ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΓΕΡΝ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Οι ομάδες δίνουν το πρώτο ματς για το 2023 και την Ευρωλίγκα και η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Η γερμανική ομάδα δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά στην φετινή διοργάνωση και ξεκινάει την νέα χρονιά, με ρεκόρ 5-11 και ενώ βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας.Οι Βαυαροί έχουν δύο σημαντικές απουσίες και μία επιστροφή. Πιο συγκεκριμένα, νοκ άουτ είναι ο Βλάντιμιρ Λούτσιτς ( 8,7 πόντους και 2,7 ριμπάουντ) και ο Γερμανός σούτινγκ γκαρντ Αντρέας Ομπστ ( 9,4π. μέσο όρο). Στη διάθεση του Αντρέα Τρινκιέρι θα είναι ο Οθέλο Χάντερ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στην επικράτηση της Μπάγερν κόντρα στη Ροστόκ για το γερμανικό πρωτάθλημα. Η Μπάγερν σκοράρει 74.5 πόντους στην επίθεση της φέτος και δέχεται 78.8. Μετά την νίκη επί της Βαλένθια, έχασε από Ζαλγκίρις και Παρτίζαν και χρειάζεται να βάλει ένα.. φρένο στο αρνητικό σερί. Βοήθεια σε αυτό θα έχει τον κόσμο της, με την γερμανική ομάδα να ανακοινώνει sold out για το ματς με τον Παναθηναϊκό.

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming: Ο Παναθηναϊκός καλείται να αφήσει πίσω του, όσα έγιναν την περασμένη αγωνιστική κόντρα στον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την πορεία του. Έχει ρεκόρ 6-10, είναι στην 15η θέση της βαθμολογίας και μοναδικός τρόπος να ξεφύγει από εκεί είναι οι νίκες. Χρειάζεται νίκες που θα του δώσουν βαθμολγική και ψυχολογική ανάσα. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς επιστρέφει σε γνώριμα μέρη, αφού θα βρεθεί απέναντι στην ομάδα όπου εργάστηκε τη διετία 2018-20 κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα στην Bundesliga. Το «τριφύλλι» ταξίδεψε στο Μόναχο για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου της EuroLeague χωρίς τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση. Από εκεί και πέρα είναι σαφές ότι πρέπει να αλλάξουν τα πάντα στην ελληνική ομάδα. Χρόνος υπάρχει για όλες τις ομάδες, αρκεί να δείξουν με την απόδοση τους ότι μπορούν να νικήσουν. Οι «πράσινοι» που σκοράρουν 78.9 πόντους στην επίθεση και δέχονται 82.9, έχουν 4 σερί ήττες και χρειάζονται οπωσδήποτε αυτή την νίκη. Είναι επιτακτική ανάγκη να συνδυάσουν μια καλή εμφάνιση, με ένα θετικό αποτέλεσμα και να κερδίσουν ηρεμία.

ΜΠΑΓΕΡΝ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι…
Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ