Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θα βάλει τα… κλάματα ο Αντσελότι – Νέος τραυματισμός και ανησυχία
Ρεάλ Μαδρίτης

Θα βάλει τα… κλάματα ο Αντσελότι – Νέος τραυματισμός και ανησυχία

Ο Ντάνι Καρβαχάλ.... τέθηκε νοκ-άουτ για το ματς κόντρα στην Βιγιαρεάλ και ο Κάρλο Αντσελότι "πονοκεφαλιάζει"!

17.01.2023 | 18:33

Η Ρεάλ ψάχνει να βρει τα πατήματα της το 2023 και η ήττα από την Μπαρτσελόνα στον μεγάλο τελικό του Super Cup, έχει φέρει τεράστια ανησυχία στις τάξεις των Μαδριλένων.

Το έργο του Κάρλο Αντσελότι δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς πέρα από το ντεφορμάρισμα της ομάδας του, πρέπει να αντιμετωπίσει και τους πολλούς τραυματισμούς. Όλα αυτά την ώρα που πλησιάζουν πολλά και κρίσιμα ματς…

Την Πέμπτη η Ρεάλ θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Βιγιαρεάλ για το Κύπελλο Ισπανίας και ο κόουτς της Ρεάλ δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις σημαντικούς του παίκτες…

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Συγκεκριμένα, ο Ντάνι Καρβαχάλ τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση καθώς ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό του πόδι και όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ θα μείνει εκτός για αυτό το κρίσιμο ματς!

Επιπλέον, Αλάμπα και Τσουαμενί δεν θα τεθούν στην διάθεση του Αντσελότι. Αντιλαμβάνεστε πως το έργο της Ρεάλ Μαδρίτης γίνεται ακόμα πιο δύσκολο, καθώς το ρόστερ… δεν είναι και τόσο μεγάλο για να καλύψει όλες αυτές τις ελλείψεις.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version