορούσε πλέον να προσφέρει στον αγγλικό σύλλογο και παραπάνω κακό του έκανε, παρά καλό… Με αποκορύφωμα, λίγο καιρό πριν ξεκινήσει το Mundial του Κατάρ να δώσει μια συνέντευξη στον δημοσιογράφο, Πιρς Μόργκαν, που ουσιαστικά ήταν καταδικαστική για τη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εκεί έβγαλε άχτι για τον Τεν Χαγκ κυρίως και η διοίκηση του συλλόγου πήρε την απόφαση να τον ξαποστείλει μια ώρα αρχύτερα…

Καμάρωσέ μας και στο YouTube ακολουθώντας το κανάλι μας! How to watch the explosive Cristiano Ronaldo and Piers Morgan interview in  Ireland - Limerick Live

Ο Σάντος… συμβουλεύτηκε τον Τεν Χαγκ – Πάλι κλάματα ο CR7

Ήρθε η ώρα για το Παγκόσμιο Κύπελλο… Η Πορτογαλία έκανε το καθήκον της στους ομίλους περνώντας ως πρώτη. Με τον Κριστιάνο να σκοράρει μονάχα μια φορά πάντως, με πέναλτι έναντι της Γκάνας στο εναρκτήριο παιχνίδι των Ίβηρων. Ο Φερνάντο Σάντος είδε πως με τον CR7 στην ενδεκάδα, δεν βλέπει σωστό ποδόσφαιρο. Μόλις λοιπόν αποφάσισε να τον αφήσει στον πάγκο, οι Πορτογάλοι έπαιξαν τέτοια μπάλα που μας έκαναν να σκεφτούμε να την… ποντάρουμε στο στοίχημα για κατάκτηση τροπαίου! Φυσικά μιλάμε για εκείνο το 6-1 στη φάση των «16» με την Ελβετία.

Το κύκνειο άσμα του Κριστιάνο σε Παγκόσμια Κύπελλα ήρθε με κλάματα. Το Μαρόκο απέκλεισε τους Πορτογάλους στα προημιτελικά και έστειλε τον Ρονάλντο σπίτι του. Αμέσως μετά ήρθε η απομάκρυνση του Σάντος από τον πορτογαλικό πάγκο, αλλά το κακό είχε γίνει. Γενικά πάντως υπήρχε μια ατμόσφαιρα που δεν ήταν προς το μέρος του 37χρονου σούπερ σταρ. Μόλις η πορτογαλική αποστολή μαζεύτηκε για πρώτη φορά πριν την έναρξη του Mundial, άπαντες ήταν κάπως μουδιασμένοι προς τον Ρονάλντο. Μέχρι και ο Μπρούνο Φερνάντες χαιρέτησε αμήχανα τον συμπαίκτη του. Επίσης, στην εξάρα με τους Ελβετούς, χωρίς τον Κριστιάνο η Πορτογαλία έπαιξε καταπληκτικά. Μόλις ο Σάντος τον πέρασε στο χορτάρι, η ομάδα «βάρεσε κόφτες»…




Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Αλ Νασρ με τα πετροδόλαρά της «ζάλισε» τον Κριστιάνο

Φτάνουμε στην 30ή Δεκεμβρίου για να δούμε τελικά την Αλ Νασρ να αποσπά την υπογραφή του Ρονάλντο. Μέχρι το 2025 θα αγωνίζεται στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Μια απόφαση που δεν τιμά έναν παίκτη με το βεληνεκές του CR7. Όχι τίποτα άλλο, αλλά το 2015 είχε δηλώσει πως δεν θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του σε ομάδα των ΗΠΑ ή της Ασίας… Το γεγονός όμως ότι πλέον θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία, κάπως του άρεσε!

Πολύ ενδιαφέρον θα έχει να τον δούμε σε ένα πρωτάθλημα που είναι πάρα πολύ κατώτερο από όλα όσα έχει αγωνιστεί στο παρελθόν. Αν μη τι άλλο, θα διεκδικήσει ένα Champions League όπως ήθελε… Αλλά το AFC, δηλαδή της Ασίας.




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ