ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Τεν Χαγκ βλέπει σαν… λουκούμι τον Σάντσο, μετά την τελευταία του εμφάνιση!
Κανείς δε θέλει να αναλάβει την Μπάγερν – Τα τρία «άκυρα» και οι πιθανότητες του Τούχελ
Ξέκοψε κάθε συζήτηση ο Ζανέτι: «Η Ίντερ ανανεώνει τα συμβόλαια των Λαουτάρο – Μπαρέλα»
Τα δύο μεγαθήρια που «χρυσώνουν» την Μπαρτσελόνα για Αραούχο
«Κόκκαλο» ο Τζέιμι Κάραχερ από τις μπύρες στα πανηγύρια της Ντόρτμουντ (vid)
H «τριπλέτα» που επιθυμεί διακαώς ο Ποστέκογλου στην Τότεναμ για το καλοκαίρι
Από κλεισμένος… χυλόπιτα – Ο Ράνγκνικ αδειάζει την Μπάγερν Μονάχου
Η Ντόρτμουντ έγραψε ιστορία: Πέντε γερμανικές ομάδες στο επόμενο Champions League
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Η μάχη των «Κέρβερων» (vid)
Μέσος με… καντάρια εμπειρίας αυτοπροτάθηκε στην Μπαρτσελόνα
Εδώ να μείνεις: Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε την παραμονή του Μόντριτς
Ο Μαρκίνιος έγινε… Μαλντίνι και έκανε το τάκλιν της ζωής του! (vid)
Η Ρεάλ έκανε πραγματικότητα τον… εφιάλτη του Τούχελ! (pic & vid)
Η Ίντερ θέλει να κάνει δικό της το «διαμάντι» της Σκωτίας!
Επική «σακούλα» του Σάντσο, αλλά ο Φούλκρουγκ έστειλε την μπάλα στα… πουλιά! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Παρί Σεν Ζερμέν

Με… σβηστό Μέσι η Παρί χαλαρά στην κορυφή (vid)

Ενκιτέ και Μέσι έκαναν τη δουλειά τους και η Παρί Σεν Ζερμέν χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα πανηγύρισε ένα ακόμη τρίποντο στο Σαμπιονά (2-0) αυτή τη φορά επί της Ανζέ.

Με… σβηστό Μέσι η Παρί χαλαρά στην κορυφή (vid)

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν χρειάστηκε ουσιαστικά ποτέ να ανεβάσει ταχύτητα. Οι Παριζιάνοι στην επιστροφή του Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Λιονέλ Μέσι επικράτησαν χωρίς καν να ιδρώσουν της ουραγού Ανζέ με 2-0. Ενκιτέ και Μέσι οι σκόρερς για την ομάδα του Γκαλτιέ. Η Ανζέ προσπάθησε να απειλήσει τους γηπεδούχους όμως ουσιαστικά δεν έκανε το παραμικρό στην εστία του Ντοναρούμα. Ανέβασε τη διαφορά στην κορυφή η Παρί από τη 2η Λανς.

Το ματς

Το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής του Σαμπιονά έμελλε να φέρει αντιμέτωπες την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν με την ουραγό της βαθμολογίας Ανζέ. Ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί αλλά και αουτσάιντερ. Στην επανεμφάνιση του Λιονέλ Μέσι μετά το Mundial οι φίλοι της Παρί δημιούργησαν εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Παρκ Ντε Πρενς. Περίμεναν γκολ και θέαμα από την ομάδα τους όντας απέναντι σε έναν θεωρητικά χαμηλής δυναμικότητας αντίπαλο.

Οι Παριζιάνοι με τη σέντρα του αγώνα έδειξαν τις προθέσεις τους. Πήραν αμέσως την κατοχή της μπάλας και χωρίς βιασύνες ανέβασαν το παιχνίδι πηγαίνοντας όλο και πιο κοντά στην περιοχή της Ανζέ. Το πρώτο γκολ δεν άργησε να έρθει. Ο Μουκιέλε έκανε την παράλληλη σέντρα στην καρδιά της μεγάλης περιοχής της Ανζέ και από εκεί ο Ενκιτέ με ωραίο τσίμπημα της μπάλας την έστειλε στα δίχτυα κάνοντας το 1-0. Μια φάση που ξεκίνησε από τα πόδια του Λιονέλ Μέσι.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου η Παρί Σεν Ζερμέν είχε τον απόλυτο έλεγχο. Δεν απείλησε ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία στο υπόλοιπο μέχρι την ανάπαυλα αλλά με τη σειρά της δεν απειλήθηκε καθόλου από τον αντίπαλο. Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό δεν άλλαξε. Οι γηπεδούχοι είχαν την μπάλα περισσότερο στα πόδια τους χωρίς όμως να έχουν βλέψεις να πετύχουν το γρήγορο γκολ που θα καθάριζε το «τρίποντο» της νίκης. Τελικά το γκολ που έκρινε το ματς ήρθε στο 72′ από τον Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός έπαιξε με ταχύτητα το ένα – δύο βρέθηκε σε θέση βολής και με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0. Ένα γκολ που ελέχθηκε και από το VAR όντας οριακά όχι οφσάιντ. Στο φινάλε η Ανζέ πάλεψε για να μειώσει όμως δεν τα κατάφερε. Τελικό σκορ 2-0.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ