ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
Οι Τούρκοι προκαλούν με κάθε τρόπο τους παίκτες του Ολυμπιακού! (vid)
Η Τσέλσι «οδεύει ολοταχώς» για την αφαίρεση βαθμών!
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου (vid)
«Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις η Λίβερπουλ με τον επόμενο προπονητή της»!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Με μια μεγάλη επιστροφή η «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα! (pic)
Η περίφημη άμυνα της Άστον Βίλα δέχτηκε γκολ και τώρα… τρέχει! (vid)
Οι Άγγλοι ισχυρίζονται ότι ξέρουν από τώρα που θα είναι η επόμενη ομάδα του Τούχελ!
Ο Τζάκα κάνει «πάρτι» που δεν άφησε τον Κέιν να πανηγυρίσει τρόπαιο!
Ο Φέλιξ μας χάρισε την πιο ΑΚΥΡΗ πρόβλεψη όλων των εποχών!
Ο αφανής ήρωας της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 12/1)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Πέμπτη 12/1)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΜΠΕΤΙΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (21:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Εξαιρετική η πορεία της Μπέτις τη φετινή σεζόν, σπουδαία και η εκτός έδρας νίκη της απέναντι στη Ράγιο Βαγιεκάνο πριν από λίγες μέρες. Προηγήθηκε στο 7' και παρά το γεγονός ότι ισοφαρίστηκε γρήγορα, βρήκε δεύτερο γκολ και πήρε μια νίκη με το τελικό 2-1 που τη διατηρεί σε τροχιά πρώτης τετράδας. Έμεινε και πάλι με δέκα παίκτες, κάτι που αποτελεί πολύ μεγάλο πρόβλημα. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα δέκα τελευταία ματς πρωταθλήματος, έχει δεχτεί κόκκινη κάρτα στα εφτά! Στο Σούπερ Καπ λαμβάνει μέρος για δεύτερη φορά στην ιστορία της και για πρώτη από το μακρινό 2005 όταν ήταν φιναλίστ και είχε αγωνιστεί ξανά με την Μπαρτσελόνα χάνοντας το τρόπαιο σε διπλά παιχνίδια. Στην αποστολή που ταξίδεψε για το Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας, όπου και θα γίνει το ματς, είναι ο Σαμπαλί και ο Ακουόκο, που ξεπέρασαν τα προβλήματά τους, όπως και ο Λουίς Φελίπε στην άμυνα. Εκτός ο Άλεξ Μορένο που κλείνει στην Άστον Βίλα, αμφίβολος ο Χοακίν.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΜΠΕΤΙΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (21:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Πολύ μεγάλη νίκη για την Μπαρτσελόνα, η οποία ναι μεν δεν έπιασε πολύ καλή απόδοση απέναντι στην Ατλέτικο, αλλά το γκολ του Ντεμπελέ στο 22' στάθηκε αρκετό για να φύγει με τους τρεις βαθμούς από τη Μαδρίτη. Μια νίκη που την είχε ανάγκη σε ένα μεγάλο ντέρμπι, με τον Φεράν Τόρες να αποβάλλεται στο 92' και τον Αραούχο να σώζει την ισοφάριση πάνω στη γραμμή στο 94'. Πλέον είναι στο συν τρία από τη Ρεάλ, στρέφει την προσοχή της στο Σούπερ Καπ με το εμπόδιο της Μπέτις να είναι δύσκολο στον ημιτελικό. Είναι η πολυνίκης του θεσμού με 13 κατακτήσεις, ενώ 11 φορές ήταν φιναλίστ. Πέρσι αποκλείστηκε στην παράταση από τη Ρεάλ στα ημιτελικά. Υπολογίζεται ο Λεβαντόφσκι, που θα εκτίσει τις άλλες δύο αγωνιστικές που έχει στο πρωτάθλημα, εξέτισε ο Ζόρντι Άλμπα, δεν υπάρχουν προβλήματα για τον Τσάβι.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΦΟΥΛΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Ότι η Φούλαμ κάνει πολύ καλή σεζόν ως τώρα δεν φαίνεται μόνο από το γεγονός ότι είναι ψηλά, στην 7η θέση. Φαίνεται και ότι είναι πάνω από την αποψινή της αντίπαλο! Έχει 3 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, για πρώτη φορά φέτος, με τελευταία επιτυχία το 1-0 επί της Λέστερ. Αν βάλουμε και το προ ημερών 2-0 εκτός επί της Χαλ για το Κύπελλο Αγγλίας, πάμε στις 4 σερί νίκες που δεν το έχει ξανακάνει! Έχει αισίως 28 βαθμούς σε 18 αγώνες και έχει καταφέρει κάτι πολύ σημαντικό: να είναι «αγκαλιά» με την επίτευξη του βασικού της στόχου καλά-καλά πριν τελειώσει ο πρώτος γύρος στο πρωτάθλημα! Μεγάλη υπόθεση έτσι, ειδικά για μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια είχε γίνει… ασανσέρ! Κάνει εξαιρετική δουλειά ο Μάρκο Σίλβα. Τιμωρημένος ο πρώτος της σκόρερ, Μίτροβιτς (11 γκολ σε 15 αγώνες στην Premier League), εκτός και ο Κεμπανό, αμφίβολος ο Ντάφι.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΦΟΥΛΑΜ – ΤΣΕΛΣΙ (22:00) – ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΓΩΝΑ: Την ίδια ώρα, ότι η Φούλαμ είναι πάνω από την Τσέλσι, «λέει» πολλά και για το πόσο κακή εικόνα έχουν φέτος οι «μπλε». Το πρώτο διάστημα του Πότερ (6-3-0) ήταν καλό, αλλά ακολούθως η Τσέλσι έχει πάρει την κάτω βόλτα. Για την ακρίβεια, μετράει μόλις 2 νίκες σε σύνολο 9 αγώνων (2-1-6), με τελευταία αποτελέσματα τις δύο ήττες από τη Μάντσεστερ Σίτι. Πρώτα έχασε 1-0 στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για το πρωτάθλημα και προ ημερών με 4-0 στο «Έτιχαντ» για το Κύπελλο Αγγλίας. Παραμένουν πάρα πολλά τα προβλήματα για την Τσέλσι. Για το Φούλαμ – Τσέλσι Στοίχημα, εκτός είναι Μεντί, Καντέ, Τζέιμς, Τσίλγουελ, Λόφτους-Τσικ, Μπρόγια, Γουέσλι Φοφανά, Πούλισικ και Στέρλινγκ. Ειδικά το θέμα του Αμερικανού μεσοεπιθετικού δείχνει σοβαρό και «πάει» για απουσία μερικών μηνών! Επιστρέφει ο Ομπαμεγιάνγκ, ενισχύθηκε με Ζοάο Φέλιξ από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ