ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Προβλέψεις

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 20/1)

Αυτές είναι οι σημερινές προτάσεις από τη συντακτική ομάδα του StoiximaView.

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Παρασκευή 20/1)

Ανάλυση και Προγνωστικά

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΕΙΨΙΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (21:30): Με ντέρμπι αρχίζει το γερμανικό πρωτάθλημα. Εντάξει, όσο ντέρμπι μπορεί να χαρακτηριστεί παιχνίδι με παράδοση 10-4-1! Η Λειψία είναι μία από τις ομάδες που δεν την ευνόησε η δίμηνη διακοπή, μιας και είχε αρχίσει να βρίσκει ρυθμό μετά από ένα κακό ξεκίνημα. Τελευταίο παιχνίδι της ήταν το 2-1 επί της Βέρντερ στη Βρέμη, στις 12/11, η 4η διαδοχική νίκη της στο πρωτάθλημα. Ταυτόχρονα, είναι αήττητη από το 3-0 από την Γκλάντμπαχ στις 17 Σεπτεμβρίου, μετρώντας 6 νίκες και 2 ισοπαλίες. Το πώς θα την βρει η επανέναρξη του πρωταθλήματος, είναι ένα ερωτηματικό. Όπως, βέβαια, αυτό ισχύει και για όλες τις ομάδες. Παραμένει εκτός ο Ενκουνκού, όπως και ο Ντιαλό και ο Γκουλάσι, ο οποίος θα υποβληθεί σε νέα επέμβαση στο γόνατο λόγω μόλυνσης! Η ατυχία σε όλο το μεγαλείο της. Στα θετικά για το Λειψία – Μπάγερν Μονάχου Στοίχημα, η επιστροφή του Βέρνερ από τραυματισμό, έπαιξε στο προ ημερών φιλικό με τη Μλάντα Μπόλεσλαβ για 50 λεπτά.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΛΕΙΨΙΑ – ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (21:30): Μία άλλη ομάδα που δεν τη βόλεψε η διακοπή είναι η Μπάγερν Μονάχου. Ήταν ασταμάτητη προ διακοπής και την… έκλεισε με έξι διαδοχικές νίκες και 7-1-0 με 28-7 γκολ!! Βασικά, ήταν κάτι αναμενόμενη έτσι. Μετά από ένα μέτριο ξεκίνημα, ήταν απλά θέμα χρόνου να βρει ρυθμό. Και εδώ και αρκετά χρόνια, όταν η πρωταθλήτρια Γερμανίας βρίσκει ρυθμό, είναι απλά άπιαστη. Τελευταίο επίσημο παιχνίδι είναι το 2-0 επί της Σάλκε (12/11) με γκολ από Γκνάμπρι και Τσούπο-Μοτίνγκ. Είναι η πρωτοπόρος στο πρωτάθλημα και σκοράρει κάτι περισσότερο από τρία γκολ ανά αγώνα μέσο όρο, για την ακρίβεια έχει 49 τέρματα σε 15 αναμετρήσεις. Μόνο σε έναν αγώνα δεν έχει βρει δίχτυα φέτος, στην ήττα με 1-0 από την Άουγκσμπουργκ, στις 17 Σεπτεμβρίου! Δεν παίζουν οι τραυματίες Νόιερ, Ερναντέζ και Σανέ και ο Μαζράουι με κορονοϊό. Είναι καλύτερα και επιστρέφουν Ντε Λιχτ, Τσούπο-Μοτίνγκ και Σανέ. Πήρε Μπλιντ, έκλεισε και Σόμερ (αντί του Νόιερ που έχει σπάσει το πόδι του) από την Γκλάντμπαχ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΘΕΛΤΑ (22:00): Το πάλεψε στην έδρα της Ρεάλ Σοσιεδάδ, δεν απέφυγε τελικά την ήττα καθώς δέχτηκε ένα γκολ στο 47' και με το τελικό 1-0 αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Σε ένα παιχνίδι που γενικά η Μαγιόρκα είχε μια καλή απόδοση, απέναντι σε έναν αντίπαλο που εντυπωσιάζει τη φετινή σεζόν. Προέρχεται από ήττα και στο πρωτάθλημα, στο οποίο παραμένει στους 22 βαθμούς και στη μέση της βαθμολογίας. Δύσκολο να κινδυνεύσει αφού γενικά η παρουσία της είναι αξιόλογη τη φετινή σεζόν. Και σε τέτοια ματς όπως αυτό με τη Θέλτα έχει πάντα τον πρώτο λόγο, κυρίως στην έδρα της. Εκτός είναι ο μεσοεπιθετικός, Λι Κανγκ που είναι τιμωρημένος.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΘΕΛΤΑ (22:00): Θετική εικόνα για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι για τη Θέλτα, η οποία μετά τη νίκη στην έδρα της Έλτσε ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με τη Βιγιαρεάλ. Ναι μεν βρέθηκε πίσω στο σκορ, πλην όμως κατάφερε να απαντήσει, να βρει γκολ ισοφάρισης και να πάρει τον βαθμό. Τρίτο σερί παιχνίδι στη La Liga χωρίς ήττα, με δύο ισοπαλίες και μία νίκη, έχει καταφέρει να βγει από την επικίνδυνη ζώνη πλην όμως είναι έναν βαθμό πάνω απ' αυτή. Είναι βελτιωμένη και θέλει αποτέλεσμα στη Μαγιόρκα, δεν έχει προβλήματα στην αποστολή της.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ