Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα: Βρήκε τον ιδανικό παρτενέρ του Λεβαντόφσκι
Ντόρτμουντ

Μπαρτσελόνα: Βρήκε τον ιδανικό παρτενέρ του Λεβαντόφσκι

Η Μπαρτσελόνα έχει εντοπίσει τον στόχο, τον ποδοσφαιριστή που την επόμενη σεζόν θα είναι η τέλεια λύση για τη κορυφή της επίθεσης.

03.01.2023 | 10:40

Η Μπαρτσελόνα επί ημερών Ζοάν Λαπόρτα έχει αλλάξει πλήρως τη στρατηγική της στο κομμάτι των μεταγραφών. Τα προηγούμενα χρόνια με τον Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου στο τιμόνι οι Καταλανοί αποκτούσαν όποιον ήθελαν μη βλέποντας το κόστος. Μοιραία ο σύλλογος έφθασε στο σήμερα δημιουργώντας ένα τεράστιο οικονομικό κενό, το οποίο καλείται να σηκώσει στις πλάτες και παράλληλα να διατηρήσει το ρόστερ σε υψηλό επίπεδο.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Λαπόρτα και Τσάβι σκανάρουν την αγορά αναζητώντας καθημερινά τις κατάλληλες λύσεις στην καλύτερη δυνατή τιμή. Στις μεταγραφικές περιόδους που πέρασαν οι δύο άνδρες έβαλαν ατα δυνατά τους και έφεραν στο Καμπ Νου ποδοσφαιριστές παγκόσμιας εμβέλειας. Άλλοι κόστισαν πολλά, άλλοι σχεδόν τίποτα. Τώρα ήδη το μυαλό της διοίκησης ταξιδεύει στο καλοκαίρι και τη θερινή μεταγραφική περίοδο μιας και ο Λαπόρτα έχει διαμηνύσει πως τον Γενάρη η ομάδα δεν θα προχωρήσει σε προσθήκες.

Διάβασε επίσης: Με τις ευλογίες της Αλ Νασρ ο Κριστιάνο μπορεί να πάει δανεικός στη Νιούκαστλ

Ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος και ειδικός σε θέματα μεταγραφών, Φαμπρίτσιο Ρομάνο σε σημερινή του ανάρτηση αναφέρει πως ο Τσάβι έχει ήδη ζητήσει από τη διοίκηση τον κατάλληλο παίκτη για τη κορυφή της επίθεσης. Τον ποδοσφαιριστή που θα διαδεχθεί στο μέλλον τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι αλλά μέχρι τότε θα είναι ο ιδανικός για να του δίνει ανάσες. Ο λόγος για τον Γιουσουφά Μουκοκό. Ο νεαρός επιθετικός της Μπορούσια Ντόρτμουντ ολοκληρώνει το καλοκαίρι το συμβόλαιό του και όπως όλα δείχνουν δεν προτίθεται να ανανεώσει.

Στόχος του είναι με την επόμενη αγωνιστική περίοδο να βρεθεί σε μια ομάδα, η οποία θα διεκδικεί τρόπαια. Η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με τον Ρομάνο είναι μία από τις επιλογές του. Οι «μπλαουγκράνα» καλύπτουν στο έπακρο τις φιλοδοξίες του ταλαντούχου φορ. Ένας σύλλογος που αρέσκεται παραδοσιακά να δίνει ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Να βασίζεται σε εκείνους και αυτοί με τη σειρά τους να τον οδηγούν στις επιτυχίες.

 

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version