ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Με τον ίδιο τρόπο! Ο απόρθητος Τερ Στέγκεν έστειλε την Μπαρτσελόνα στο Clasico (vid)

Ο εκπληκτικός Τερ Στέγκεν απέκρουσε δύο πέναλτι και έστειλε την Μπαρτσελόνα στο πρώτο clasico της χρονιάς κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Με τον ίδιο τρόπο! Ο απόρθητος Τερ Στέγκεν έστειλε την Μπαρτσελόνα στο Clasico (vid)

Χθες η Ρεάλ Μαδρίτης ξεπέρασε το εμπόδιο της Βαλένθια επικρατώντας στη διαδικασία των πέναλτι. Απόψε ήταν η σειρά της Μπαρτσελόνα να κάνει ακριβώς το ίδιο με τη Ρεάλ Μπέτις και να… τυπώσει τα εισιτήρια του πρώτου Clasico για το 2023. Ο Τερ Στέγκεν ντύθηκε… σούπερμαν και απέκρουσε δύο πέναλτι της ομάδας του Πελεγκρίνι και πολλά ακόμη σουτ στην κανονική διάρκεια. 1-1 η κανονική διάρκεια, 2-2 η παράταση!

To ματς

Η Ρεάλ Μαδρίτης χθες βράδυ επικράτησε της Βαλένθια στα πέναλτι και πήρε το ένα από τα δύο εισιτήρια του μεγάλου τελικού του φετινού Super Copa Ισπανίας. Απόψε Ρεάλ Μπέτις και Μπαρτσελόνα κοντραρίστηκαν με έπαθλο την πρόκριση και τη διεκδίκηση του τροπαίου κόντρα στη «Βασίλισσα». Το Ριάντ φιλοξένησε άλλη μία σπουδαία αναμέτρηση δύο ομάδων που κατέβηκαν στον αγωνιστικό χώρο με στόχο μόνο τη νίκη.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την Μπαρτσελόνα να προσπαθεί να επιβάλλει τον ρυθμό της. Πολλές κοντινές πάσες στον χώρο της μεσαίας γραμμής και επιθέσεις από τα φτερά για την ομάδα του Τσάβι. Στο πρώτο 25λεπτο του αγώνα οι Καταλανοί είχαν τον απόλυτο έλεγχο και θα μπορούσαν να έχουν πάρει το προβάδισμα με τον Πέδρι αν ο Ραφίνια που έδωσε την ασίστ δεν ήταν για χιλιοστά σε θέση οφσάιντ. Από το 30 και μετά το παιχνίδι άνοιξε με την Μπέτις να χάνει σπουδαίες ευκαιρίες βρίσκοντας απέναντί της έναν εκπληκτικό Τερ Στέγκεν. Οι «μπλαουγκράνα» απορρόφησαν τους κραδασμούς και στο 40′ βρήκαν την μεγάλη ευκαιρία και πλήγωσαν την αντίπαλό τους.

Ο Ντεμπελέ βγήκε στην κόντρα επίθεση από τα αριστερά. Κουβάλησε αρκετά μέτρα την μπάλα και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός με διπλή προσπάθεια κατάφερε με πλασέ να νικήσει τον Μπράβο και να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του. Η Ρεάλ Μπέτις προσπάθησε να αντιδράσει άμεσα όμως και πάλι ο Τερ Στέγκεν στο 43′ σταμάτησε δις την ομάδα από την Ανδαλουσία. Αποτέλεσμα ημιχρόνου , 1-0 υπέρ της Μπαρτσελόνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ Μπέτις ανέβασε περισσότερο στροφές. Η Μπαρτσελόνα είχε την κατοχή της μπάλας όμως οι φάσεις που δημιουργούσε δεν απειλούσαν σοβαρά τον Μπράβο. Ο Τσάβι όσο περνούσε ο χρόνος έδινε περισσότερο χώρο στην αντίπαλό του. Άλλαξε πρόσωπα στην ενδεκάδα του και αυτό ίσως επηρέασε τη συνοχή της ομάδας του στα κρίσιμα. Μοιραία στο 77′ ο Φεκίρ έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή της Μπαρτσελόνα και… απασφάλισε! 1-1 από τον μέσο της Μπέτις σε ένα κομβικό σημείο του αγώνα. Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να αντιδράσει όμως το γκολ που πέτυχε με τον Λεβαντόφσκι ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ στον Φεράν Τόρες. Τεράστια φάση στο φινάλε της κανονικής διάρκειας για τους Καταλανούς με τον Φάτι να χάνει το τετ α τετ. Έτσι ο ημιτελικός οδηγήθηκε στην παράταση.

Εκεί σχεδόν με τη… σέντρα η Μπαρτσελόνα κατάφερε να βρει πρώτη γκολ. Ο Φάτι με σουτ στην κίνηση πέτυχε ένα καταπληκτικό γκολ κάνοντας το 2-1 στο 93΄. Τα πανηγύρια των Καταλανών όμως δεν κράτησαν πολύ καθώς η Μπέτις λίγα λεπτά μετά απάντησε κάνοντας το 2-2 με τον Γκαρθία στο 101΄. Στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης το σκορ δεν άλλαξε, με τον διαιτητή να στέλνει τις δύο ομάδες στη διαδικασία των πέναλτι. Στη «ρώσικη ρουλέτα» η Μπαρτσελόνα ήταν πιο ψύχραιμη. Ο Τερ Στέγκεν απέκρουσε δύο πέναλτι και με 4-2 σκορ οι Καταλανοί πέρασαν στον τελικό του Super Copa.

 











Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ