ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ο Τέρι αποκάλυψε τη χειρότερη κίνηση που έκανε ποτέ προπονητής στην Τσέλσι! (vid)
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 5/1)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 5/1)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Υποτονική η Τσέλσι, άφησε δύο βαθμούς απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ (1-1). Προηγήθηκε στο 16’ με τον Στέρλινγκ, είχε ευκαιρίες να σκοράρει κι άλλο τέρμα, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν αγνώριστη. Σε τέτοιο βαθμό που όχι μόνο ισοφαρίστηκε, αλλά θα μπορούσε να είχε χάσει κιόλας. Με τέτοιες εμφανίσεις, δύσκολα θα μπορέσει να διεκδικήσει είσοδο στην 4άδα. Και ήδη έχει μείνει πολύ πίσω, σκεφτείτε είναι στο -10 (αλλά με ματς λιγότερο) από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είχε προηγηθεί το 2-0 επί της
Μπόρνμουθ που και πάλι είχε σβήσει στο δεύτερο ημίχρονο. Θα μπορέσει να κοντράρει τη Μάντσεστερ Σίτι; Για την ιστορία, παίζουν ξανά μαζί σε λίγες μέρες, για το Κύπελλο Αγγλίας. Σίγουρα εκτός ο Μεντί, θα παίξει και πάλι ο Κέπα, εκτός για το Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι Στοίχημα και οι Καντέ, Φοφανά, Μπρόγια, Τζέιμς, αμφίβολος δίνεται ο Τσίλγουελ.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΤΣΕΛΣΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Μάντσεστερ Σίτι έρχεται κι εκείνη από μεγάλη «γκέλα». Εντός έδρας κιόλας. Έμεινε στο 1-1 με την Έβερτον, σε ματς που κυριάρχησε και που απειλήθηκε ελάχιστα. Βέβαια, δεν βρήκε δεύτερο γκολ να το… τελειώνει και το «πλήρωσε», με την Έβερτον να σκοράρει στη μοναδική της ευκαιρία. Αν ήταν λίγο πιο αποτελεσματική, όλα θα είχαν γίνει πιο εύκολα. Συμβαίνουν και αυτά. Κάπως έτσι, είδε τη διαφορά από την Άρσεναλ να πηγαίνει στους 7, ενώ ανέβηκε και στους 8 με το 0-0 στο Άρσεναλ-Νιούκαστλ. Κοινώς, αν πάρει η Σίτι το ντέρμπι, την επαναφέρει στους 5. Θα το πάρει, όμως; Δίνεται φαβορί, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι για 5.60 ο Άσος και για 1.68 το Διπλό. Ο Γκουαρντιόλα περιμένει σκληρό παιχνίδι. Καλά, με όποιον και να έπαιζε η Σίτι, δεν πρόκειται να μιλούσε για εύκολο ματς. Σίγουρα εκτός ο Ντίας, αμφίβολος ο Λαπόρτ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΤΡΑΜΠΝΖΟΝΣΠΟΡ – ΓΚΙΡΕΣΟΥΝΣΠΟΡ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Συντριβή άνευ προηγουμένου για την Τράμπζονσπορ την περασμένη αγωνιστική. Αγνώριστη η παρέα του Τάσου Μπακασέτα, πραγματοποίησε τη χειρότερη εφετινή της εμφάνιση, γνωρίζοντας την βαριά ήττα (4-1) από την Καραγκιουμρούκ του Αντρέα Πίρλο. Στα… χαμένα από τα πρώτα λεπτά οι πρωταθλητές, δεν μπήκαν ποτέ στο κλίμα του αγώνα. Επεσε στην 6η θέση της βαθμολογικής κατάταξης η ομάδα της Τραπεζούντας, με 26 πόντους σε 15 αγωνιστικές. Θέλει να αφήσει πίσω της αυτήν την κακή παρένθεση και να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. 22-20 ο μέχρι τώρα απολογισμός στα γκολ για τους γηπεδούχους, που με τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες, παραμένουν αήττητοι μπροστά στο κοινό τους. Τέσσερα τα προβλήματα απουσιών για τον κόουτς της Τράμπζονσπορ. Ασάν, Μπάρτρα, Τοκόζ και Ντένσβιλ δε θα αγωνιστούν.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΤΡΑΜΠΝΖΟΝΣΠΟΡ – ΓΚΙΡΕΣΟΥΝΣΠΟΡ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Με buzzer beater γκολ στο 95ο λεπτό, έριξε στο καναβάτσο την Γκαζιαντέπ, πανηγυρίζοντας ένα σημαντικό και πολύτιμο τρίποντο. Αισθητή η άνοδος της Γκιρεσουνσπόρ στον βαθμολογικό πίνακα της Super Lig μετά και τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής. Στη μέση της κατάταξης με 19 πόντους σε 15 αγωνιστικές οι φιλοξενούμενοι, που κοιτάνε και τα υψηλότερα διαζώματα. Παρόλα αυτά, το πρόβλημα στη μεσοεπιθετική γραμμή παραμένει, με την Γκιρεσουνσπόρ να έχει στείλει 16 φορές την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. Δύο τρίποντα μετράει μακριά από το σπίτι της η ομάδα του Χακάν Κέλες. Τρεις αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες, ενώ σε άλλους τρεις αγώνες, γεύτηκε το πικρό ποτήρι της ήττας. Για τη σημερινή δοκιμασία στην Τραπεζούντα, ο κόουτς της Γκιρεσουνσπόρ δε φαίνεται να αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ