ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
PODCAST: Θρυλικό έπος στο «Βίλα Παρκ» and more…
Το ερυθρόλευκο πάρτι υπό το βλέμμα των Πρίγκηπα Ουίλιαμ και Βαγγέλη Μαρινάκη (vids)
«Buzzer-beater» ο Ενζολά και προβάδισμα ενόψει τελικού η Φιορεντίνα (vid)
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΣ Ολυμπιακός, ταπείνωσε τη Βίλα μες στο χωριό της και βλέπει τελικό! (vid)
Νέο… πάρτι της Λεβερκούζεν – Όλα ανοι«Χ»τά στην Μασσαλία! (vids)
Killer ο Βιρτς που «εκτέλεσε» και τη Ρόμα! (vid)
ΑΠΙΘΑΝΟ σουτ ο Έσε, 4-2 ο Ολυμπιακός! (vid)
Η Τσέλσι «πάτησε» την Τότεναμ στο ντέρμπι του Λονδίνου! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Ισοφάρισε ο Ντιαμπί, ΧΑΤ-ΤΡΙΚ ο Ελ Κααμπί! (vids)
Κάρλο Αντσελότι: «Ο Βινίσιους έχει… κρύο αίμα»!
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Μείωσε στις καθυστερήσεις ο Γουότκινς (vid)
Κάνει την Ευρώπη και πάλι να παραμιλάει ο Τζολάκης με αυτό που έπιασε! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Το ακυρωθέν γκολ του Μπέιλι (vid)
0-2 Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ξανά με Ελ Κααμπί! (vid)
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: 0-1 με πλασεδάρα Ελ Κααμπί! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ισπανία

Super Μπαρτσελόνα: Νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης με… βασιλική «τριάρα»! (vids)

H Μπαρτσελόνα χωρίς να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα, επικράτησε με σκορ 3-1 της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Super Cup.

Super Μπαρτσελόνα: Νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης με… βασιλική «τριάρα»! (vids)

Η Μπαρτσελόνα κατέκτησε ακόμη ένα Super Cup Ισπανίας (το 14ο στην ιστορία της και το πρώτο μετά το 2018)! Οι παίκτες του Τσάβι ήταν -σχεδόν- από την αρχή ως το τέλος καλύτεροι από τους αντίστοιχους του Κάρλο Αντσελότι: έτσι επικράτησαν με σκορ 3-1 της Ρεάλ Μαδρίτης!

Οι πιτσιρικάδες των Καταλανών είχαν κέφια και έδειξαν ότι στα μεγάλα ματς μπορούν να κάνουν… μεγάλα πράγματα με τους Πέδρι και Γκάβι να έχουν από ένα γκολ και τον πρώτο να μετράει και μία ασίστ.

Πολύ κακή εικόνα από τους Μαδριλένους που ήταν άχρωμοι, άοσμοι την περισσότερη ώρα του τελικού!

ΤΟ ΜΑΤΣ:

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν εκείνη που μπήκε καλύτερα στον αγώνα. Η εμπειρία των Μαδριλένων έκανε από νωρίς αισθητή την παρουσία της. Οι παίκτες του Αντσελότι με πολλές -και κυρίως- κοντινές πάσες προσπάθησαν -και τα κατάφεραν μέχρι ενός μεγάλου σημείου- να ελέγξουν τον ρυθμό του αγώνα.

Ωστόσο, οι Καταλανοί όσο περνούσε η ώρα έδειχναν να πατάνε καλύτερα στα πόδια τους. Η «Μπάρτσα» έκανε αρκετά κλεψίματα και με την πίεσή της έκανε πιο δύσκολη τη ζωή της «βασίλισσας». Μάλιστα, στο 13′ είχαν δοκάρι με τον Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός φορ σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής. Όμως, ο Κουρτουά ακούμπησε όσο έπρεπε την μπάλα, όπου πήγε στο δοκάρι της εστίας του. Στην επαναφορά ο Μπαλντέ δεν μπόρεσε από πλάγια θέση να κάνει το 1-0. Αυτό που δεν έγινε εκεί συνέβη λίγο αργότερα.

Στο 33′ η Μπαρτσελόνα παραβίασε για πρώτη φορά την εστία του Βέλγου κίπερ: οι Καταλανοί έκλεψαν την μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής, εκείνη πήγε στα πόδια του Λεβαντόφσκι, ο οποίος με ωραία διαγώνια πάσα βρήκε τον Γκάβι που νίκησε τον Κουρτουά. Το 1-0 ήταν γεγονός. Η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σε σοκ, όμως, η εικόνα της έδειχνε ότι δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Και τα πράγματα έγιναν χειρότερα για τους Μαδριλένους όταν στο 45′ ο «Λέβα» ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 με τον Γκάβι να δίνει αυτός την ασίστ. Στο δεύτερο ημίχρονο η Ρεάλ Μαδρίτης παρέμεινε υποτονική. Κανένα από τα μεγάλα αστέρια της, ειδικά στον χώρο της μεσαίας γραμμής, δεν πήρε πρωτοβουλίες ή δεν έκανε τη διαφορά: είτε με, είτε χωρίς την μπάλα.

Όσο οι «μερένχες» είχαν απλά την κατοχή, τόσο οι Καταλανοί έδειχναν έτοιμοι να χτυπήσουν σε ακόμη μία αντεπίθεση. Όπως και συνέβη. Το 3-0 «έγραψε» στο 69′ ο Πέδρι με τον Γκάβι να βγάζει ωραία παράλληλη μπαλιά και τον Ισπανό μέσο από κοντά να παραβιάζει για τρίτη φορά την εστία του Κουρτουά.

To γκολ της… τιμής για τη Ρεάλ Μαδρίτης σημείωσε ο Μπενζεμά στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Γάλλο, μετά από διπλή προσπάθεια, να νικάει από κοντά τον Τερ Στέγκεν στο 93′.

Δεν άλλαξαν πολλά μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα. Έτσι, η Μπαρτσελόνα νίκησε με σκορ 3-1 τη Ρεάλ Μαδρίτης και κατέκτησε το πρώτο της Super Cup, μετά το 2018. Και το 14ο συνολικά στην ιστορία της.

Όλα τα γκολ και οι καλύτερες φάσεις της αναμέτρησης μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα:


























Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ