Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Πήγε βόλτα στην Οξφόρδη η Άρσεναλ και ετοιμάζεται για «Έτιχαντ»! (vid)
Αγγλία

Πήγε βόλτα στην Οξφόρδη η Άρσεναλ και ετοιμάζεται για «Έτιχαντ»! (vid)

Δεν είναι άπιστη στο ραντεβού της με τη Μάντσεστερ Σίτι η Άρσεναλ, που νίκησε με 3-0 την Όξφορντ Γιουνάιτεντ.

10.01.2023 | 00:03

Η Άρσεναλ ήταν το αδιαφιλονίκητο φαβορί στην Οξφόρδη. Και επιβεβαίωσε τον τίτλο που είχε απέναντι στην Όξφορντ Γιουνάιτεντ, ομάδας της League One (3ης κατηγορίας). Η ομάδα του Λονδίνου πήρε την πρόκριση για τους «32» του Κυπέλλου Αγγλίας με 3-0. Και στην επόμενη φάση πρόκειται να αντιμετωπίσει σε «πρόωρο τελικό» τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ», όπως προέκυψε μετά την χθεσινή (8/01) κλήρωση του 4ου γύρου της αρχαιότερης ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του κόσμου.

Οι πρωτοπόροι της Premier League «ξόδεψαν» ένα ημίχρονο χωρίς να σκοράρουν, «πάτησαν το γκάζι» στο δεύτερο μέρος και με τα γκολ των Μοχάμεντ Ελνένι στο 63΄ και Έντι Ενκέτια στο 70΄ και 76΄ έφτασαν άνετα στο στόχο τους. Μάλιστα, το πρώτο ημίχρονο του αγώνα δεν είχε απολύτως τίποτα. Κατάλληλο για όσους αντιμετωπίζουν πρόβλημα αϋπνίας.

Όμως, το σκηνικό άλλαξε στο δεύτερο μέρος. Με τους παίκτες του Μίκελ Αρτέτα να μην έχουν πολλή όρεξη για ευτράπελα. Έπαιξαν στρωτό ποδόσφαιρο και έκαναν το αυτονόητο κόντρα στην Όξφορντ. Να αναφέρουμε ότι ακόμα δεν έχει οριστεί από την FA η ημερομηνία διεξαγωγής του ντέρμπι της Σίτι με την Άρσεναλ για τον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version