Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης: Στο αφιλόξενο Μαδριγάλ με πέντε ηχηρές απουσίες
Ρεάλ Μαδρίτης

Ρεάλ Μαδρίτης: Στο αφιλόξενο Μαδριγάλ με πέντε ηχηρές απουσίες

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα έχει αρκετά δύσκολο έργο απέναντι στη Βιγιαρεάλ στον αγώνα με φόντο την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου Ισπανίας.

18.01.2023 | 15:58

Η Ρεάλ Μαδρίτης πέφτει στα βαθιά στην επιστροφή της από το Ριάντ μετά τον χαμένο τελικό του SuperCopa από την Μπαρτσελόνα. Οι Μαδριλένοι αύριο βράδυ (Πέμπτη 19/1) φιλοξενούνται από τη Βιγιαρεάλ στο Μαδριγάλ για τον μεταξύ τους αγώνα για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ισπανίας. Στη «Βασίλισσα» μετά το «ναυάγιο» στη Σαουδική Αραβία έχουν θέσει ως βασικό στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Κάνε LIKE στη νέα σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Ο Κάρλο Αντσελότι βλέπει πως η ομάδα του δεν βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι. Ο Ιταλός όμως καλείται να βγάλει εις πέρας το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί με συνεχόμενα ματς σε κύπελλο και πρωτάθλημα απέναντι σε αντιπάλους ικανούς να κάνουν τη ζημιά. Η Βιγιαρεάλ περιμένει τη Ρεάλ Μαδρίτης με άγριες διαθέσεις πιστεύοντας πως μπορεί να πάρει τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Διάβασε επίσης: O Μπαπέ δεν θα πάψει ποτέ να ονειρεύεται τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πολύ δύσκολο έργο απέναντι στη Βιγιαρεάλ

Η αποστολή της «Βασίλισσας» γίνεται ακόμη πιο δύσκολη καθώς από το μεσημέρι της Τετάρτης είναι γνωστό πως η μαδριλένικη ομάδα μετράει πέντε σημαντικές απουσίες για το Μαδριγάλ. Εκτός αποστολής έχουν τεθεί οι Αλάμπα, Τσουαμενί, Μόντριτς, Καρβαχάλ και Λούκας Βάσκεθ. Κανείς από τους πέντε δεν ήταν σε θέση να πάρει μέρος στον αγώνα. Απουσίες που κάνουν τον Κάρλο Αντσελότι να πονοκεφαλιάζει.

Ο Ιταλός θα προσπαθήσει να σώσει την πατρίδα πηγαίνοντας στο Μαδριγάλ με λιγότερες επιλογές από αυτές που αρχικά υπολόγιζε. Μετά το αυριανό παιχνίδι ακολουθούν τρεις ακόμη δύσκολες αναμετρήσεις για τη «Βασίλισσα» για το πρωτάθλημα. Αθλέτικ Μπιλμπά εκτός και Σοσιεδάδ και Βαλένθια εντός έδρας. Τρία παιχνίδια που επίσης η Ρεάλ καλείται να κερδίσει καθώς σε αντίθετη περίπτωση και αν η Μπαρτσελόνα πράξει τα δέοντα στα δικά της θα χάσει μεγάλο έδαφος από την κορυφή. Ευχή όλων στη Μαδρίτη οι υγιείς παίκτες να βγάλουν…τα κάστανα από τη φωτιά!

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version