ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
Γιουνάιτεντ, χάνεις και τους… τέσσερις – Ξεπουλάει όλη την άμυνα!
Επίσημο: Η πρώτη χώρα της Ευρώπης που είπε «ΟΧΙ» στο VAR! (pic)
Μπαρτσελόνα: Φέρνει τον… ξεχασμένο για την μεσαία γραμμή – Μεταγραφή από το Κατάρ!
Ο Ποτσετίνο έβγαλε στην σέντρα τους… ηγέτες – «Σοβαρά, μόνο εγώ φταίω;»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

Σσσσσσ…. Τώρα «μιλάει» η Σίτι! (vid)

To γκολ του Ριγιάντ Μαχρέζ ήταν αρκετό, ώστε να δώσει στη Μάντσεστερ Σίτι μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Τσέλσι με σκορ 1-0.

Σσσσσσ…. Τώρα «μιλάει» η Σίτι! (vid)

Το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μάντσεστερ Σίτι, έκανε αρκετές «γκέλες». Η εικόνα της δεν έπειθε, όπως κάποτε. Και έτσι ήταν αρκετοί που βγήκαν να προεξοφλήσουν το… τέλος εποχής. Ειδικά μετά τις νίκες της Άρσεναλ και τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων να φτάνει και μέχρι τους οκτώ βαθμούς.

Ωστόσο, στο «Στάμφορντ Μπριτζ» οι ποδοσφαιριστές του Πεπ Γκουαρντιόλα, βγήκαν μπροστά και… μίλησαν. Οι πρωταθλητές Αγγλίας επικράτησαν με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Premier League και έτσι μείωσαν τη διαφορά τους από τους «κανονιέρηδες» στους πέντε βαθμούς, χωρίς να βγάλουν… μάτια με το θέαμα που παρουσίασαν.

Λίγα πράγματα από τους γηπεδούχους που δεν μπορούσαν να διασπάσουν με κανέναν τρόπο την άμυνα των «σίτιζενς». Σπουδαίο ματς από τον Ζακάρια.

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο ρυθμός ήταν αργός με την Τσέλσι να δίνει χώρο στη Μάντσεστερ Σίτι. Οι παίκτες του Γκουαρντιόλα προσπάθησαν με τις πολλές και γρήγορες πάσες τους να διασπάσουν την πολυπρόσωπη άμυνα των Λονδρέζων. Αλλά αυτό δεν ήταν τόσο εύκολο.

Οι δύο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη και έτσι καμία από τις δύο δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια επικίνδυνη στιγμή μπροστά από την αντίπαλη εστία. Έτσι, το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς πολλές συγκινήσεις. Αυτό, όμως, άλλαξε με το που ξεκίνησε το δεύτερο 45λεπτο.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο ορεξάτα και ήταν πιο αποφασισμένοι. Μάλιστα, έφτασαν κοντά στο γκολ στο 51′ όταν η κεφαλιά του Άκε βρήκε στο δοκάρι της εστίας του Κέπα. Η απάντηση της Τσέλσι δόθηκε λίγα λεπτά αργότερα. Μιας και μετά από φάση διαρκείας στα καρέ των πρωταθλητών Αγγλίας ο Σίλβα από καλή θέση στο 55′ σούταρε, αλλά, η μπάλα βρήκε και αυτή στο δοκάρι του Έντερσον.

Το παιχνίδι είχε ρυθμό και η μπάλα πήγαινε πάνω- κάτω. Όμως, η κίνηση του Γκουαρντιόλα να περάσει στο ματς τους Γκρίλις και Μαχρέζ (στη θέση των Σίλβα και Φόντεν) έμελλε να αλλάξει τις ισορροπίες. Μιας και στο 63′ ο Άγγλος μεσοεπιθετικός με ωραία κίνηση από τα αριστερά κατάφερε να μπει στην περιοχή από εκεί να κάνει παράλληλη μπαλιά -που λανθασμένα άφησε ο Κέπα- με τον Μαχρέζ από κοντά να κάνει το 1-0.

Από εκεί και πέρα η Τσέλσι πίεσε, ανέβηκε στον αγωνιστικό και κέρδισε μερικά μέτρα. Αλλά η Σίτι κατάφερε, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία να κρατήσει το 1-0 που έμελλε να μείνει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης και να πάρει ένα σημαντικό «διπλό» στην προσπάθεια που κάνει για να κλείσει όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται την «ψαλίδα» που υπάρχει με την πρωτοπόρο Άρσεναλ που είναι πλέον στους πέντε βαθμούς και όχι στους οκτώ πριν την αναμέτρηση στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ