ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ιταλία

Για την Ίντερ το Κύπελλο δεν έχει μόνο… κόπο, αλλά και τρόπο!

Η Ίντερ δεν έκανε σπουδαίο παιχνίδι κόντρα στην Πάρμα. Όμως, ακόμη και έτσι νίκησε εντός έδρας 2-1 (κ.δ 1-1) την Πάρμα στην παράταση για το Κύπελλο.

Για την Ίντερ το Κύπελλο δεν έχει μόνο… κόπο, αλλά και τρόπο!

Για 88΄ η Ίντερ έβλεπε το Κύπελλο ολοένα και να απομακρύνεται. Όμως, οι Μιλανέζοι είχαν τον… τρόπο (Λαουτάρο Μαρτίνες), ώστε να κάνουν το 1-1 στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Πάρμα. Στην παράταση οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και επικράτησαν με σκορ 2-1, παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά του θεσμού.

Σπουδαία εμφάνιση από τον 44χρονο Τζιανλουίτζι Μπουφόν που έδειξε την κλάση του όταν και όποτε έπρεπε!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Ίντερ από την αρχή της αναμέτρησης έδειξε ότι ήθελε να σημειώσει ένα γκολ. Όσο πιο νωρίς το κατάφερνε αυτό, τόσο το καλύτερο για εκείνη. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν και τόσο εύκολα. Ούτε και τόσο απλό, όπως έδειξαν οι ποδοσφαιριστές της Πάρμα που είχαν «διαβάσει» πολύ καλά τους αντιπάλους τους.

Οι Μιλανέζοι είχαν την κατοχή της μπάλας. Ωστόσο, αυτό δεν τους βοήθησε στο να γίνουν απειλητικοί, μπροστά από την εστία του Μπουφόν. Ο 44χρονος κίπερ, έχοντας τεράστια εμπειρία από τέτοια ματς, έδινε τις κατάλληλες οδηγίες στους συμπαίκτες του. Έτσι, εκείνος ελάχιστες φορές χρειάστηκε να επέμβει.

Η πρώτη μεγάλη στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 23′ με τον Γκαλιαρντίνι να κάνει σουτ εντός περιοχής στο 23′. Όμως, είδε την μπάλα, μετά την υπέροχή προσπάθειά του, να περνάει ελάχιστα από την εστία του Μπουφόν. Αυτό που δεν κατάφεραν οι «νερατζούρι» να πετύχουν το έκανε η Πάρμα. Οι φιλοξενούμενοι σε μία από τις λίγες καλές επιθέσεις τους έκαναν το 1-0 με τον Τζούριτς στο 38′. Οι φιλοξενούμενοι άλλαξαν ωραία την μπάλα με μία επαφή και ο Σέρβος με άπιαστο σουτ, έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Από εκεί και πέρα η Ίντερ έδειξε να μην μπορεί να αντιδράσει. Οι γηπεδούχοι είχαν την περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια τους. Μία φλύαρη υπεροχή που δεν οδήγησε σε φάσεις. Πόσο μάλλον σε γκολ. Η πίεση της Ίντερ μεγάλωσε όσο περνούσε ο χρόνος. Ωστόσο, οι παίκτες της Πάρμα με σχετική άνεση και ευκολία μπορούσαν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους.

Παρόλα αυτά η Ίντερ δεν τα παράτησε. Και κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Λαουτάρο Μαρτίνες στο 88′. Όταν οι αμυντικοί της Πάρμα έδιωξαν λάθος την μπάλα. Εκείνη πήγε στα πόδια του Αργεντινού φορ, ο οποίος με ωραίο σουτ -έχοντας κοντράρει και κάπου- νίκησε τον Μπουφόν. Ο Ιταλός κίπερ έκλεψε τη… δόξα από τον Τζέκο στο 91′ όταν προχώρησε σε μία απίθανη επέμβαση από κοντά.

Το 1-1 έμεινε μέχρι και το τέλος της κανονικής διάρκειας. Έτσι, Ίντερ και Πάρμα οδηγήθηκαν στην παράταση. Εκεί οι γηπεδούχοι εκτός από την ψυχολογία είχαν και τις περισσότερες δυνάμεις. Η Πάρμα όσο και αν αμυνόταν έδειχνε με την εικόνα της ότι αργά ή γρήγορα θα δεχόταν κάποιο τέρμα. Όπως και έγινε, όπου ο Ατσέρμπι με ωραία κεφαλιά, ύστερα από απομάκρυνση του Μπουφόν, νίκησε τον έμπειρο γκολκίπερ για να κάνει το 2-1 στο 110′ που έμεινε μέχρι το τέλος.

Με αυτό τον τρόπο οι Μιλανέζοι πήραν την πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ