Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
«Μπλόκο» στα σχέδια της Αλ Νασρ για Νάβας από τη Νότινγχαμ!
Premier League

«Μπλόκο» στα σχέδια της Αλ Νασρ για Νάβας από τη Νότινγχαμ!

Η Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη καταφέρνει να μπει... στο μάτι της Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο.

18.01.2023 | 15:21

Μέχρι… χθες η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανιζόταν ως το νούμερο ένα φαβορί για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, Κέιλορ Νάβας. Ο Κοσταρικανός άσσος τη φετινή σεζόν βρίσκεται σταθερά στον πάγκο των Παριζιάνων, με τον Ντοναρούμα να μην χάνει παιχνίδι και να του στερεί κάθε αγωνιστική δραστηριότητα. Μοιραία ο 35χρονος τερματοφύλακας επιθυμεί τη φυγή του από τη γαλλική πρωτεύουσα και την εύρεση ομάδας που θα του προσφέρει φανέλα βασικού.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Η Αλ Νασρ είναι μία από τις ομάδες που ενδιαφέρεται έντονα για τον παίκτη. Οι Σαουδάραβες θέλουν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία που τους δίνεται και να εντάξουν τον πολύπειρο τερματοφύλακα στο δυναμικό τους. Η ισπανική Athletic ωστόσο περιπλέκει λίγο την υπόθεση καθώς τις τελευταίες ώρες όπως αναφέρεται έχουν μπει κι άλλες ομάδες που διεκδικούν στα ίσια τον Νάβας.

Διάβασε επίσης: O Μπαπέ δεν θα πάψει ποτέ να ονειρεύεται τη Ρεάλ Μαδρίτης!

H Νότιγχαμ «χτυπάει» στα ίσια τον Κέιλορ Νάβας

Ανάμεσα στους «μνηστήρες» και η Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη. Οι νεοφώτιστοι της Premier League έχουν βγει στην αγορά και αναζητούν έμπειρο τερματοφύλακα. Τον άνθρωπο που θα υπερασπιστεί την εστία τους τώρα ειδικά που στερούνται τις υπηρεσίες του τραυματία, Ντιν Χέντερσον. Η ομάδα από την Premier League δελεάζει τον Κέιλορ Νάβας με θέση βασικού στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη.

Η Παρί Σεν Ζερμέν από πλευράς της είναι ανοιχτή να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα το ενδεχόμενο πώλησης των δικαιωμάτων του Κοσταρικανό τερματοφύλακα. Το τρέχον συμβόλαιο του Νάβας με τους Παριζιάνους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024 κάτι που σημαίνει πως οι πρωταθλητές Γαλλίας διατηρούν τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για το ποδοσφαιρικό μέλλον του παίκτη. Ο 35χρονος άσσος έχει στο… πιάτο του μια σειρά από δελεαστικές προτάσεις. Την Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο ή την Νότιγχαμ του Βαγγέλη Μαρινάκη που του ανοίγει παράθυρο στην Premier League…

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version