ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
Η Παρί «πάτησε» με Μπαπέ και Ντεμπελέ την Λοριάν του Πάνου Κατσέρη! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Topics

Άρσεναλ – Νάπολι: Η μια… «κόπια» της άλλης με έναν κοινό στόχο!

Άρσεναλ και Νάπολι πορεύονται στο ίδιο μονοπάτι σε Premier League και Serie A με έναν μεγάλο στόχο, το πρωτάθλημα!

Άρσεναλ – Νάπολι: Η μια… «κόπια» της άλλης με έναν κοινό στόχο!

Οι αποκαλύψεις της φετινής σεζόν στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα δεν είναι άλλες από τις Άρσεναλ και Νάπολι. Οι δυο ιστορικές ομάδες έχουν πάρα πολλά χρόνια να γευτούν τη χαρά της κατάκτησης ενός πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, οι «κανονιέρηδες» έχουν να τερματίσουν στην κορυφή της Αγγλίας από το 2004. Όταν είχαν σηκώσει το πρωτάθλημα χωρίς καν να ηττηθούν! Ενώ οι Ναπολιτάνοι από εποχές Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έχουν να πάρουν το Σκουντέτο, δηλαδή 33 χρόνια πριν!

Φέτος είναι η πιο μεγάλη ευκαιρία τους να πιούν από το «άγιο δισκοπότηρο» των πρωταθλημάτων τους. Πιο φιλόδοξες από κάθε άλλη σεζόν και με την περισσότερη σταθερότητα. Μιας και να αναφέρουμε πως και πέρσι η Νάπολι ήταν από τις διεκδικήτριες του ιταλικού πρωταθλήματος. Αλλά ορισμένες γκέλες σε συνδυασμό με τη σταθερότητα της Μίλαν δεν της άφησαν πολλά περιθώρια. Με τους «ροσονέρι» εν τέλει να στέφονται πρωταθλητές Ιταλίας.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Χάνει τον ηγέτη της η Ίντερ!

Όχι απλώς κοινή, αλλά… ίδια πορεία έχουν Άρσεναλ και Νάπολι!

Το πρώτο μισό της φετινής σεζόν μόλις πέρασε και βλέπουμε τις ομάδες από Νάπολη και Λονδίνο να προελαύνουν. Αμφότερες έχουν 50 βαθμούς σε 19 παιχνίδια και μάλιστα με τις ίδιες επιδόσεις (16 νίκες, δυο ισοπαλίες, μια ήττα)! Λες και η μοίρα τις θέλει να πηγαίνουν χέρι-χέρι ως την κατάκτηση του αγγλικού και ιταλικού πρωταθλήματος.

Η δίψα των οπαδών τους έχει γίνει λειψυδρία… Είναι σε σημείο που δεν μπορούν να περιμένουν άλλο και θέλουν να δουν τις ομάδες τους να στέφονται πρωταθλήτριες σε λίγους μήνες. Ο δρόμος ακόμα είναι μακρύς, αλλά στο χέρι τους είναι η κατάσταση. Η Άρσεναλ αυτή τη στιγμή είναι στο +5 από τη δεύτερη, Μάντσεστερ Σίτι (σ.σ. έχει ματς περισσότερο), ενώ η Νάπολι στο +12 από τη δεύτερη, Μίλαν (σ.σ. έχει ματς λιγότερο).

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Σφύζουν από ταλέντο…

Μολονότι έχουμε δει για πολλές χρονιές τις Νάπολι και Άρσεναλ με καλά ρόστερ και μεγάλες προσωπικότητες, ποτέ δεν έγινε το κάτι παραπάνω… Τη δεκαετία που πέρασε είδαμε συνδυαστικά ποδοσφαιριστές όπως οι Ιγκουαΐν, Καβάνι, Λαβέτσι, Χάμσικ, Ινσίνιε, Μέρτενς, Ζιρού, Λακαζέτ, Ομπαμεγιάνγκ, Οζίλ, Καθόρλα κ.ά. Φέτος όμως οι σύλλογοι σφύζουν από «νέο αίμα» και ταλέντο. Με τους Μίκελ Αρτέτα και Λουτσιάνο Σπαλέτι να τρίβουν τα χέρια τους όταν βλέπουν παιχταράδες τύπου Ενκέτια, Όντεγκαρντ, Σάκα, Κβαρατσχέλια, Όσιμεν, Σιμεόνε…




Θα δώσουν βάρος στην Ευρώπη;

Παράλληλα, οι δυο πρωτοπόροι έχουν υποχρεώσεις και στα ευρωπαϊκά κύπελλα. Η μεν Νάπολι παίζει με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης στους «16» του Champions League τερματίζοντας πρώτοι στον όμιλό τους, με δεύτερη τη Λίβερπουλ. Η δε Άρσεναλ περιμένει αντίπαλο για τους «16» του Europa League, αφού κι αυτή τελείωσε στην κορυφή τις υποχρεώσεις της στους ομίλους. Το ερώτημα είναι αν οι προπονητές τους θα αποφασίσουν να ρίξουν βάρος και στην Ευρώπη ή θα την αφήσουν σε δεύτερη μοίρα και επικεντρωθούν στα πρωταθλήματά τους… Δυο καρπούζια η μια μασχάλη δεν τα χωράει, συνεπώς θα πρέπει να γίνει σωστή διαχείριση καταστάσεων. Την ποιότητα πάντως τη διαθέτουν και με το παραπάνω για μεγάλα πράγματα και στα ευρωπαϊκά κύπελλα!




Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ