ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Ο Πέδρι έβαλε τη μάσκα του και… ψάχνει τη Ρεάλ (vid)

Η Μπαρτσελόνα με πρωταγωνιστή - για ακόμη μία φορά - τον Πέδρι επικράτησε της Χετάφε με 1-0 και αύξησε τη διαφορά της στη κορυφή από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπαρτσελόνα: Ο Πέδρι έβαλε τη μάσκα του και… ψάχνει τη Ρεάλ (vid)

Το τέρμα του Πέδρι έμελλε να χαρίσει άλλη μία νίκη στην Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός με το γκολ του στο 35′ έστειλε την ομάδα του στο +6 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και περιμένει το βράδυ γκέλα της από την Αθλέτικ στο Μπιλμπάο. Μέτρια απόδοση από τους Καταλανούς όμως αρκετή για να πετύχουν τον σκοπό τους.

To ματς

17η αγωνιστική για τη La liga και η θριαμβεύτρια στο Super Copa Ισπανίας Μπαρτσελόνα υποδέχθηκε τη Χετάφε στο Καμπ Νου. Ένα παιχνίδι που για τον Τσάβι δεν υπήρχε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη. Με τους Φάτι (στην κορυφή) και Ντεμπελέ – Ραφίνια στα φτερά οι Καταλανοί έδειξαν αμέσως τις προθέσεις τους. Απέναντί τους ωστόσο ήξεραν πως είχαν μια ομάδα ικανή να κάνει τη ζημιά.

Οι γηπεδούχοι είχαν από τα πρώτα λεπτά του αγώνα την κυκλοφορία της μπάλας. Πολλές κοντινές πάσες έφεραν μοιραία τη Χετάφε στο μισό γήπεδο. Μπούσκετς, Πέδρι και Γκάβι κατάφεραν να βγουν νικητές στις περισσότερες μονομαχίες έναντι των αντιπάλων του. Παρόλα αυτά η απουσία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δημιούργησε τεράστιο πρόβλημα στην επίθεση και το τελείωμα των φάσεων.

Για καλή της τύχη όμως η ομάδα του Τσάβι βρήκε το γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Ο Ραφίνια βγήκε στην αντεπίθεση στο 35ο λεπτό και με μαγική ασίστ βρήκε ιδανικά τον Πέδρι. Ο τελευταίος «εμβόλισε» την αντίπαλη περιοχή και με προβολή νίκησε αμυντικό και τερματοφύλακα κάνοντας το 1-0. Ένα τέρμα που πανηγυρίστηκε έντονα από τους «μπλαουγκράνα» καθώς έτσι έδιωξαν το άγχος. Με το τέρμα του Ισπανού ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι Καταλανοί προσπάθησαν να βρουν ακόμη ένα γκολ για να «κλειδώσουν» τη νίκη. Η Χετάφε όσο έβλεπε πως το σκορ ήταν στο 1-0 διατηρούσε τις ελπίδες της για να κάνει τη ζημιά. Ο Τερ Στέγκεν ωστόσο φώναξε παρών όπου τον χρειάστηκε η Μπαρτσελόνα. Δεν ήταν πολλές οι φορές όμως ο Γερμανός κίπερ έδρασε όμως ήταν αρκετές για να κρατήσει ένα ακόμη μηδέν στην εστία του. Τίποτα δεν άλλαξε τελικά μέχρι το τέλος. Η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη χάρις το τέρμα του Πέδρι και πανηγύρισε στο τέλος ένα ακόμη τρίποντο. Μια νίκη που τη φέρνει στο +6 από τη Ρεάλ με παιχνίδι παραπάνω.

 

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ