ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κασεμίρο: «Όταν έφυγα από τη Ρεάλ ο Αντσελότι έκλαιγε και ο Πέρεθ δε μου μιλούσε»!
Γιουβέντους: Η νίκη στη δίκη του Ρονάλντο… σώζει τον Αλέγκρι!
Αρτέτα: «Καλό το ότι μείωσαν τους αγώνες του Κυπέλλου»!
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Εθνικές Ομάδες

Επίσημο: Ξανά «Οράνιε» ο Ρόναλντ Κούμαν! (vid)

Την πρόσληψη του Ρόναλντ Κούμαν ανακοίνωσε και τυπικά η Εθνική Ολλανδίας, με τον πρώην κόουτς της Μπαρτσελόνα να ξεκινά δεύτερη θητεία εκεί...

Επίσημο: Ξανά «Οράνιε» ο Ρόναλντ Κούμαν! (vid)

Ο Ρόναλντ Κούμαν μετά από 15 μήνες ξεκούρασης, αναλαμβάνει ξανά καθήκοντα. Ο Ολλανδός τεχνικός πιάνει δουλειά σε γνώριμα λημέρια, μιας και ανέλαβε ξανά την εθνική ομάδα της χώρας του. Οι «Οράνιε» μετά την αποχώρηση του Λουίς Φαν Χάαλ από την τεχνική τους ηγεσία, επαναφέρουν τον πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα.

Ο Ρόναλντ Κούμαν, διάδοχος του Λουίς Φαν Γκάαλ στον πάγκο της εθνικής Ολλανδίας από την 1η Ιανουαρίου, εξήγησε σήμερα (23/1) σε συνέντευξη Τύπου ότι θα είναι ένας «πολύ διαφορετικός» προπονητής από τον προκάτοχό του από άποψη τακτικής.

«Η ιδέα είναι να επιστρέψουμε στο παλιό σύστημα, με τέσσερις αμυντικούς και όχι πλέον πέντε όπως στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ», εξήγησε ο 59χρονος προπονητής που θα δουλέψει «με τις δικές του ιδέες και εμπειρίες».

Ο Κούμαν που υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το Μουντιάλ 2026 σε Ηνωμένες Πολιτείες, Καναδά και Μεξικό, δεν θεώρησε «αναγκαίο» να έχει μια συζήτηση με τον Φαν Γκάαλ κατά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

«Έμεινε αήττητος στα είκοσι ματς στη θέση του. Θα ήταν υπέροχο να το κάνω κι εγώ αλλά θέλω να το κάνω διαφορετικά», πρόσθεσε ο νέος προπονητής. «Κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, υπήρξαν πολλές φορές που είπα στον εαυτό μου:Αυτό πρέπει να αλλάξει!».

Κατά τη διάρκεια της θητείας του, η οποία έληξε στο τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ο Φαν Γκάαλ δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι σε κανονική διάρκεια ή παράταση, καθώς η Ολλανδία αποκλείστηκε μόνο μετά από τη διαδικασία πέναλτι στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, εναντίον της Αργεντινής.

Επομένως, η πρόκληση είναι τρομακτική για τον Κούμαν, ο οποίος κάνει τη δεύτερη θητεία του στον πάγκο της «Οράνιε», με στόχο να κερδίσει το έπαθλο του «Nations League» (οι Ολλανδοί έχουν προκριθεί στο Final-4 με Ισπανία, Ιταλία και Κροατία) ή μια μεγάλη διοργάνωση», το Euro-2024 στη Γερμανία ή το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2026.

Είχε ήδη εργαστεί ως ομοσπονδιακός  προπονητής μεταξύ 2018 και 2020, φτάνοντας στον τελικό του Nations League και εξασφαλίζοντας πρόκριση για το Euro 2020. Ωστόσο, δεν είχε οδηγήσει την Ολλανδία κατά τη διάρκεια αυτής της διοργάνωσης, προτιμώντας να ενταχθεί στη Μπαρτσελόνα. Η Γαλλία θα είναι ο πρώτος αντίπαλος της Ολλανδίας στα προκριματικά του Euro 2024, στις 24 Μαρτίου στο Παρίσι.

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ: Αλλάζει στάση ο Μέσι…

«Αναγκαστικά παρακολούθησα τους αγώνες της Γαλλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο με ιδιαίτερο μάτι. Με την πεποίθηση ότι θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουμε με άμυνα τεσσάρων ατόμων», εξήγησε ο Κούμαν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ