ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία

Φουλάρει γι’ ακόμη μία κούπα η Ρεάλ Μαδρίτης! (vids)

Η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε την πρόκριση στα πέναλτι (4-3, κ.δ 1-1) κόντρα στη Βαλένθια και έτσι είναι στον τελικό του Super Cup Ισπανίας.

Φουλάρει γι’ ακόμη μία κούπα η Ρεάλ Μαδρίτης! (vids)

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν καλύτερη από τη Βαλένθια στον ημιτελικό του Super Cup Ισπανίας. Ωστόσο, οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι δεν μπορούσαν με κανέναν τρόπο να πετύχουν και δεύτερο τέρμα! Έτσι, έκαναν το… καθήκον τους στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί όντας απόλυτα εύστοχοι νίκησαν 4-3 τις «νυχτερίδες» του Τζενάρο Γκατούζο.

Η κανονική διάρκεια του παιχνιδιού έληξε στο 1-1. Στην παράταση δεν άλλαξε τίποτα παρά το γεγονός πως τόσο η «βασίλισσα», όσο και η Βαλένθια είχαν από δύο πολύ καλές στιγμές με τους Βινίσιους και Πέρεθ αντίστοιχα.

Πλέον, η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει τον αντίπαλό της για τον τελικό και κάνει όνειρα γι’ ακόμη έναν τίτλο!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Ρεάλ Μαδρίτης από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης έδειξε τι είχε σκοπό να κάνει: οι παίκτες του Κάρλο Αντσελότι ήθελαν να βγουν μπροστά και να δημιουργήσουν. Από την αντίπαλη πλευρά οι ποδοσφαιριστές του Τζενάρο Γκατούζο και της Βαλένθια έπαιζαν πολύ καλή άμυνα.

Οι «νυχτερίδες» έδωσαν επί τούτου χώρο στους αντιπάλους τους. Ωστόσο, όσες φορές οι Μαδριλένοι προσπάθησαν να βγουν μπροστά και να απειλήσουν την αντίπαλη εστία η Βαλένθια έμπαινε δυνατά στις φάσεις και έκανε είτε φάουλ, είτε έκοβε με δυνατό τρόπο. Αυτό, όπως ήταν λογικό και επόμενο, αποσυντόνισε τους πρωταθλητές Ισπανίας που έτσι κι αλλιώς δεν είχαν βρει κάποιον ρυθμό στο παιχνίδι τους. Ο Μπενζεμά με τις ατομικές του ενέργειες και την ποιότητά του προσπάθησε αρκετές φορές να κάνει το κάτι παραπάνω. Όμως, χωρίς κάποιο απτό αποτέλεσμα.

Μέχρι και το 39′. Τότε ο Γάλλος στράικερ ήταν εύστοχος από το σημείο του πέναλτι και έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Παρόλα αυτά οι παίκτες του «Ρίνο» μπήκαν στο δεύτερο 45λεπτο με δύναμη και… τσαμπουκά. Έτσι, ισοφάρισαν σε 1-1 με τον Λίνο στο 47′. Ο Λάτο με ωραία σέντρα από τα δεξιά βρήκε τον συμπαίκτη του και εκείνος με κοντινό τελείωμα έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Από εκεί και πέρα δεν υπήρχε κάτι σημαντικό στην αναμέτρηση. Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν βρήκε ποτέ ρυθμό. Και αυτό ήταν κάτι που ευνοούσε τη Βαλένθια και τον τρόπο που είχε προσεγγίσει εξ αρχής το παιχνίδι. Οι παίκτες του Αντσελότι έδειχναν να μην έχουν δυνάμεις και γενικότερα εμπνεύσεις για να ξεφύγουν από την άμυνα και τα ασφυκτικά μαρκαρίσματα των αντιπάλων τους. Στο 88′ η «βασίλισσα» παραλίγο να κάνει το 2-1: ο Βαλβέρδε από τα δεξιά σέντραρε με τον Μπενζεμά να παίρνει την κεφαλιά. Η μπάλα, όμως, βγήκε αρκετά έξω!

Τα τελευταία, όμως, λεπτά της αναμέτρησης, πριν αυτή πάει στην παράταση, είχαν ενδιαφέρον. Η Ρεάλ βγήκε μπροστά και έφτασε πολύ κοντά στο 2-1 στο 95′ όταν οι παίκτες της άλλαξαν όμορφα την μπάλα. Όμως, το πλασέ του Βινίσιους σταμάτησε με το σώμα του ο Μαμαρντασβίλι!

Το πρώτο ημίχρονο της παράτασης είχε καλό ρυθμό. Αλλά όχι κάποια τρομερή φάση. Ο Βινίσιους σούταρε λίγο έξω από την περιοχή με τον Μαμαρντασβίλι να του λέει και πάλι όχι! Το ίδιο αποτέλεσμα είχε και το κοντινό πλασέ του Φραν Πέρεθ με τον Κουρτουά να διώχνει με τον… ώμο! Το 1-1 δεν άλλαξε και έτσι το παιχνίδι οδηγήθηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Εκεί η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν πιο ψύχραιμη. Οι παίκτες της ήταν εύστοχοι σε όλα τα πέναλτι με εκείνους της Βαλένθια να χάνουν δύο.

Έτσι, οι «μερένχες» πέρασαν στον τελικό του ισπανικού Super Cup!

Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ:

Βαλένθια 1-0: Εύστοχος ο Καβάνι.

Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: Εύστοχος ο Μπενζεμά.

Βαλένθια 1-1: Άστοχος ο Κομέρτ.

Ρεάλ Μαδρίτης 2-1: Εύστοχος ο Μόντριτς.

Βαλένθια 2-2: Εύστοχος ο Μορίμπα.

Ρεάλ Μαδρίτης 2-3: Εύστοχος ο Κρόος.

Βαλένθια 3-3: Εύστοχος ο Γκουιλαμόν.

Ρεάλ Μαδρίτης 3-4: Εύστοχος ο Ασένσιο.

Βαλένθια 3-4: Ο Κουρτουά σταμάτησε το σουτ του Γκαγιά.
















Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ