ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 2/1)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από την συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δευτέρα 2/1)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (19:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Όσκαρ αποτελεσματικότητας παίρνει η Μπρέντφορντ που παίζει με περίσσια αυτοπεποίθηση και την ψυχολογία στα ύψη. Έτσι νίκησε τη Σίτι (2-1) εκτός, έτσι πήρε 2-2 με την Τότεναμ, αν και προηγήθηκε 2-0, έτσι λύγισε τη Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο με 2-0. Μας… πλήγωσε κι εμάς, άσο το θέλαμε. Ο Τόνι στο 18’ και ο
Ντασίλβα στο 43’, από ασίστ του φορμαρισμένου Άγγλου φορ, σκόραραν για την Μπρέντφορντ που κάνει και φέτος ό,τι έκανε και πέρσι: «Τρελαίνει» κόσμο. Δεν έχει σημασία ο τρόπος, ούτε αν παίζει στην κόντρα, ούτε αν είναι τυχερή, το αποτέλεσμα μετράει. Και αυτά τη φέρνουν στη 10άδα με 23 βαθμούς (5-8-4, 27-27 γκολ). Μεγάλη υπόθεση ότι είναι αυτήν την στιγμή στο +9 από τη ζώνη του υποβιβασμού. Ο Τόνι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο τέλος, αλλά δεν έχει κάτι σοβαρό φαίνεται πως θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα με την ομάδα του Κλοπ.
Αντίθετα, εκτός είναι Άγερ και Χίκι.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ (19:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Λίβερπουλ ήταν καλή αλλά και τυχερή απέναντι στη Λέστερ. Νίκησε 2-1 σε ματς που δημιούργησε πολλές και πολύ καλές στιγμές αλλά και χωρίς να… σκοράρει. Βλέπετε, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 4’ με το τρομερό σπριντ και πλασέ του Ντιούσμπερι-Χολ, το γύρισε με δύο επικά αυτογκόλ του Φάες. Ο Βέλγος αμυντικός πρώτα έβαλε αυτογκόλ μετά το διώξιμο στη σέντρα του Αλεξάντερ Άρνολντ (η μπάλα πήρε ανάποδα φάλτσα!) και μετά σκόραρε με πλασέ από το πλασέ του Νούνιες στο
δοκάρι! Αν δεν σε θέλει! Είχε καλή απόδοση, πάντως, η Λίβερπουλ και θα μπορούσε να είχε πετύχει για πλάκα άλλα 3-4 γκολ. Ήταν η 4η διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα, κάτι που καταφέρνει για πρώτη φορά φέτος! Είναι στο -4 από την 4άδα και αυτό από μόνο του δείχνει πόσο ασταθής ήταν στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Ακολουθεί σειρά από δύσκολα ματς: Μπράιτον εκτός, Τσέλσι εντός, Γουλβς εκτός, Έβερτον εντός, Νιούκαστλ και Κρίσταλ Πάλας εκτός, Γιουνάιτεντ εντός. Αμφίβολος ο Ρόμπερτσον, παραμένουν εκτός Ντίας, Ζότα, Αρτούρ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΜΑΡΣΕΙΓ (20:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Επιτέλους νίκη για τη Μονπελιέ, που χαμογέλασε μετά από πολύ καιρό. Ερχόταν από έξι ήττες και μια ισοπαλία σε εφτά παιχνίδια, είχε επικρατήσει τελευταία φορά στις 17 Σεπτμεβρίου απέναντι στο Στρασβούργο. Η επιστροφή από τη διακοπή της έφερε τη νίκη με 2-0 εκτός έδρας επί της Λοριάν, μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Καθάρισε το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο, καθώς ο Σαβανιέρ άνοιξε το σκορ στο 3' και ο Γουαχί έκανε το 2-0 στο 22'. Το διαχειρίστηκε άψογα και έφυγε με τους τρεις βαθμούς. Τρεις απουσίες, εκτός οι τραυματίες Καζρί, Μπερτό και Σεντ Λους.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΜΟΝΠΕΛΙΕ – ΜΑΡΣΕΙΓ (20:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Τρομερή Μαρσέιγ απέναντι στην Τουλούζ. Τη διέλυσε με το τελικό 6-1, έχοντας στο ματς πέντε διαφορετικούς σκόρερ και δείχνειπως αφήνει πίσω της για τα καλά την κρίση που είχε περάσει πριν από τη διακοπή. Στην τρίτη θέση, θέλει να παραμείνει εκεί και να πλησιάσει τη Λανς που βρίσκεται πάνω της. Καταπληκτικό και γρήγορο ποδόσφαιρο από την ομάδα του Τούντορ, που χωρίς Ευρώπη πια θα ρίξει το βάρος της στη Ligue 1 για να κερδίσει μια θέση στο Champions League. Παραμένει τραυματίας ο Γκεντουζί, εκτός και ο Χαρίτ.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ