ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Σάββατο 7/1)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Σάββατο 7/1)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΓΟΥΛΒΣ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Και πάνω που λες ότι αρχίζει να… ισιώνει η Λίβερπουλ και ότι δείχνει σημάδια βελτίωσης, πάρε την ήττα με 3-1 από την Μπρέντφορντ. Κακή εικόνα από την ομάδα του Κλοπ, πλήρωσε κάθε λάθος της, κάθε κενό που προέκυψε πίσω. Είχαν προηγηθεί 4 διαδοχικές νίκες μετά την ήττα-σοκ στο «Άνφιλντ» από τη Λιντς με 2-1. Χειρότερο και από το ότι έχασε κι άλλο έδαφος για την 4άδα είναι ο τραυματισμός του Φαν Ντάικ. Θα μείνει εκτός δράσης «για μερικές εβδομάδες» ο Ολλανδός, όπως είπε ο Γιούργκεν Κλοπ. Εκτός για το Λίβερπουλ – Γουλβς Στοίχημα παραμένουν Ζότα, Άρτουρ και Ντίας, επιστρέφει ο Χέντερσον, ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του ο Γκάκπο. Με τη Γουλβς θα τα… ξαναπούν σύντομα, στις 4/2 για το πρωτάθλημα στο «Μολινό» και μέχρι τότε η Λίβερπουλ έχει εκτός την Μπράιτον και εντός την Τσέλσι.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΓΟΥΛΒΣ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Γουλβς έρχεται από το 1-1 με την Άστον Βίλα. Προηγήθηκε με το ωραίο τέρμα του Ποντένσε, αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει και να πάρει μία πολύτιμη νίκη. Είχαν προηγηθεί η εντός έδρας ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 1-0 και η εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Έβερτον. Η 3η νίκη στην Premier League και μοναδική στα 8 τελευταία παιχνίδια της. Δεν έχει μπει καλά, γι’ αυτό και
προχώρησε σε αλλαγή προπονητή, με τον Λοπετέγι να έχει αναλάβει εδώ και μερικές
εβδομάδες. Για την ακρίβεια, στο πρωτάθλημα είναι στην προτελευταία θέση με σοβαρό
πρόβλημα στο σκοράρισμα. Μόλις 11 γκολ έχει σκοράρει σε 18 αγώνες, γι’ αυτό και πήρε
τον Κούνια να τη βοηθήσει μπροστά.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΜΟΝΖΑ – ΙΝΤΕΡ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: «Φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι» λέει ο λαός και κάπως έτσι πρέπει να αισθάνονται στο στρατόπεδο της Μόνζα, μετά το ταξίδι στη Φλωρεντία. Η νεοφώτιστη έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), σε ένα παιχνίδι που δεν ήταν καλύτερη, αλλά πιο αποτελεσματική και πιο τυχερή. Η ομάδα του Ραφαέλε Παλλαντίνο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 19’, αλλά, κατάφερε να μην δεχθεί δεύτερο γκολ, παρά την πίεση από τη Φιορεντίνα. Και σε μια από τις λιγοστές επιθέσεις της, κατάφερε να ισοφαρίσει στο 61’ με τον Αουγκούστο, κρατώντας το σκορ μέχρι το φινάλε. Ένας βαθμός στη μάχη της παραμονής και συνεχίζει. Με εξαίρεση τον Σένσι (μέσος), δεν υπάρχουν άλλες απουσίες.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΜΟΝΖΑ – ΙΝΤΕΡ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: «Ζωντανή» στη μάχη του τίτλου έμεινε η Ίντερ, η οποία έδειξε χαρακτήρα και πήρε το πρώτο ντέρμπι του 2023 με αντίπαλο τη Νάπολι. Οι «νερατζούρι» έφτασαν στην πολύτιμη νίκη με το μικρότερο δυνατό σκορ 1-0 και μείωσαν την απόσταση από την κορυφή στο -8! Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαν να το έχουν «καθαρίσει», χάνοντας τουλάχιστον τρεις ευκαιρίες από αυτές που δεν χάνονται, για να έρθει η λύτρωση με τον Ντζέκο στο 56’, αλλά και μια τεράστια επέμβαση στο 90’ από τον Ονάνα, που κράτησε τη νίκη. Ταξίδεψε με μόλις μια απουσία, αυτή του Μπρόζοβιτς (μέσος), ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στα μέσα του μήνα.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ