Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης: Η διοίκηση Πέρεθ αγνοεί την επιθυμία του Μόντριτς
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης: Η διοίκηση Πέρεθ αγνοεί την επιθυμία του Μόντριτς

Άλλα έχει στο μυαλό του ο Λούκα Μόντριτς άλλα οι άνθρωποι της Ρεάλ Μαδρίτης.

02.01.2023 | 10:48

Ο Λούκα Μόντριτς συμπλήρωσε μια δεκαετία στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου! Ο Κροάτης μέσος αποτελεί εδώ και χρόνια τον θεμελιώδη λίθο της μεσαίας γραμμής της Ρεάλ Μαδρίτης. Μαζί με τους Κασεμίρο και Κρος κατάφεραν να γράψουν «χρυσές» σελίδες στην ιστορία της «Βασίλισσας». Ο Βραζιλιάνος αποχώρησε με προορισμό την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενώ Κρος και Μόντριτς συνεχίζουν στη Μαδρίτη.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

To συμβόλαιο του Λούκα Μόντριτς με τη Ρεάλ Μαδρίτης ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι. Σημερινό ρεπορτάζ της ισπανικής MARCA αναφέρει πως πρόθεση του Κροάτη χαφ είναι η παραμονή στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου τουλάχιστον για άλλη μία σεζόν. Ο 37χρονος ωστόσο μέχρι στιγμής βλέπει τη διοίκηση Πέρεθ να αγνοεί επιδεικτικά την επιθυμία του. Ο ισχυρός άνδρας της «Βασίλισσας» θέλει να προχωρήσει χωρίς συναισθηματισμούς το πλάνο της ανανέωσης του ρόστερ της μαδριλένικης ομάδας.

Διάβασε επίσης: «Τρελάθηκε» η Αλ Νασρ και θέλει τη… ραχοκοκαλιά του Three-peat της Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)

Ένα πρότζεκτ που για να υλοποιηθεί σωστά θα πρέπει η Ρεάλ Μαδρίτης να αποδεσμευτεί από τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στη… δύση της καριέρας τους. Ένας από αυτούς είναι και ο Λούκα Μόντριτς. Ο 37χρονος μέσος έχει δώσει τα πάντα στη μαδριλενικη ομάδα όμως ίσως τώρα έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Η ώρα οι δρόμοι των δύο πλευρών να χωρίσουν. Η MARCA ωστόσο επιμένει πως ο Μόντριτς θέλει όσο τίποτα να συνεχίσει να παίζει με τη λευκή φανέλα.

Όπως και να χει το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το προσεχές διάστημα. Η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης θα λάβει προσεχώς την τελική της απόφαση για το αν θα ανανεώσει τον Μόντριτς ή το καλοκαίρι θα ολοκληρώσει τη κοινή τους συνεργασία. Για την ώρα ο Κροάτης βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του προπονητή της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός προφανώς και έχει τον Μόντριτς βασικό και αναντικατάστατο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version