ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ευρώπη

Μάγκας ο ιδιοκτήτης της Σαχτάρ – Μοίρασε εκατομμύρια στους στρατιώτες της Ουκρανίας

Η μεταγραφή του Μούντρικ από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στην Τσέλσι συνέβαλε τα μέγιστα στην ενίσχυση του ουκρανικού στρατού.

Μάγκας ο ιδιοκτήτης της Σαχτάρ – Μοίρασε εκατομμύρια στους στρατιώτες της Ουκρανίας

Η Τσέλσι τίναξε την μπάνκα στον αέρα δίνοντας στη Σαχτάρ Ντόνετσκ το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του Μιχάιλο Μούντρικ. Ο ουκρανικός σύλλογος εξαρχής είχε ορίσει τη συγκεκριμένη τιμή στους ενδιαφερόμενους, ωστόσο λίγοι πίστευαν πως θα υπάρξει «μνηστήρας» που θα έφθανε σε αυτό το νούμερο. Οι «μπλε» του Λονδίνου το έκαναν πράξη και άδειασαν τον κουμπαρά τους στην ουκρανική ομάδα.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Τα 100 εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν (70+30 μπόνους) στη Σαχτάρ και εκείνη με τη σειρά της όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρός της, Ρινάτ Αχμέτοφ έδωσε τα 23 από αυτά παραχωρήθηκαν αμέσως στον ουκρανικό στρατό. Με επίσημη τοποθέτηση του έκανε γνωστό πως ο σύλλογος με αυτόν τον τρόπο θέλει να ενισχύσει την άμυνα της χώρας.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του προέδρου της Σαχτάρ, Ρινάτ Αχμέτοφ

Η Σαχτάρ υπέγραψε οριστική συμφωνία με την Τσέλσι και έτσι ο Ουκρανός ποδοσφαιριστής Μικαΐλο Μούντρικ θα συνεχίσει την καριέρα του με τους Μπλε στο ισχυρότερο εθνικό πρωτάθλημα, την αγγλική Premier League. Ποτέ δεν έκρυψα ότι το όνειρό μου είναι να κατακτήσω ευρωπαϊκά τρόπαια. Αυτό σημαίνει ότι παίκτες όπως ο Μούντρικ θα πρέπει να προσκαλούνται στον σύλλογό μας, στο ουκρανικό πρωτάθλημα, και θα πρέπει να κερδίζουμε ευρωπαϊκά τρόπαια με τέτοιους παίκτες, αντί να τους υποστηρίζουμε, ακόμη και όταν παίζουν στους κορυφαίους συλλόγους του κόσμου.

Δυστυχώς, αυτό είναι αδύνατο τώρα, καθώς η Ουκρανία μάχεται τον φρικτό και άδικο πόλεμο που διεξάγει εναντίον μας η Ρωσική Ομοσπονδία. Αλλά είμαι βέβαιος ότι θα κερδίσουμε. Και θα παίξουμε ένα φιλικό με την Τσέλσι στην Donbass Arena στο ουκρανικό Ντόνετσκ. Λόγω του πολέμου στο Ντονμπάς, η Σαχτάρ δεν έχει παίξει στο γήπεδο από το 2014. Το γήπεδο παραμένει αχρησιμοποίητο και κλειστό για το κοινό από τότε που ο σύλλογος αναγκάστηκε να το εκκενώσει».

Και συνέχισε: «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πήρα την απόφαση να ξεκινήσω το Heart of Azovstal, ένα έργο που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους υπερασπιστές της Μαριούπολης και τις οικογένειες των πεσόντων στρατιωτών. Οι πράξεις γενναιότητάς τους είναι απαράμιλλες στη σύγχρονη ιστορία. Διαθέτω σήμερα 25 εκατομμύρια δολάρια [23 εκατ. ευρώ] για να βοηθήσω τους στρατιώτες μας, τους υπερασπιστές και τις οικογένειές τους. Τα χρήματα θα χρησιμοποιηθούν για την κάλυψη διαφόρων αναγκών – από την παροχή ιατρικής και προσθετικής περίθαλψης και ψυχολογικής υποστήριξης έως την ικανοποίηση συγκεκριμένων αιτημάτων. Για να διασφαλιστεί η διαφάνεια, το έργο θα έχει μια επαγγελματική ανεξάρτητη ομάδα που θα βρίσκεται σε επαφή με τους υπερασπιστές της Azovstal, τις οικογένειές τους, τους παρόχους φροντίδας και τους εθελοντές».

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ