ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Χείμαρρος» ο Τεν Χαγκ: «Δεν υπάρχει πνεύμα στη Γιουνάιτεντ»

Έξω από τα δόντια τα είπε ο Έρικ Τεν Χαγκ σε συνέντευξή του. Κατακρίνει τις μεταγραφές της Γιουνάιτεντ στη μετά Σερ Άλεξ εποχή.

«Χείμαρρος» ο Τεν Χαγκ: «Δεν υπάρχει πνεύμα στη Γιουνάιτεντ»

Πεντέμισι χρόνια χωρίς τρόπαιο είναι πολλά για έναν σύλλογο όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Στη μετά Σερ Άλεξ Φέργκιουσον εποχή, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν σχετικά φτωχή συγκομιδή τροπαίων. Καμία σχέση με ότι ζούσαμε όταν ο σπουδαίος Σκωτσέζος προπονητής ήταν στην άκρη του πάγκου της ομάδας. Ο νυν τεχνικός της Γιουνάιτεντ, Έρικ Τεν Χαγκ, έχει εντοπίσει τα κακώς κείμενα και τα αναφέρει ξεκάθαρα.

Η Γιουνάιτεντ έχει ξοδέψει πάνω από 2 δισεκατομμύρια λίρες σε μεταγραφές. Από την αποχώρηση του Σερ Άλεξ, ωστόσο, ο σύλλογος έχει κερδίσει μόλις τρία τρόπαια, κανένα από τα οποία δεν περιλαμβάνει έναν τίτλο Premier League. Μιλάμε για το FA Cup το 2016 και ένα Carabao Cup και ένα Europa League το 2017. Ο νέος προπονητής της ομάδας, ο Τεν Χαγκ, αισθάνεται το λάθος αυτό. Το οποίο δεν έγκειται στην ποιότητα των παικτών που αποκτήθηκαν, αλλά στη νοοτροπία τους.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Γκολάρα του Κέιν κόντρα στην Πόρτσμουθ!

Οι δηλώσεις του Τεν Χαγκ

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν ήταν φόβητρο την περασμένη σεζόν. Δεν υπήρχε πνεύμα. Δεν είδα καμία ομάδα δυναμική στην ομάδα. Η ψυχική αντοχή ήταν πολύ χαμηλή. Το είδα πριν αναλάβω την ομάδα και το παρατήρησα επίσης τις πρώτες μου εβδομάδες ως προπονητής της. Κοίταξα την κουλτούρα του συλλόγου. Αναρωτήθηκα, “πώς έγινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σπουδαία;” Και για μένα, ήταν χάρη στον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Οι ομάδες του διέπρεψαν σε συντροφικότητα, συλλογικότητα, πνεύμα. Απλώς δεν μπορούσες να τις νικήσεις. Όταν παίρνεις παίκτες, κοιτάς την ποιότητα και τις τεχνικές τους ικανότητες. Αλλά κοιτάς και το σθένος, αυτή την ψυχική ανθεκτικότητα. Οι περισσότερες αγορές ήταν μέτριες και ο μέσος όρος της Γιουνάιτεντ δεν είναι αρκετά καλός. Η φανέλα της Γιουνάιτεντ ζυγίζει πολλά κιλά. Μόνο πραγματικές προσωπικότητες, που μπορούν να αποδώσουν υπό μεγάλη πίεση, μπορούν να παίξουν εδώ.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Λείπουν οι προσωπικότητες»

Χρειαζόμασταν προσωπικότητες. Γι’ αυτό η απόκτηση του Κασεμίρο ήταν τόσο σημαντική. Μαζί με τον Βαράν, έχουμε τώρα έναν δεύτερο παίκτη που έχει εμπειρία από κατάκτηση τίτλων. Οι Μαλάσια, Μαρτίνες, Κασεμίρο, Άντονι είναι όλοι μαχητές, ενώ ο Έρικσεν αποτελεί έναν γεννημένο νικητή και μεγάλη προσωπικότητα. Θέλουμε το καλύτερο από τους καλύτερους.

Η Γιουνάιτεντ είχε πάντα μεγάλες προσωπικότητες. Επιθετικούς όπως οι Σέρινγχαμ, Φαν Πέρσι, Καντονά, Γιόρκ, Κόουλ, Φαν Νίστελρόι. Τερματοφύλακες όπως οι Ντε Χέα, Φαν Ντερ Σαρ, Σμάιχελ. Αμυντικούς όπως οι Βίντιτς, Σταμ, Ρίο Φέρντιναρντ. Και μέσους σαν τους Σκόουλς και Ρόι Κιν.

Νομίζω ότι πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με το πού βρισκόμαστε τώρα με τα όσα συναντήσαμε στην αρχή της σεζόν. Δεν είμαστε ακόμη ανταγωνιστικοί με τη Μάντσεστερ Σίτι. Περιμένω επίσης περισσότερα από τη Λίβερπουλ να είναι αμέσως πίσω μας. Επίσης, η Άρσεναλ κάνει σούπερ σεζόν και είναι ήδη πολύ μπροστά στο πρωτάθλημα.

Πρέπει να παλέψουμε με Τσέλσι, Νιούκαστλ και Τότεναμ για το εισιτήριο του Champions League, οπότε ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος. Στόχος του συλλόγου είναι να παίξει ξανά στο Champions League. Αυτός πρέπει να είναι πάντα ο στόχος μας. Αν το πετύχουμε αυτό, θα νιώθουμε σαν να πήραμε το πρωτάθλημα.»




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ