ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 6/1)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 6/1)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΕΒΕΡΤΟΝ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Παιχνίδι για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας, σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο έχουμε παράταση και αν χρειαστεί και πέναλτι. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέρσι αποκλείστηκε στη φάση των «32», δηλαδή έναν γύρο πιο μετά από αυτόν που παίζει τώρα. Είχε αποκλειστεί στα πέναλτι από τη Μίντλεσμπρο. Τώρα, στο πρωτάθλημα, δείχνει να είναι στα καλύτερά της. Νίκησε 3-0 και την Μπόρνμουθ με Κασεμίρο, Σο και Ράσφορντ. Δείχνει να ανεβάζει στροφές, όχι μόνο γιατί κερδίζει, αλλά γιατί η εικόνα της είναι καλύτερη από πριν. Τυχαίο ή όχι, θα φανεί. Για την ώρα, μετράει 4 σερί νίκες στην Premier League και έχει μπει στην 4άδα. Ακολουθούν τα μεγάλα ντέρμπι με Μάντσεστερ Σίτι και Άρσεναλ, δύο ματς που θα δείξουν πολλά. Όμως, επί της παρούσης, έχει το Κύπελλο. Χτύπησε ο Φαν ντε Μπεκ, έτοιμος ο Μαρσιάλ, επιστρέφει ο Άντονι.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΕΒΕΡΤΟΝ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Έβερτον πάει από το κακό στο χειρότερο και το μέλλον του Λάμπαρντ στον πάγκο της δεν είναι και τόσο βέβαιο. Με μία τελική σε όλο το ματς πήρε 1-1 στο Μάντσεστερ από τη Σίτι, αλλά ακολούθησε ο διασυρμός με 4-1 εντός έδρας από την Μπράιτον. Ένα καταστροφικό 7λεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, όπου δέχτηκε τρία γκολ, έκανε τη διαφορά στον αγώνα. Έναν αγώνα που στο πρώτο ημίχρονο είχε καλή παρουσία, αλλά ήταν απογοητευτική στο δεύτερο. Παραμένει χαμηλά στη βαθμολογία και
δείχνει να θέλει αλλαγές. Με 3 νίκες σε 18 αγώνες, δεν μπορεί να περιμένει πολλά στο πρωτάθλημα. Έχει μπροστά της έναν πολύ σημαντικό αγώνα, εντός με τη Σαουθάμπτον και περνάει σε πρώτο πλάνο. Προφανώς και πιο σημαντική η παραμονή από το Κύπελλο που έτσι κι αλλιώς δεν έχει πολλές πιθανότητες. Πλήγμα με Πάτερσον, θα μείνει ενάμιση μήνα εκτός. Παραμένει αμφίβολος ο Κάλβερτ-Λιούιν, προς επιστροφή ο Γκόρντον.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΚΑΝΤΙΘ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Πάλεψε η Βαλένθια στο γήπεδο της Βιγιαρεάλ, είχε μεγάλες ευκαιρίες προς το φινάλε για να ισοφαρίσει, τελικά δεν τα κατάφερε. Το τελικό 2-1 κρίνεται δίκαιο, η Βαλένθια συνεχίζει να αναζητεί σταθερότητα στην απόδοσή της. Αλλά παραμένει μακριά από την εξάδα και συνεχίζει να σκορπάει προβληματισμό. Πήρε εύκολα την πρόκριση πάντως για τους 16 του κυπέλλου, επικρατώντας με 3-0 της Λα Νουθία. Εκτός από το ματς με την Κάντιθ είναι ο Νίκο Γκονθάλεθ που θα απουσιάσει για τρεις μήνες, αμφίβολοι είναι οι Φουλκιέ, Κορέια, ταλαιπωρείται από ίωση ο Αλμέιδα.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΒΑΛΕΝΘΙΑ – ΚΑΝΤΙΘ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Είχε πάει εξαιρετικά στα φιλικά κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος, αλλά στην επιστροφή της στα επίσημα ματς δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Αλμερία και να ανασάνει βαθμολογικά. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 40' από τον Μελέρο, ο Λούκας Πέρεθ σκόραρε στο 83' στο τελευταίο γκολ της καριέρας του με τη φανέλα της Κάντιθ. Ο Ισπανός αποφάσισε να επιστρέψει στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια παρά το γεγονός πως αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία. Εκτός είναι ο στόπερ Βίκτορ Τσουστ, αμφίβολος ο επίσης κεντρικός αμυντικός, Χουάν Κάλα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ