ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ: Ο Αντσελότι ετοιμάζει… κόλπο πρόκρισης στην ενδεκάδα κόντρα στην Μπάγερν!
Πογέτ: «Δεν έχω καμία επαφή με την Εθνική Ελλάδος»!
Χατζηγιοβάνης: «Δύσκολο να ξεπεράσουμε τον αποκλεισμό της Εθνικής»!
Καν: «Μπράβο στην Μπάγερν και στον Τούχελ που με… τακτικάρες μας πήγε στα ημιτελικά»!
Κανσέλο: «Μετά τον αποκλεισμό από την Παρί ευχήθηκαν αθάνατο στην αγέννητη κόρη μου»!
Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν θέλουν… δίδυμο – φωτιά από την Ίντερ!
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δεύτερα 8/1)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Δεύτερα 8/1)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Με άδεια χέρια έφυγε από το «Ολύμπικο» η Μπολόνια στο παιχνίδι με τη Ρόμα. Οι «ροσομπλού» βρέθηκαν από νωρίς πίσω στο σκορ και συγκεκριμένα στο 6’ με το πέναλτι του Πελεγκρίνι, αλλά στη συνέχεια δεν έκαναν και κάτι για να αλλάξουν την κατάσταση. Οι προσπάθειες έμειναν ημιτελείς και με δεδομένο ότι δεν δέχθηκαν ιδιαίτερη πίεση, ξέρουν ότι αν το πίστευαν περισσότερο, θα μπορούσαν να πάρουν, έστω, τον βαθμό της ισοπαλίας. Βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, αλλά χωρίς να δείχνει ικανή να κοιτάξει ψηλά, αλλά ούτε και να κινδυνεύσει. Πρόβλημα προέκυψε με τον φορ και πρώτο σκόρερ με 8 γκολ Αρναούτοβιτς, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής. Νοκ άουτ επίσης ο στόπερ Μπονιφάτσι και οι επιθετικοί Ζίρκσεϊ και Μπάροου.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΜΠΟΛΟΝΙΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ (21:45) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Άργησε να… ξυπνήσει η Αταλάντα στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σπέτσια και το πλήρωσε, αφήνοντας δύο βαθμούς, οι οποίοι μπορεί να της χρειαστούν στην οικονομία του πρωταθλήματος. Οι «μπεργκαμάσκι» μπήκαν σαν υπνωτισμένοι στο ματς και στο ημίωρο βρίσκονταν πίσω στο σκορ με 2-0. Στο δεύτερο ημίχρονο παρουσίασαν καλύτερο πρόσωπο, αλλά η μείωση του σκορ ήρθε στο 77’ με τον Χέιλουντ. Στις καθυστερήσεις, ο Πάσαλιτς έσωσε εν μέρει την παρτίδα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2 και χαρίζοντας έναν βαθμό στην ομάδα του. Πλέον, βρίσκεται εκτός εξάδας, κάτι που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Αγωνιστικά, δεν υπολογίζονται ο κίπερ Μούσο και ο στράικερ Ζαπάτα.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ (20:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Η Μπιλμπάο κατάφερε και πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπέτις, σε ένα ματς που δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Το τελικό 0-0 κρίνεται δίκαιο βάσει της εικόνας των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, με το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε να μένει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Δύο προκρίσεις στο Κύπελλο, που την οδήγησαν στους "16" του θεσμού. 1-0 εκτός έδρας τη Σεστάο Ρίβερ και 6-1 απέναντι στην Ελντένσε. Ένα πρόβλημα για τον Βαλβέρδε στο ματς εναντίον της Οσασούνα, δε θα αγωνιστεί ο Άντερ Ερέρα, ο οποίος παραμένει τραυματίας.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΟΣΑΣΟΥΝΑ (20:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Έχασε με κάτω τα χέρια στο Σαν Σεμπαστιάν από τη Ρεάλ Σοσιεδαδ με 0-2, δεχόμενη από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, διατηρεί ωστόσο τη θέση της στην πρώτη δεκάδα και αρκετά μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Γενικά έχει καλή και σταθερή εικόνα η Οσασούνα έως τώρα στο πρωτάθλημα, δύσκολο να μπει σε περιπέτειες με το πρόσωπο που δείχνει. Εκτός από το παιχνίδι με την Μπιλμπάο ο Ουνάι Γκαρσία που είναι τιμωρημένος, εκτός και ο Νάτσο Βιδάλ ο οποίος είναι τραυματίας.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ