ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 3/1)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τρίτη 3/1)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ (20:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Ο ΠΑΣ Γιάννινα βιώνει μια διαφορετική πραγματικότητα φέτος σε σχέση με την περασμένη διετία. Ο στόχος των playoffs έδωσε την θέση του στη μάχη της σωτηρίας και ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα χρειαστεί να δώσει σκληρή μάχη για να ανανεώσει την παραμονή του στην Super League. Αισιόδοξα πάντως τα μηνύματα στα δύο πιο πρόσφατα ματς, τοσο με το παλικαρίσιο 2-2 απέναντι στον Ολυμπιακό όσο και στο εκτός έδρας 1-1 με τη Λαμία. Αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα ανασταλτικά, όπως άλλωστε μαρτυρά και το
γεγονός πως παρουσιάζει το μεγαλύτερο παθητικό τερμάτων στην κατηγορία (31). Εντός έδρας κατά μέσο όρο δέχεται δύο γκολ, αλλά τουλάχιστον δείχνει μια αποτελεσματικότητα στην επίθεση (10) όταν αγωνίζεται στους Ζωσιμάδες. Με τους νεοαποκτηθέντες Τσιντώντα, Τζίνο και Νίνη ο ΠΑΣ κόντρα στην ΑΕΚ.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΕΚ (20:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε για την ΑΕΚ η αναμέτρηση του Πανθεσσαλικού με το Βόλο. Μήτογλου και Φαν Βερτ, δύο πρώην παίκτες για την ομάδα της Μαγνησίας, βρήκαν δίχτυα όπως και οι Πινέδα, Γκαρσία (κεφαλιά με άλμα στα… 110 εκ.) για το τελικό 4-0 υπέρ της Ένωσης στο ματς. Η ήττα στις 11 Σεπτέμβρη από τον Παναθηναϊκό είναι η τελευταία χρονικά για την ομάδα του Αλμέιδα, που έκτοτε τρέχει ένα αήττητο σερί 13 αγώνων σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με απολογισμό δύο ισοπαλίες και 11 νίκες. Η ΑΕΚ έχει την καλύτερη επιθετική συγκομιδή (30) της Super League και το μικρότερο παθητικό τερμάτων (5), αλλά παραμένει στο -4 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Η διαφορά
πάντως δεν λέει και πολλά, αφού υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος μέχρι τα playoffs. Στους τραυματίες Μάνταλο, Γκατσίνοβιτς, Ελίασον και ο Μοχαμάντι, προστέθηκαν και οι Ρότα, Φράνσον, ενώ ο Σιμάνσκι θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής. Φερνάντες και Βίντα στη διάθεση του Αλμέιδα.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Έχασε το εξάποντο ντέρμπι στη Λιβαδειά ο Ιωνικός και η κατάσταση βαθμολογικά αρχίζει να ζορίζει. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 31', έχασε ευκαιρίες να ισοφαρίσει, έμεινε με δέκα παίκτες στο 73' και το τελικό 1-0 εις βάρος του δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη. Άξιζε τον βαθμό με τη συνολική του εικόνα, μοιραίος ο Άοσμαν, που ήταν στις φάσεις αλλά δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Προβληματική η εικόνα της ομάδας του Σπανού σε άμυνα και επίθεση, απαιτείται άμεσα βελτίωση προκειμένου να μείνει ζωντανός ο Ιωνικός στη μάχη της παραμονής. Ουραγός της βαθμολογίας η ομάδα της Νίκαιας για την ώρα, έχει από πάνω της τέσσερις ομάδες στο -3 και προλαβαίνει να ανατρέψει την κατάσταση. Τσιγκρίνσκι, Κάνιας, Ρουμπουλάκου, Καμπράλ και Βαλεριάνος στη διάθεση του Σπανού. Εκτός λόγω καρτών έμειναν οι Ρομαό, Μύγας, Αντούνες και Τσίμπσαχ. Ο Σεμπά είναι ανέτοιμος.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (21:30) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Μετά την αναπάντεχη ισοπαλία στους Ζωσιμάδες και το 2-2 με τον ΠΑΣ, ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση και την ποιότητα του μεσοεπιθετικά στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Χάμες έσυρε τον χορό, Μπιελ και Φορτούνης ακολούθησαν, με τις τρεις αλλαγές του Μίτσελ (Μπακαμπού, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες) να σκοράρουν μέχρι το τελικό 5-0 υπέρ των «ερυθρολεύκων». Ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ στην τρίτη θέση ο Ολυμπιακός, στο -10 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, έχει πολύ δρόμο να
καλύψει μπροστά του. Θέλει να συνεχίσει με νίκες, ώστε να φτάσει στα playoffs με ρεαλιστικές πιθανότητες διεκδίκησης του τίτλου. Όχι εύκολη υπόθεση, ειδικά αν δεν βελτιώσει την εικόνα του ανασταλτικά. Στην αποστολή και πιθανό ντεμπούτο για Ροντινέι, εκτός έμεινε ο Μαρσέλο για αγωνιστικούς λόγους.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ